skitsnack

Börjar blir väldigt trött på folk som snackar skit. Varför prata skt om nån man egentligen tycker om, varför säga saker man inte menar eller kan stå för.
Håll dig till sanningen så blir de lättare i längden!

stadsloppshelgen

Tänk om man nångång kunde slippa vara trött..

Helgen blev party.. I fredags drog vi ner och kolla när Bella sprang loppet, sen lämnades hon över till Lotta som hon inte träffat på 3 månader. Sen blev de käk på krilles, möta upp moster Sussie och sen vidare till fyren... där träffade vi Christian och lite mer folk så vi satte oss me dom.. sen dök Jeanette och Carro och några fler upp.. mkt folk vart de och många öl och shots blev de.. när fyren stängde hade vi hittat Blomman och hans vänner, så vi alla drog till mcklubben men stannade inte så länge..

lördagen kom Nille och Micke så vi drog hem till Nille en sväng och förkrökade lite me folket som va där.. senare drog jag och Laura till mamma och kari, sen me dom vidare ner till fyren.. Va inte så mkt folk, men de va rätt trevligt ändå.. ända tills jag ville in på tullen men visst inte var välkommen dit.. portad igen, fast jag vet inte vad jag gjort.. får väl pallra mig dit och snacka me dom nån dag.. Vill ju gärna veta varför och vad jag gjort..

På söndan hade vi tråkigt så vi gick ut till havsbadet, för att sola och bada.. Va svinkallt i vattnet.. Hoppade isbjörnar på bryggorna.. :P Mackan fick komma och hämta oss för vi orkade inte gå hem.. åkte till trossen och handlade och sen käkade vi 3 en god middag och kollade på film.. sen lockade sängen väldigt mkt..

Igår gick vi krilles och käkade efter jobbet, och råkade visst hamna på sportbaren me en öl i handen, fråga mig inte hur de gick till :P på vägen hem bestämdes att vi skulle ner till fyren en sväng, så vi gick bara hem och duschade och gick me Cleo. sen vart de fyren.. När dom stängde hade vi träffat på Tommy och Johan, då blev de bomans och alldeles försen hemgång..

Bella kom hem idag. Hon har nu slocknat i min säng och jag sitter och väntar på att klockan ska bli 6 så vi kan gå hem till mackan och få lite mat i magen.. gott ska de bli..

saknar min kamera som fan... måste försöka fixa pengar till en ny..


så kan de gå

försökte vila.. men lilltjejen gjorde uppror.. smällde i dörrar och jävlades..
Sen kom Nille, då va de lika bra att gå upp... Nu sitter jag här me en öl i handen och ska snart sminka mig..
Kom till Trosa i helgen, de kommer vara världens drag, från nu till söndag förmiddag!

äntligen fredag.

äntligen fredag... lite smått irriterad efter mötet idag.. Vad hade Isabell där att göra, hon fick ju inte ens va me... Hur fan kan ni veta att jag är misstänkt för misshandel, borde inte jag informeras om de först... Dagen jävla samhälle är fucked up....  och om staten och myndigheter vill veta nåt, ta reda på de själva försök inte pressa eller lura mig på de...  IDIOTER är ni hela bunten.

Nu va de meningen att jag skulle vila lite inför kvällen, men mitt humör e i botten då blir de nog svårt... 


FUCK OFF!!!

Inga bra dagar...

.. senaste tiden..
Har nog inte nämnt de förut, men jag har väldigt svårt att sova.. Vaknar OFTA mitt i natten me panikångest och dom som haft riktig panikångest vet att de är jävligt läskigt och påfrestande..

