Galen Rock-kryssning

Shit vilken galen kryssning det blev, med för mkt alkohol, "snygga" vakter, festande poliser, tapp öl, brända skivor och tunnelseende.. haha

Slutade jobbet klockan 12, gick hem och knäckte en öl, hoppade in i duschen och fixa mig lite, vidare till Carina. Morfar kom och hämtade upp oss, körde oss till vhd, satte oss på picco och käkade pizza. Sen blev de en lång bussresa me lite öl. Väl på båten fixa vi oss lite mer, sen till taxfree för att köpa mer öl, vidare till hytten och satt där och drack lite, träffade på nåt gäng killar, drog till deras hytt och festade, sen käka och sen jävlar blev de party..

Stackars DJn på discot han kan inte tyckt vi var så roliga, men han får väl skylla sig själv när han inte spelade låten jag ville ha.. haha Laura va bättre som DJ.. Men sen blev han snäll, spelade typ bara RnB fast de va rock kryssning.. Nån stackars blev "sjösjuk" och kräktes på golvet, då passade jag på att berätta för ordningsvakten hur snygg jag tyckte att han var. Varför var han inte lika snygg när jag såg honom dan efter för.?

Dansade tills discot stängde, sen drog vi vidare på efterfest i sviten, somnade väl vid 7 och vaknade halv 10 och tog en öl.. Sen blev de frukost, duscha och mer alkohol.. Blev bakis trots att jag drack, så buffen bart inte så god, men men.. Efter några fler öl var man okay igen.. Sen var de dax att kliva av båten, fanns de nån som var nykter på bussresan hem?

Fredag kvällen gick vi ut på sportis, men alla var rätt slitna så de blev lugnt. Resten av helgen har jag spenderar hemma i soffan och i stallet. Och nu ska jag snart till stallet igen.. Har två kusar som jag antar vill motioneras lite.



Det som hände på båten, stannar på båten.






wiiiihooo

Nu drar jag på kryssning.. PARTY!

pusselbitar.

Har fortfarande inte fått ihop alla pusselbitarna från helgen. Tror dom som e borta är försvunna för alltid.. Däremot vet jag en sak. jag har fått mitt wakeup call nu.. Jag är inte värd det här, jag är värd så jävla mkt mer. Det vet jag nu.
Jag kan inte påstå att jag har nån ångest över helgen, snarare över tiden innan. Flera månader av mitt dyrbara liv har gått åt till att älta och sörja. Det är slut på det nu.
Tänker på folk i min närhet som drabbats av de, min älskade Isabell är värd en mamma som är glad och har ork. Nu jävla är de dags att starta om på nytt.. Nu skiter jag i allt gammalt jävla skit, jag kommer ändå ingen vart me de. Visst är jag fortfarande lessen ibland och kommer vara. Men inte på samma sätt, ska aldrig mer drunka så djupt i sorgen när det inte ens är värt de.
Tur att jag har Maria och Jenny, som haft dygnetruntjour, hoppas ni fattar vad de betyder för mig.. Sen finns de väl två till som jag inte vill nämna me namn, som oxå fått tagit mkt skit, speciellt en som fått krama om mig många timmar och nätter när livet kännts som värst och inget gör mig glad.
Och sist men inte minst min saknade Caroline, dom orden du sa, värmer så mkt idag när jag kan tänka lite klarare och kan ta till mig alla fina ord du gav mig. Kommer aldrig glömma hur ni alla ställt upp på mig. Nu är de min tur att vara där för er.





Alla de dagar som kom och gick, inte visste jag att det var livet.



♥kärlek♥

vab idag igen

Hemma me Bella idag igen.. Men imorrn tänkte jag jobba igen.. Så de blir iaf jobb onsdag och halva torsdag, sen drar jag på kryssning.. Och som alla redan vet, de som händer på havet stannar på havet. =) Sen efter den resan ska de bli lugnt för mig ett tag igen.. Skulle egentligen vilja åka till skåne över påsken ,men jag e fan luspank..  Måste ju försöka spara lite pengar så jag och min galning kan hitta på lite saker på semestern.

Hmm de här får bli dagens låt, har haft den i huvudet sen jag vaknade i morse..


Nu vill Bellsibubb att vi ska sjunga lite singstar..


Ät och drick med din vän, men gör inga affärer med honom
.


