ingenting

fan va skönt de känns, men stor sten föll från mitt hjärta idag.. Äntligen fick jag de berättade trots att jag inte fått reda på nåt mer. visst ju inget svart på vitt ,men kunde inte dra på de mer.. Och de verkade ju lösa sig på ett bra sett.. Fan va skönt.. Men alla mina tankar går ändå till dig.. Vet hur jävla jobbigt de är att höra sånt..

Annars händer inte så mkt.. Igår blev de dubbla avsnitt heroes me mackan.. och veckan har varit lugn..
Vädret gör en deppig och man känner sig mest trött och hängig... 

Snart fredag!! :D 

En hund som heter sex!

När folk köper en hund döper de oftast honom till saker som Pluto eller Karo. Jag döpte min hund till "Sex". Men på senaste tiden så har Sex skämt ut mig.

Jag kommer ihåg en dag då jag tog Sex till rådhuset för att skaffa licens åt honom. Jag gick till sekreteraren och sa "Jag skulle vilja ha en licens för Sex".
Han sa att han också skulle vilja ha det.
Jag sa "Du förstår inte, jag har haft Sex sen jag var nio år gammal".
Han sa att jag måste ha varit en speciell unge.

Förra året så hade de en provspelning för hundar till en reklam om hundmat. Jag tog med Sex till studion för att se om han kunde få rollen. Men helt plötsligt så slet sig Sex och sprang runt i studion. Jag gick efter honom, men chefen tog tag i min arm frågade vad jag gjorde där. Jag sa till honom att jag hoppades få ha Sex i tv:n. Han kallade mig skrytmåns.

En annan dag så sprang Sex ifrån mig mitt på natten. Jag gick runt kvarteret och letade efter honom. En polis kom och frågade vad jag höll på med. Jag sa att jag letade efter Sex. Mitt fall tas upp kommande fredag...


fräckis

Penisen begär upphöjelse av följande anledningar:

  1. Måste jobba hårt.
  2. Måste utföra djuplodande arbete.
  3. Måste jobba uppochnervänt.
  4. Har en arbetsmiljö som saknar ordentlig ventilation.
  5. Måste jobba i miljöer med hög luftfuktighet.
  6. Måste utföra sitt arbete under höga temperaturer.
  7. Är inte ledig på helger och andra röda dagar.
  8. Får ingen extra ledighet efter några extra timmars arbete.
  9. Har en riskfylld arbetsmiljö som ofta orsakar sjukdom.

Ledningens svar

Begäran avslås av följande anledningar:

  1. Arbetar aldrig åtta timmar i sträck under en arbetsperiod.
  2. Svarar ej omedelbart på efterfrågningar.
  3. Medarbetarna ofta missnöjda med hur arbetet utförs.
  4. Somnar efter bara en kort stunds arbete.
  5. Uppvisar inga bevis på att vara sin arbetsplats trogen.
  6. Arbetar bättre ensam än tillsammans med andra.
  7. Arbetar inte alls om ingen knuffar på bakifrån.
  8. Lämnar inte arbetsplatsen ren efter avslutat arbete.
  9. Smiter ibland iväg för tidigt från arbetet.

skin, skin som den sol du e :D

Kan börja me att rätta lite från förra inlägget.. Det var såklart i onsdags vi var på Birgers.. :D

Torsdagen blev väldigt lugn... Va lite trött.. :P tror jag gick och la mig innan 12 :P och de händer inte ofta, inte ens när jag ska till jobbet..


Fredag på dan åkte Nille iväg, så jag och Laura passade på att städa lite.. Cleo blöder ju fortfarande, så golvet blir rätt skitigt.. På kvällen gick vi till Mackan och kollade på när "gänget" spelade poker.. Och när alla skulle till till Tullen gick jag Laura och en sovande Bella hem..

Lördagen blev de utgång på kvällen, farfar va snäll och ställde upp som barnvakt.. Kvällen började me lite öl hemma hos Jenny och Peter.. De va jag, Laura, Mackan, Jenny, Peter och Markus från Nypan.. Senare dök de upp lite fler.. Vidare ner till Fyren för att lyssna på Coverup.. Fan va folk de va ute.. Men kul va de.. När jag ändå hade invigt Fyren va de ju lika bra och gå och inviga tullen oxå.. Kvällen slutade me knas..