Måndagkvällen, var jättetrevlig.. Åkte hem till Mange och lekte, och då menar jag verkligen lekte.
hoppade studsmatta och hade trevligt, barnen badade och framåt kvällen blev de en öl och dela på en flaska vin..
Sen kommer Nille dit me två polare.. När Bellsi började bli trött drog vi oss hem till Nille så vi kunde natta henne... satt där och snackade skit och hade super trevlig.
Vid 7 tog vi brudar en taxi hem för att åka till jobbet.. vid 11 började känslan komma smygande igen..vid 2 trodde jag helt seriöst att jag skulle dö, men envis som jag e vägrade jag gå hem från jobbet, halv 3 rasten spenderades i liggande ställning på gräsmattan..
När kl äntligen slog 3 och jag fick gå hem, fick mackan köra mig för jag visste inte om jag skulle ta mig hem annars... När jag kom hem la jag mig i sängen, sen matade Nille mig me sömntabletter, lugnade (mina egna, sånna man får utskrivet av läkare) och vatten.. Blev liggande ett tag. Mackan var en ängel och kom me käk.
Sen tog jag ett långt bad me mkt tankar och en korsordstidning. Precis vad jag behövde..
När jag senare hade piggnat till lite tog jag en långpromenad me Cleo och grannen, sen kändes de lite bättre..
trodde jag ja..
Imorse var allt frid och fröjd men efter 9 kom de tillbaka... släppte dock fortare idag och behövde inga tabletter. Men nu är de inte kul längre.. Nu har de varit så här till och från i 4 år.. Inte så grovt som de är nu, men de finns alltid där..
Finns platser som jag vid vissa tillfällen inte klarar av. Ibland när jag kommer till en sån plats försvinner allt runt om kring mig, hela min kropp börjar skaka och sen kommer illamåendet..  Värst var de kanske när den platen var mitt eget badrum.
Ville bara skriva en rad innan jag hoppar i säng och ska försöka sova, tror natten kommer sluta som många andra nätter, jag ligger och vrider och vänder på mig, svettas, fryser, mår illa och oroar mig för saker som jag inte ens borde bry mig om.


Ångesten äter själen




 

♥saknar mitt kramdjur♥

vill vill vill..

Jag är väldigt sugen på att rida.... Vill ha min guling nu!

lönesamtal och spyor

Idag är överlag en ganska bra dag...
Va på lönesamtal... fick bättre omdöme än jag väntat mig och de blev då mer pengar än vad jag väntat.. Nöjd som fan, även fast de saknas en massa pengar tills jag är nöjd me min lön.. Men 1000 kr extra är alltid välkommet..
Bestämdes dock att jag skulle jobba över imorrn, så då börjar jag 06.54-16.30.. Stackars mig..
Sen pratade ja me chefen om att gå upp i tid.. Så från och me vecka 35 kommer jag troligtvis jobba 08.00-16.30.. sen åker jag iofs bort vecka 36, och slappar som fan...
Sen när jag kom hem hade fått brev igen.... blir så jävla trött.. låt mig va! men de kan jag berätta mer om när jag vet mer.. Vet ju egentligen inte ens va de handlar om än..

Lotta ringde idag, Bellas fd kontaktfamilj, hon ville träffa Bella i helgen, så vi bestämde att hon skulle komma och kolla när hon springer statsloppet på fredag, sen åker Bella me henne hem... Sen kommer hon tillbaka när dom tröttnat på varann, om dom nu kan göra de, dock senast torsdag för då skulle Lotta jobba.. Kommer nog bli kul för dom och ses igen, tror de är 3 månader sen sist..

Sen tog jag laura bella och cleo en långis runt våtmarken eller vad de nu kan heta... hittade in på trossen på vägen tillbaka.. Jag coh Laura bestämde oss för att testa sushi, ingen av oss hade ätit de tidigare och ingen av oss gillade de heller... och de blev ju inte direkt godare när cleo börjar spy precis när man ska ta första tuggan...  Så när vi fått i oss de äckliga, började de ännu äckligare jobbet... Torka spyor... få fan... och på alla mattor som jag precis lagt ut igen efter hon slutat löpa.. Man ska fan inte ha mattor när man har barn och hund...

Vi kan lätt konstatera att japansk mat var inget för oss, så imorrn blir de tzatziki m lantbröd och grekisk sallad... Vi kommer inte alls längta till grekland då...



Att förlåta alla är en lika stor synd som att inte förlåta någon



längtarborthärifrån

livet är en dans på rosor....... eller?

Är de inte så att rubriken är svårast att komma på?
Idag var de inte så... Finns hur många förslag som hellst..
Kan lätt konstatera att idag känner jag mig som en bitterfitta.. Den här dagen kan raderas.. Vill inte mer nu..  Är så jävla trött på allt.. Behöver semester, men vad hjälper de, ledigheterna går åt till att städa, diska, laga mat, och tvätta ja allt jävla skit som man knappti hinner i veckorna.. När ska jag få vakna upp och inte ha några måsten, inget som stressar, ja ni vet.. Bara kunna ta dagen som den kommer, få maten serverad, lata sig och skita i resten...
Jaha, om ni inte redan förstått så har dagen gått till matlagning och städning.. Fan va tråkigt de är.. Finns fortfarande kvar att göra, men jag tog en lite paus..