♥kärlek♥
Mest till Maria

tråkmåndag

Lilltjejen e sjuk, så nu sitter jag hemma och har tråkigt.. Ska snart hänga lite tvätt.. Sitter väl mest och väntar på att de ska bli torsdag, då är de kryssning som gäller.. Fan vad kul jag ska ha.
Igår var jag barnvakt till lilla Emilia, vi hade de jättemysig.. Badade och hade myspys i soffan me lite chips och godis, medan min Isabell låg sjuk och sov i sin mosters säng. stackars, men idag är hon iaf piggare..
I lördags var man trött och sliten efter en hård fredag, men tog mig ner till sportis och lyssnade på Kari en stund.. Va rätt mysigt ändå.. 
Fredagen var som sagt väldigt hård.. haha men kul att träffa nån som man inte träffat på länge..
Idag händer de väl inte så mkt, ska till stallet sen och ta in hästarna, men de blir ingen ridning eftersom bella e sjuk..

Haha, glömde bort nåt lite kul som hände i lördags, Jag och maria skulle hämta pizza, så skulle jag bara springa in på krilles och köpa cigg, och då råkar vi låsa in nycklarna i bilen.. Klantskallar vi e.. De va kanske inte så kul just då, men nu efter kan man ju skratta åt det..

Nää tvätten va de och sen vill Bella spela lite spel..


Tack för sanningen, du är guld värd ändå..


Your arms are my castle, your heart is my sky.
They wipe away tears that I cry.
The good and the bad times, we've been through them all.
You make me rise when I fall.


"Den som tvekar inför varje steg, kommer leva sitt liv på ett ben."




 

  ♥KÄRLEK♥


spelregler

Jag vill inte vara me, jag drar mig ur..Finns ju ändå ingen som håller sig till spelreglerna. Är de så jävla svårt och stå på sig.. Att ha en egen åsikt.  Att våga tycka nåt själv.. Och kom inte och säg " är man me i leken får man leken tåla"

I fredags provred jag en ny häst.. Det var en upplevelse jag inte kommer glömma.. Hon va nog fan en av dom svåraste hästar jag någonsin ridit, Men nu är jag medryttare.. :P Korkat jag vet.. Har bara ridit henne tre gånger och har nog tänkt tanken att ge upp ca 20 gånger.. haha.. Envisare får man leta efter.. Och jag tycker min kuse kan vara jobbig. Men jag får väl hoppas hon ger sig snart..


Annars var helgen väldigt lugn, och jag sitter ju nu och funderar på om jag ser fram emot att gå ut i helgen eller om de bara känns jobbigt..  Får väl se hur de blir.. de är ju bara måndag än så länge.

Saknar mitt lilla monster här hemma som är hos sin pappa idag (hoppas jag) de är så tomt och tyst.. fast jag har ju varit i stallet hela dan nästan.. Men de är tomt att inte ha nån och krama på när man ska sova..



Det är inte problemen som är problemet, problemet är dom som skapar problemen



♥kärlekcohsaknad

Min lilla guling.

ville bara testa om jag klarade av att lägga ut ett klipp..

nere.

Ibland kommer den där håliga känslan tillbaka, den som liksom gnager sig fast. Gnager tills de gör riktigt ont och sen bitet sig fast där. Då kan man inte sova, inte äta och knappt finnas till. Allt gör ont.. Alla tankar, alla känslor, all saknad.
Den känslan har jag nu. Tänkte lägga mig i sängen, men de går inte. Det tar emot, jag vet att jag kommer lägga mig där, men sen ligger jag och vider och vänder mig, går upp tar en cigg, lägger mig, vider vänder.. och sen fortsätter de. Undra hur många sömnlösa nätter jag haft på sista tiden. 
det är nu jag skulle behövt dig vid min sida, Nån som alltid var stark, hade svaren på alla mina frågor, kramade om mig när jag var lessen och ensam, sa emot mig när jag hade fel. Sa till mig att jag är värd nåt. Ibland behöver man höra de för att orka resten av dagen..
Allt svek, jag kan inte glömma. såren blev för djupa, ärren är för fula. Tomheten, kylan, lögnerna..
skulle vilja känna känslan var riktigt lycka igen, de va så länge sen nu.
Det kanske blev lite deppigt, men ibland måste man få vara lessen så man uppskattar att vara glad.