Söndagen vart en riktigt slappar dag, de mest ansträngande jag gjorde va att gå till Krilles och käka och på kvällen åkte jag me Nille till Trossen så vi kunde handla mat...


Idag har jag jobbat, trots att jag har bihåleinflammation och de är ingen höjdare.. ska snart iväg till stallet, vi ska ha stallmöte, och jag har fortfarande inte bestämt hur jag ska göra me hästen efter sommaren... :/ PANIK!



Lev fan livet, innan livet lever fan me dig!



♥Tänker inte vara kär idag, för jag e sjuk

något annolunda

fredagen blev helt okay.. Maria, Peter och Jim kom hit.. Blev lite mer vin och Ursus.. Fan va gott de va.. Varför säljer dom inte röd vodka i sverige för?Ja ja hur som hellst, senare drog jag Nille Laura och Peter till Birgers.. Drack och dansade. Sen blev så klart fyllemat och senare hemgång igen.. Soppatorsk igen.. Tänk om vi nångång skulle lära oss att tanka.. Men de gick bra iaf.. Mackan va snäll och hjälpte oss..
Kom hem och jag kommer på den dumma ideen att jag kanske borde pierca mig..  Nille skulle hjälpa till. Först trycker han in kanylen genom läppen sen vidare in i tungan.. Fan va ont de gjorde, sen när han ska byta till smycke misslyckas han totalt, så de slutar me att han tar ett annat smycke och trycker rakt igenom läppen på ett annat ställe, så jag har nästan piercat mig utan kanyl.. Gör inte alls ont va? Men nu har jag en medusa iaf.. Och en överläpp som är 3 gånger större än dom flesta negerläppar jag sett.. Vill man vara fin får man lida pin.. :D

Hur som hellst.. När de va klart började fyllesnacket om att kanske åka till Mariefred och äta lite lyxfrukost.. Kom aldrig iväg nånstansd, men de gjorde att ingen av oss gick och la oss, och när Bella vaknade var chanserna slut.. Så igår sov jag en timme på soffan vid 4 tiden, tack vara att Jimmy va snäll och tog me Bella till hamnen så hon och Mickan fick äta glass.. Sen har dom visst åkt till V-ljung och kollat fotboll, sen fick jag ett mess om att dom skulle äta middag oxå, så Bella kom hem vid halv 9 mätt och belåten..

Vid halv 9 tiden var jag hos Mackan och hjälpte honom sätta upp gardiner.. men han hade ju inget strykjärn, så de vart inte så fint.. kanske borde gå dit me ett idag.. Måste dock ut i stallet oxå, har sagt i flera veckor nu att jag ska mocka ur min box, men de har fortf inte hänt.. Men nu måste jag nog ta tag i saken.. 


jag är ingen skummis som jag framstår, jag har bara svårt att kombinera mitt liv med ditt liv när jag inget hellre vill att vi ska leva samma liv... 


små svarta änglar

Var på vc me Bella och blev väldigt arg.. dom kollade inte ens på ungen..  Dom skrev bara ett läkarintyg, dessutom är de inte rätt.. finns bara en sida fast de står att de ska vara 2 och dessutom är de för barn mellan 12 och 16 år... Hoppas FK godkänner de, annars vet jag nån som skickar brevbomber.. haha..

Efter vc vart de stallet, gick faktiskt lätt och fort idag trots att jag inte kände mig 100%-ig.. När vi var klara där "lurade" vi maria att köra oss till favoritaffären, så de blev lite öl till maten och nu sitter jag här me ett glas vin. Vad som händer ikväll får tiden utvisa, men kul hade jag tänkat ha iaf..



Ärlighet skapar förtroende..