Sitter och hoppas på att ridlägret verkligen blir av, så man får komma bort och koppla av lite. Känner att jag verkligen behöver de nu... 
Nähä, åter till sysslorna, sen tänkte jag hinna på en långis idag oxå...

Hoppas ni andra är på bättre humör.. =D

Trevlig Midsommar!

hoppas ni får en helt underbar dag..

cry me a river.

Roligt värre.. Har varit sjuk sen i söndags. Det jag trodde va en grym baksmälla visade sig vara feber. Men nu är de bättre så imorrn blir de jobb igen... Först Camfil sen blir de förmodligen sportis oxå.. Man gör ju allt för pengar ju nu..

Sitter och väntar på att maten ska bli klar.. idag blir de kyckling m ris och hemmagjord currysås..

Var iväg och storhandlade förut så nu är kyl och frys fulla och plånboken ekar tom. Får bli en jävligt lugn midsommar helg för min del..

Helgen som va, var mkt trevlig, fast man kunde väl fått lite mer sömn kanske..

Parapapapa

Undra hur många gånger man hört den här låten i helgen!

Cleo!

uppdaterar me lite utlovade bilder på mitt blötdjur!


Wish you were here..

Har en gnagande känsla i brösten, vet inte riktigt vad det beror på.. Kanske är allt me hästen, kan inte komma fram till vad jag ska göra. Jag vill ju så gärna ha honom, men är trött på att alltid vara utan pengar. Men för mig känns de nästan som att lämna bort mit eget barn, omöjligt! Har redan förlorat en häst iår, vill inte förlora en till.. Dom är ju mina små ögonstenar. Men samtidigt vill jag ju tänka på Isabells bästa, de kanske är hennes tur att få börja rida, kanske är hennes tur att få hitta på saker.. Varför är världens så jävla orättvis för, kan man inte ens få vara me dom man verkligen älskar??
Tiden går, paniken växer och tårar rinner, hur fan ska jag göra?
Hur kommer min lilla ponny må utan mig, jag vet vad jag betyder för honom. Sen får folk säga vad dom vill, men han tycker om mig. Hur kommer han känna om jag inte hämtar honom?

Dagen har iaf varit som vanligt, jobbet och en långis me Cleo och Isabell..
Bella somnade tidigt idag, skönt för både henne och mig tror jag, hon behövde sova och jag behöver egen tid.. Få tänka lite på mig själv och saker som händer i mitt liv, bland känns de som att de händer för mycket, jag hänger liksom inte riktigt med.

På fredag slutar min stor tjej förskoleklassen och till hösten blir hon en ettakluttare, fan va tiden går fort. Känns som de va igår hon sprang runt i blöja me napp i munnen och hittade på bus.. Bus gör hon iofs fortfarande, men inte på samma sätt...

Vart tog våren vägen? Det är ju snart midsommar och jag fattade knappt att vintern tog slut.. På lördag är de marknad här i lilla Trosa, men vi har städdag i stallet så jag hinner nog inte ner. Isabell är ju ändå hos sin pappa i helgen, så de känns som de inte är så viktigt heller.. Hoppas bara hon är nåt hos sin pappa den här helgen, låter på henne som att de har väldigt dåligt me de på sista tiden..

Det verkar som de finns nåt ljust i min framtid iaf.. Verkar som att rid/träningslägret blir av. Lät på mamma som jag kunde få halva betalt i födelsedagspresent, det vore ju hur kul som hellst isf. Fast jag kommer ju bara åka och jag får rida Munin, annars känns de dumt att slänga ut så mkt pengar.. Måste kollas upp..

Tack vare skattepengrna så det ljus ut me tanke på utlandsresan oxå, och den skulle jag verkligen behöva.. komma bort och få koppla av och sola bada och bara ha de trevligt, även fast jag vet redan nu att de kommer bli alldeles för mkt alkohol och alldeles för lite sömn, men de är det värt :D
Hade varit trevligt om jag hade fått en vecka ledigt från Isabell i sommar, men så blir det nog inte, får utnyttja tiden på lägret och resan..