Jag blir hellre hatad för den jag är, än älskad för det jag inte är.

lagar och regler

Hur kommer de sig att nån som har droger i fickan får samma straff som nån våldtagit ett barn?
Varför är de egentligen knark olagligt? Varför förbjuder man inte alkohol? Lägg till skatt på narkotikan, så får polisen ägna sig åt de dom behövs till.. få fast barnmördare och pedofiler..
Jag kan inte påstå att jag är nåt stort fan av droger. Men idag verkar inte dom resurser vi har räcka till.. Varför då låta polisen kolla vilka som har en affefabik i garaget. Är de inte bättre att låta dom ta fast människan som skadar nån annans liv. Även fast droger skulle vara lagligt är de ju faktiskt frivilligt att ta dom. Men de är inte frivilligt att bli våldtagen eller mördad. Min pappa söp ihjäl sig, så varför är inte alkohol olaglig. Är de bara för att man betalar skatt när man köper alkohol? Då tycker jag att varje liten håla kan få ett "knarkbolaget" så är den saken ut världen sen.. För folk fixar fulsprit i källaren oxå..
Kommer du igenom tullen me lite för mkt alkohol, får du betala skatt på skiten, men kommer du me lite kokain i fickan, tar du upp platsen på kåken, som nån mördare skulle haft.  Du tar upp polisens tid och dom kostar oss, samhället, jävligt mkt pengar. Jag tycker de ska vara fritt valt att förstöra sitt liv me droger.

Sen en sak till.. Om jag klappar till Kajsa, åker jag förmodligen dit för misshandel och de är ju bra. Men om snuten klappar till mig, för att jag är otrevlig mot dom ,eller kanske rent av inte har svar på deras fråga, då är de helt okay för dom att slå mig gul och blå.. Huvudsaken är typ att jag iaf kan krypa där ifrån.. Vi alla vet att de går till så, men varför händer inget.. Varför görs det inte nåt åt saken? Bara för att man har gjort nåt som kan klassas som kriminellt, så har dom väl inte rätt att slå mig.. jag har ju inte rätt att slå dom..

I sverige är de "samma" straff på misshandel, våldtäkt, narkotikainnehav och skattebrott.. Är de inte dax att se över sveriges lagar?

Jag är laglig och betalar skatt på de jag tjänar, och ibland sitter jag här hemma i slutet av månaden utan mat på bordet. Men då var de ju bra att jag betalade in skatten så dom som sitter på Hall/Tidaholm/österåker/arnö, eller vart dom nu håller till, har mat på bordet och dessutom alla tv kanaler och nyaste filmer.. hallå ska de behöva vara så.. Ska fängelset vara så bra. Ska de inte vara ett straff att sitta där. tycker ju faktiskt att man har ett val även där. Det går att hålla sig undan. Nånstans väljer man själv.



Alla människor är lika mkt värda.



♥kärlek♥

sjuk

Är sjuk sen i söndags, men jobbar ändå, man måste ju tänka på semester kassan.. =)
Igår låg jag mest på soffan och kollade på film.. Måste ju passa på när man är sjuk och barnfri.. Idag har jag inte heller orkat så mycket. Jag och Bella fixade lite mat förut.. Rester från söndagen.. Hjort färsbiffar me potatis och sås.. Gott.. Efter maten diskade jag medans hon laddade singstar, Sen satt vi och sjöng i en timme. Stackars mina grannar :P
Nu ska jag snart lägga mig i soffan och kolla på film och äta medicin (godis)..

Idag hörde jag mig själv säga, "Du går i till skolan i den korta kjolen.. " Trodde aldrig jag skulle säga en sån sak... CHOCKAD..

Nää film och godis..


Good girl gone bad.



♥kärlek♥

unga mamma.

Sitter och läser lite på internet.. Ibland undrar man ju vad folk tänker me..

"Givetvis finns undantag från regeln, men väldigt ofta är unga mödrar mer eller mindre rubbade, enligt min erfarenhet. Varför?
Är deras hjärnor för underutvecklade för att kunna hantera föräldraskapet så att det blir kortslutning? Eller är det bara de som redan är borderline-skära sig i armen-mytomaner som skaffar barn i ung ålder?


Hur tänker man om man skriver ut en sån sak.. Undra vem de är som är rubbad och har en underutvecklad hjärna.
Någon lika smart männsika har även svarat på de.

Det är inte direkt intelligensreserven som skaffar barn när dom är typ 17-25. Mer eller mindre småkorkade småslynor helt enkelt.
Deras föräldrar är knappast dom bästa heller
.

Snacka om att ha noll koll på läget... Och min enda tanke är... De är ju en jävla tur att den människan inte har barn..  Personen i fråga tycker alltså att min mamma är en dålig mamma för att jag skaffade barn tidigt.. Piinsamt..
Fast vi måste vara jävligt småkorkade hela släken, tror inte de är många som ens fyllt 20 innan dom fått sin första..