♥kärlek♥

get up, stand up

Igår satte vi igång och rensa ur garderoben, så Laura kunde flytta in..  Så nu ser de ut som en bomb har slagit ner i lägenheten, fast de kommer bli bra när de är klart.. 
Har blivit lite chockerad på sista tiden, tror Nille har lagat mat fyra dagar i rad nu.. Det är så skönt att slippa de.. och igår städade han undan massor medan jag och laura fixade rummet och tog en kafferast hos mackan...  Tror de börjar funka bra här hemma nu.. Hoppas bara de håller i sig, kan ju bli lite jobbigt att bo många i liten lägenhet.. Men nu är de bra och de är huvudsaken.

Börjar känna mig lite hängig. Har ont i nacken och halsen och känner mig allmänt trött, hoppas verkligen att jag inte blir sjuk igen.. Kan ju bara så enkelt att jag behöver en riktig sovmorgon, de va visst några veckor sen... Är kanske inte så bra att sova 5 timmar per natt..
Ska snart till VC me Bella, måste ha läkarintyg för henne från idag.

Sen blir de stallet, så slipper jag mocka på lördag.. :D


FÖR ATT SE DAGENS MÖJLIGHETER MÅSTE DU IBLAND BLUNDA FÖR DET SOM HÄNDE IGÅR




LÖÖÖÖÖÖÖÖVE♥

camfil fest..

jaha som sagt, i fredags var de dax för de den årliga camfilfesten...  Det vart som vanligt god mat, och mkt alkohol..  drog ganska tidigt, men bestämde mig sen för att dra tillbaka.. Måste varit Nille som ville spana in alla kartonger :D
Sen var vi så smarta så vi tog bilen till Sille, behövde cigg och nöden har ju ingen lag. Fick soppa torsk på vägen hem, så vi vart fast i V-ljung en timme minst.. Efter att snälla Tommy kommit me en dunk, åkte vi hem och drack lite mer.. Däckade väl vid 7, me Cleo i sängen...

Lördagen började lugnt, drog till stallet vid 12 och mockade, kan inte påstå att jag mådde bra :S.. Blev en pizza på vägen hem..  Sen satt vi 3 här som vanligt och kom inte på nåt att göra, kollade på eurovision song contest..
Drog till Mange i västerljung och där blev de alkohol, mkt alkohol.. när klockan blev morgon, utan sömn, badade vi i hans pool.. Kortar ner lördag/söndagsfesten till trasig toa, fyllefärd till sille (igen), spyor i badrummet, stirrande grannbarn och poolbad, dumma poliser och mkt skratt...

Söndagen är som en dimma, men full var jag...

Måndagen blev de nåt glas vin, pizza och film...  Idag ringde dom från skolan, Bella va sjuk, så idag har jag passat på att städa hemma.. Sen va jag, Kari och Bellan i Nypan hos logopeden...


Exakt hur stora var de där två ölen?



♥LOVE♥

Veckan som ...

gammal inlägg, bloggen ville bara inte som jag... :P

Veckan som varit, har varit bra.. Har varit hemma ons och tors me sjuk Bella. Men som vanligt så va hon inte så sjuk, en natt sen va de över, så imorrn blir de fritids för henne..
Igår blev de en slappar dag, vi låg i soffan och käkade chips och godis och kollade på Arn.. Jag som sagt att jag inte ska kolla på den för den inte verkar bra, men Nille övertalade mig och de va faktiskt bra.. Så nu har man sett den oxå, typ lite sen kanske.. haha
Idag drog vi till nypan för att köpa kläder till Camfils vårfest som är imorrn.. Nää nu ska jag bädda rent i Bellas/Nilles säng.. sen måste jag fixa naglarna för de hinner jag inte imorrn...



Du kan inte sakna något du inte upplevt.


♥KÄRLEK!♥

helg

efter jobbet på fredan blev de en sväng till systemet... inte så ovanligt kanske.. sen kom snälla Joel och hämtade upp oss, och körde till stallet, så jag kunde mocka lite.. sen hem och grilla... Jimmy och Mikaela kom oxå.. SAtt här och mysdrack lite, får för oss att gå ut på Sportbaren, vilket slutade i att vi fick springa därifrån..Då drog vi till mamma och satt där och ölade lite sen skulle vi hem och sova, men då träffae vi grannen utanför och bjöd in honom på en öl :P Sen blev de alldeles för lite sömn som vanligt..