Känns väldigt tråkigt att han inte vill spendera mer tid med sin dotter, eller han kanske vill men han tar sig inte den tiden och de är väldigt tråkigt.. Hon tycker om honom och behöver honom, alla barn behöver en pappa.. Jag vet vilken pappa gris jag var när jag var liten, eller är väl fortfarande. Varför kan inte min dotter få ha den relationen till sin pappa. En mamma räcker lång, men inte hela vägen..

Vid maten idag satt jag och Isabell och pratade om nästa sommar, funderar på om jag ska skicka henne på ridläger då. Då får jag lite semester från henne och hon får göra nåt hon tycker är kul och nåt hon kommer minnas hela livet, för ett ridläger glömmer man inte. Får börja spara pengar redan efter min resa så ska de nog gå att lösa.. Hon är ju värd det bästa min lilla guldklimp...

Nu blev de mkt tankar och svammel, dax för en cigg och sen sängen... godnatt på er alla..


duktiga jag..

Nu har jag varit duktig och gått en promenad.. gick för ner till bibblan och lämnade tillbaka Isabells låneböcker, sen gick vi ner till hamnen och vidare runt långnäs. Stannade till vid lilla badplatsen så Cleo fick bara lite.. Hon är verkligen helt galen i att bada. Men nu sover hon sött här brevid mig. Hon har hittat en perfekt plats där hon ofta ligger.. Precis mellan mitt och Lauras rum, då kan hon hålla koll på båda.. :D

Bilder på blötdjuret kommer senare...

idag är de tisdag

Nu har vi bestämt oss.. Vi ska promenera varje dag, med undantag för bakfulla lördagar och stressade fredagar,  fram tills resan, man måste ju komma i form.. Eller hur? Så igår gick vi runt långnäs och stannade till så Cleo fick bada. Har aldrig träffat en hund som e så galen i och simma som hon e..

Igår hörde Mia av sig och frågade om jag var intresserad av att åka på ridläger. Va tydligen inte så många som skulle på läger 4, så då fanns de plats för oss "gamlingar". Skulle väl isf bli ett halvt läger.. Fan va de låter lockande, problemet är ju att vi bokade resan, de blir mkt pengar att fixa fram.. Hur får man fram mkt pengar fort? Tänkte iaf snacka me min snälla föräldrar dom kanske kan bidra me lite som födelsedagspresent.. Vill ju verkligen, måste dock kolla så ingen av dom 9 som bokat har önskat Munin för då blir de ju inte samma sak...  Nån som är intreserad av att följa me förresten?

Nää nu är de nog dax att fixa mat, så vi hinner me en motionssväng sen...  Take care!


Smile.... It Confuses People!!!





 

saknarmingulasakdegöront







 


When you´re gone


spank my ass!

Känns som att livet går ut på att jobba..  ibland hinner man me att äta oxå.. men sova är nåt jag bara kan drömma om, hmm dagdrömma.. 
Trots att jag bara varit hemma och dessutom varit nykter hela helgen är jag helt förstörd när måndagne kommer..  är de ett tecken på att man behöver semester?

igår va den där jobbiga dagen som jag bävat för så länge.. ponny åkte tillbaka till Taffsnäs.. Känns jätte tomt nu och jag saknar honom massor. Vad konstig man e egentligen, när han va hemma kändes de mest som ett ont måste, och jag hade absolut ingen lust att åka till stallet och rida.. men så fort han har åkt saknar jag honom så de gör ont, känns som hjärtat ska värka sönder av saknad.. Har fortfarande inte bestämt hur jag ska göra me honom.. Vill jag ha häst? Eller har jag bara honom för att ingen annan ska få honom.. är de inte lite egoistiskt att ha honom bara för att jag tycker om honom, tiden finns ju inte alltid där.. då står han ju bara där och väntar på att nån ska komma och ta hand om honom..  får nog fundera vidare på de där.. Men vad jag än bestämmer mig för ,så kommer han alltid vara den häst som har störst plats i mitt hjärta och INGEN kan ta den platsen ifrån honom...

Igår när jag kom hem från stallet,satt jag och tittade lite resor.. och så råkade veckans klipp dyka upp, Hersonissos, de va dit jag och Laura snackat om att åk.. Sen skulle vi bara kolla när resan skulle vara betald, ops så va resan visst bokad.. Så om jag får fram pengar så drar vi till Kreta den 30 augusti. Skulle verkligen behöva komma bort lite..





Man kan inte både äta kakan och ha den kvar


i brist på annat

Följ min blogg med bloglovin

RSS 2.0