Vart bara lite upprörd, var tvungen att skriva nåt..

HUR SER NI PÅ SAKEN? Är en ung mamma en dålig mamma?


cykeln borta..

Vaknade vid 8 i morse av att Isabell ville ha frukost.. Kände att jag hade jätte ont i halsen, men gick upp och kokade gröt till henne.. Trodde mitt halsont skulle släppa, men inte.. Det gör fortfarande ont. Men iaf, när jag satt där me henne när hon käkade gröt och jag drack kaffe, såg jag att nån hade "lånat" min cykel. Tönt, köp en egen..
Jag och Kari tog en sväng me bilen, men kunde inte hitta den nånstans.. Nån som sett den?

Annars har dagen varit rätt lugn.. skulle bytt gardiner, men saknade lite prylar till gardinstängerna, så jag får vänta tills jag fått pengar så jag kan handla..

Är väldigt glad över att jag lovade bort Munin till Fanny idag, eftersom jag har så ont i halsen, hade varit jobbigt att behövt åka dit när man mår så här.. Känns dessutom som att jag håller på att få feber oxå.. fryser mer än vanligt..

Sitter mest och försöker fördriva tiden.. Ska kolla på tv kl 8, Mia och Klara, med en påse chips (lovade Bella den igår men glömde handla) sen blir de nog till att lägga sig att sova så man kanske frisknar till lite.. har inte råd att vara hemma från jobbet ju..

Läste ut min bok igår oxå, så nu har jag inget att läsa.. Nån som har nåt förslag på en bra bok.??



You were everything, everything that I wanted
We were made to be, supposed to be, but we lost it



♥KÄRLEK♥






 

09 03 08

Jag har nog världens bästa familj.
Finns ingen bättre mamma i hela världen. Efter allt som hon gjort för mig under mina år, räcker de inte ens me ett litet tack. Hon är den bästa man någonsin kan tänka sig. Hon blev något ställd när jag berättade de för folk när hon satt bredvid.
Min uppväxt borde varit värre, men hon har skyddat mig och funnit där för mig, genom allt.  Hon är helt enkelt världens bästa.

Och sist men inte minst Kari, som ramlade in på ett bananskal när jag var som värst i min tonår. Första åren kan inte varit så roliga. Men ändå har du tagit till dig oss, mig och syster, som om du vore dina egna och alltid alltid ställer upp på oss. De är väl tack vare dig jag har min guling idag.. :P




Saknar tiden me min syster i stallet, även fast vi har kul nu oxå.
Men den tiden vi dansade och sjöng för att inte frysa ihjäl när vi väntade på bussen. Alla dom korkade grejer man gjorde på den tiden, när jag tvingade henne att hoppa 130 barbacka på Munin, så hennes ridbyxor sprack.  Fast vi har ju fortfarande riktigt kul när vi ses, speciellt över en flaska baileys och lite singstar. =) Dax snart igen tycker ja
.




Tack till alla er.. Ni är bäst..

Och min otroliga lilla Isabell, finns inte ord som kan beskriva hur mkt du betyder för mig. Du är mitt allt. Älskar dig över allting annat på denna jord.







Den här veckan har jag spenderat i stallet på jobbet och hemma. Ridningen går okay, och än så länge funkar de bra för Fanny.. Har faktiskt börjat fundera lite, om de går bra för Fanny kommer hon rida 3-4 dagar i veckan, då kanske jag ska rida Trollina lite. Är ju kul att testa nåt nytt. Har ju några veckor till på mig att fundera, månanden har ju inte gått ännu.. Håll tummarna för att de inte blir en ny medlem i månadsklubben =P
Idag var Mange förbli och snackade lite skit. De är väl typ de roligaste som hänt den här helgen.. Förutom stallet då.
Känner mig lite ensam ibland, Bella somnar ju så tidigt.. Men men jag är ju barnfri om två helger.. Får väl passa på att träffa mkt folk då..


The competition is over and you are the winner..


 

kärlek♥


 


inga djupa tankar idag inte.

Efter många upprörda kommentarer om livet i T, tänkte jag vara så jävla tråkig att inte skriva nåt som kan vara intressant idag :P

Igår Var Fanny ute och provred Munin, det gick bra.. Efter X antal bocksprång, men hon tog sig upp iaf.. Håll tummarna för nu att hon vill fortsätta..