Lördag ringer Jenny och väcker mig, kliver upp och går dit och fikar, tror både jag mamma och hon va lite bakis :P
Sen blev de stallet som vanligt, mockade och fixade.. Duktig ja e va? :P sen hem och tog en öl, gick och handlade mat me Cleo eftersom dom andra va för bakis och inte orkade röra sig.. haha.. Sen blev de bakismat :D lantbröd m tzatziki, kräftskjärtar m majonnäs och vid 23 blev de spagetti och köttfärssås och en flaska vin..
Sen "tvingade" Nille ut oss, tror han tröttnade på vårat snack. Så jag och Laura gick en sväng till Sportis medans han låg hemma me Bella..

Idag klev jag upp och diskade, tvättade och dammsög här hemma och de va inte en dag för tidigt kan jag lova..  Nu ska jag tända grillen, idag blev de flintastek me pommes och grillad lax me potatis, hade inte an maträtt som räckte till alla fyra.. Då tar man vad man har..


I should know that you´re no good for me!



 

♥LOVE!♥

snurrande tankar.

Vad fan vill du egentligen? Du gör mig galen, är de me flit?
Måste nog släppa taget och gå vidare, kommer aldrig bli vi.
Men de är svårt, något gör att jag hänger kvar.

Vad är de som är så jävla svårt me sanningen, kan du inte bara säga som de är?
Det kanske skulle göra att jag fick sova en hel natt, och att jag fick bli hel igen...
Det har gått för lång tid nu, såren varar för mkt och ärren kommer bli djupa..

Hopp, nu då... Händer inte så mkt, va en sväng till stallet idag..
Har fortfarande inte rökt, och mitt humör är emellanåt i botten.. Men annars rullar allt på..
Ska bli mkt skönt me helg..


Det här ger mig rysningar, fy fan vad bra!

slutat röka..

Finns ingen energi eller motivation till att skriva i bloggen..
Har slutat röka och mitt humör pendlar så mkt så ibland blir jag rädd för mig själv.
Det är inte normalr att stå och dagdrömma om hur underbart de skulle vara att strypa nån.. haha..


söndag

lördagkväll: mat på sportis, gott va de.. sen blev de öl och shots.. Hände väl inte så mkt kul.. efterfest där och sen hemma hos mig.. Sportis personalen, jimmy, körberg, peter och några till..

Söndag: se på fan, Nille dök upp.. Käkade lite taco och har haft lite mys nu på kvällen kollat på tv och ätit chips me Maria.

Cigg och sen blir de sängen, måste ju upp och jobba imorrn...  Gonatt på er!

lördagen den 2 maj

Ingen Nille kom.. Blev inte ett dugg chockad.. haha
Igår gick va till sportis och tog en öl me Jacob, sen gick vi till statt och väckte Thomas.. Han hade visst inte mått så bra på dan... tunnis.. haha Medan vi väntade på att han skulle bli klar, tog vi en öl där.. Sen blev de sportis igen, men betydligt lugnare än dan innan.. När dom stängde gick vi hem och sov..
Idag har jag inte gjort så mkt, tog en promenad till stallet och mockade, nu har jag precis kommit hem och ska väl snart ta mig in i duschen.. Sen blir de nog sportis och äta lite mat.. och kanske dricka en öl :P:P

1 maj

Igår jobbade vi halv dag.. skönt som fan... Hann hem och städa lite innan de va dax att hämta Isabell.
Klockan 6 mötte vi upp Thomas, engelsmannen, utanför sportis.. Gick till systemet och köpte lite öl, sen blev de 2 öl på sportis, vidare och kollade på brasan sen hem till Mackan en sväng, men där va man visst inte så välkommen även fast vi hade frågat först, så vi drog hem till mig.. Blev lite för mkt dricka tror ja, men kul hade vi...
Idag har jag inte orkat göra så mkt, men tog mig iaf till La Piazza, (stavas?) där Jacob var snäll och bjöd på kebabtallrik.. nu blir de typ soffan och en film, sen blir de stallet, och hur kvällen ser ut har jag ingen aning om än.. Nille sa att han skulle komma, men de tror jag inte för förrän han står framför mig.. haha

RSS 2.0