tomten är far till alla barnen


fy fan för människor..

jag följer inte många så kallade kändisbloggar, men en jag inte kan låta bli att läsa är MammaBeckas blogg.. Många känner säkert redan till henne... Men iaf.. Hon är 19 år och 3barnmamma till 3 blöjbarn, ensamstående.. Finns inget konstigt me att hon inte får pengarna att räcka till över jul.. Det får inte jag ens en vanlig månad.. Så finns de nån snäll människa som startade en insamling till henne och hennes barn nu, för att hon skulle få lite extra hjälp. Så är människor så jävla vidriga.. Här medan följer några kommentarer..

*På vilket sätt faller det på mitt ansvar att försörja henne och hennes ungar?
Räcker det inte soc i världens generösaste skattediktatur?!?
Promota inte tiggarbloggar.
Snygg fint av henne dock att ”skylla” på att någon annan startat en insamling. Det blir säkert en hel del svarta cash i kassan…


*Skänk pengar till WWF istället, eller spara till en fin väska, men INTE, ALDRIG ge pengar till en enskilde! Vad har hon gjort för att förtjäna andras medkänskla, slängt 3 ungar i världen? lol


*Jag gör som alla andra gör just nu. Jag ska starta en insamling. Just det, en insamling.
Jag är fattig, hungrig, behöver nya vinterskor och pengar till hyran. Jag har inget arbete, jag söker jobb dagligen men finner inget! Jag ska börja plugga halvtid i januari och har inte ens råd att betala min mattebok.
Du som vill får gärna skänka pengar till mig. Men minst 100 kronor. Jag vill ha mycket pengar. Och det vill jag ha nu.


Fler kommentarer finns att läsa här...  Varför kan folk inte bara unna henne de här. Det är ju faktiskt frivilligt att skänka sina pengar..


RSS 2.0