Idag blev jag jätteglad över min ponny.. Han gick 2 steg passage.. Fast de var inte de han skulle egentligen.:p Men den meningen behöver ni inte läsa..  I själva verket, fick vi båda kortslutning när vi skulle rida en sluta efter öppna.. Men men.. Fan de vore lite häftigt och lära honom, en fjordis som kan passage och piaff. :D Nån som känner för att börja träna oss :P Eller kanske vill hjäpla till och hålla igång honom..



Dax för lite sömn så man orkar till jobbet imorrn, sen blir de stallet och möta Fanny..




Den flicka som att allt för blåögd kan lätt bli rödögd.




                                                                                                                                                                     
♥KÄRLEK♥
idag till ponnyn.

Hur tänkte du nu?

Ska de verkligen vara så här illa och bo i en liten håla. Småstadsidyll, släng dig i väggen..

För de första vill jag säga att det jag skriver nu, är min syn på den hela. Och ingen behöver känna sig träffad, namn och platser kan vara ändrade pga att jag inte orkar lyssna på folket som inte tycker som jag sen :P

Jaha vart ska man börja då... När man bor i T är de rätt att ha sex me polarens kille, och om hon blir arg på dig är de helt okay att du blir arg på henne, för hon har ju ingen rätt att bli arg på dig. Du lånade ju bara honom ett tag.. Ja menar vänner delar ju på allt :D är de inte så man säger.. Sen är de även helt okay att snacka skit om henne sen, för du gjorde ju inget annat än att låna honom lite, hon va ju inte ens där ju..

Sen om man skulle vilja ha lite mer vänner, då kan man träffa nån som har ganska mkt vänner, umgås me den ett tag och när du lär känna personens vänner, då snackar du skit om din vän.. Vips så har man en massa vänner.. (Sen hur länge de varar de beror på hur blonda dina nya vänner är)

Om någon skulle komma fram till dig och be om ursäkt eller bara vilja snacka ut om nåt som hänt... skrik då rakt ut.. så alla runt omkring ser att ni varit/är oense om nåt.. Ja menar vilken T-bo vill missa nåt sånt.. Sen har du rätt att vara arg på alla du möter resten av kvällen... så passa på och skrik lite på dom oxå..

Om du skulle se en person som är lessen, kom då snabbt på en historia. Bestäm först om de är synd om henne eller om hon har gjort nåt dumt.. Sen sprider du historian till alla.. Typ nåt i stil me, hon har blivit våldtagen på vägen hem igår, jag såg henne gråta.. Eller kanske.. Han kom på att hon hade varit otrogen, så han kanske ut henne, jag såg att hon sov ute på en parkbänk i natt..

Hata eller älska, de finns inget mellanting här.. Jag är hatad av många, men vet bara en som har rätt att hata mig.(Och henne förstår jag, jag vet precis hur det känns, ägnar en tanke till henne.. Förlåt än en gång..)

Jag tror att det viktigaste av allt är att alltid tycka en massa synd om sig själv, sparka på dom som redan ligger och överdriva allt man hör..

HUR TÄNKTE DU NU?

Glöm inte att de är min historia, mina tankar, mina ord och en massa ironi..


olycka.

Skon på hästen satt kvar, men jag vågade ändå inte rida. Tänk om han tappar den.. Fanny kommer ju imorrn, då måste han ju ha den.

När jag kom hem från stallet bestämde jag mig för att diska, fyllde vatten och funderade på varför de började lukta spyor.. Kollade in under slasken och upptäckte att när Mackan flyttade ut diskmaskinen hade han bara lagt slangen där under, inkopplad då såklart, så de fanns X antal liter vatten där som låg och luktade.. Så de var bara börja skurar, fixa hit Peter och nu hålla tummarna för att de inte är allt för mkt vatten som runnit under där man inte kommer åt.. Hoppas verkligen jag har betalat hemförsäkringen.. x) Så de är typ vad jag ägnat mig åt i flera timmar, och de stinker fortfarande i köket.
Känns som hela jag stinker, ska gå och duscha och borsta tänderna, sen ska jag lägga mig me en bra bok.

Gillar inte måndagar, är tomt att vara utan Isabell, hon har inte ens ringt hem idag:( Sakna..

Party Like A Rockstar, Fuck Like A Pornstar..




♥KÄRLEK♥

klantigt värre..

Har visst glömt bort vilken e-post jag angav till min förra blogg.... igen.. men de är ju tur att de är gratis och fixa en ny :D
Nehe nu när de va fixat är de dax att åka till stallet och ta in kusarna.. Hoppas verkligen på att Munins sko sitter kvar tills på fredag.. För då ska han få nya..


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0