.....






I wait up, wait up
I can't eat, I can't sleep
What else could it be missing you so deep
Long as I'm where you're going to
I'd wait forever and a day for you
I wait up, wait up for you


Tandläkarbesök

Idag slutade jag jobbet kl 12, för Bella skulle till tandläkaren.. 
Det gick bra där, fast hon hade en gammal lagning som hade släppt, så de måste vi tillbaka oxå fixa i januari.. 
Hon var jätteduktig, satt där snäll som ett lamm..
Efter de gick vi till sportis där bella käkade lunch nummer 2.. Dom hade ju pannkisar där.. :D Jag och Laura tog en kaffe eller 3.. haha
Har precis haft Mackan här, då jag råkade ladda hem en skiva i konstigt filformat och jag är så jävla oteknisk.. Men de löste sig me hans hjälp...

Nu är jag mest rastlös och funderar på vad man ska hitta på...  Skulle behöva måla naglarna, men har ingen lust till de just nu..




Shhh

If you say do you mean it
If you feel it let me see it
If you want me now I wanna hear love speak
Shhhh
When you dance with your heart in motion
You pull me in just a little closer
Don't say a word I wanna hear love speak
Shhhh


kaffebesök..

Började väl där jag slutade..
I fredags drog jag och syrran och käkade lunch på sportis efter jobbet.. Sen gick vi en sväng på "stan" och handlade present till lilla Emilia som fyllde 2 i söndags.. Sen vart de middag hos mamma.. Åt gott och spelade sällskapsspel.. Trevligt.. Gick förbi Sportbaren en sväng oxå..
Lördag vaknade jag skapligt, Drog till stallet och mockade och fixade.. Hade Bella me mig så Emilia kom dit oxå.. Sen hem me sötnosarna så jag kunde duscha för jag hade läkartid vid 5.. Gick bra där, fick sömntabletter och ångestdämpande.. Känns skönt.. Hoppas de hjälper lite bara..
Barnen vart hungriga så vi gick till Sportis och käkade lite. Hämtade sen upp mat till lillsyster innan jag och barnen gick hem.. Kastade båda barnen i badet, oj så kul dom hade och vad blött de blev :D På kvällen låg vi bara på soffan och kollade på film..
Söndagen var de kalas på Emilia.. Sen handla lite, hem och fixa mat.. Och ner till Sportis för att säga hejdå till Halil så är i turkiet nu..
Måndagen var vi hos lillasyster och blekte mitt hår och käkade glass och bullar :D
Igår va vi på Sportis igen... hmm kanske inte behöver skriva ut när jag varit där alla vet ju att jag alltid är där ändå..  Men iaf, vi va där och drack kaffe och spelade lite kort..  Sen hem och kolla 3 kr och precis när jag ska sova fick vi främmande, så då va de bara kliva upp och fixa kaffe.. Men jag klagar inte, alltid trevligt me oväntat besök..

tjockisburgare

Logoped besök idag igen...
Gick bättre än sist.. Men jag vet ju inte riktigt hur de ska gå heller. Nu är de bara vänta på att de dimper ner nya tider i brevlådan.. Hoppas de gör de snart..
Efter logopeden blev de McDonalds som vanligt.. och när tänkte hela dan att jag skulle äta sallad, väl framme vid kassan hör jag mig själv säga.. stora menyn, big och cheese m cola.. vart tog min sallad vägen liksom? Men iaf när jag sitter och äter i godan ro, kommer de förbi en pinnsmal mamma med en sallad.. Så ja, där försvann min matlust... Så nu är jag hungrig..
När vi kom hem drog jag, läsa noga nu, till Sportis och tog en kaffe.. Blev ni chockade?
Maria, Seija, Carina och Peter va där när jag kom dit.. Alltid trevligt och träffa folk man känner.. Men dom gick ganska fort, så då blev de bara jag och Maria och Bella kvar.. Så hade jag ju personalen och snacka me oxå.. Hann även me två öl innan de va dags att gå till konsum och handla frukost till Bella..
Maria följde me hit en sväng så vi satt och snackade om lite allt möjligt..
Nu ropar min sängkamrat... Gonatt på er alla..

Trött som få, med snurrande tankar...

Är så jävla trött.. Hela tiden.. Kan säkert bero på att jag är förkyld och har dessutom feber oxå. Har säkert fått en släng av svininfluensan eller nåt... Tänk va skönt de vore att få vila lite. I helgen kanske, men de blir ju aldrig som man tänk sig..
Har ångest som oxå.. Funderar faktiskt på att ta mig till läkaren när man får lön och fixa lite ångestdämpande och kanske några psykolog tider.. Kan egentligen inte påstå att jag mår dåligt.. Har bara sån väldig ångest, kan få ångest över nåt som egentligen inte är nåt.. Tror egentligen jag bara känner mycket press på mig.. De löser sig säkert..
Veckan har inte haft så mkt att erbjuda.. I måndags var jag hemma och försökte ta de lugn, men ångesten växer ju när jag bara sitter. Så de vart inte så mkt vila ändå..
Igår hamnade vi på sportis och drack kaffe och spelade kort.. Inte så ovanligt..
Och idag har jag typ inte gjort nånting.. Drog till pizzan och käkade, hade tänk ta en kaffe på S efter de, men valde att dricka kaffe hemma ist...
Nu kommer snart Mackan hit, vi tänkte se några avsnitt av Heroes.. Det var ett tag sen och han har tjatat rätt flitigt :P
Hoppas på en tidig kväll utan hjärtklappningar och sömnproblem...


I want your love and
I want your revenge
You and me could write a bad romance




♥Kärlek♥


galet me turkpop

Det vart en ganska trevlig helg trots att jag inte hade varken planer eller förväntningar..
Fredagen vart väl lite knas kanske, men de löste sig tillslut.. Vi var iaf på Sportis som vanligt.. Började kvällen me Wii hemma hos Mackan som va på kryssing..
Lördag vaknade vi till så gick jag till Kari för att fira honom, han fyllde ju år.. Sen träffade jag upp Laura för att ta en pizza.. Så ramlade vi in på Sportis som vanligt för att ta en kaffe, vilket slutade i några öl innan vi kom hem, hoppade i duschen för att sen gå tillbaka... När dom stängde drog vi me personalen till mc klubben, men vart inte där så länge..
Söndag vaknade vi faktiskt ganska skapligt, men klev inte upp utan låg kvar i sängen och käkade popcorn och kollade på två avsnitt 3kr.. Sen tog hungerkänslan över och vi gick till Sportis för att äta frukost, Tror klockan va runt halv 2 då.. Sen vart vi kvar där tills dom stängde.. Satt och spelade kort och drack nån öl.. Sen drog vi alla hem hit en sväng och käkade lite mat och drack kaffe..
Känns som alla mina helger är ganska lika.. :/


Man blir lite skadad av att umgås me dom där människorna, dom tvingar ju oss att lyssna på turkpop...
Men jag hoppas när vi lyssnar på refrängen att ni förstå att vi höll på att dö av skratt...


Gillar ni min nya väckarklockssignal då? Hur fan ska jag kunna vakna till de här..

ångest efter helgen...

Här händer inte så mkt.. Har varit nere på Sportis och druckit 3 koppar kaffe idag.. 


Har haft grym ångest efter helgen.. tror de blev lite för mkt alkohol i lördags...
Men jag tror jag har kul iaf.. 


bild uppdatering...

Har ingen fantasi och skriva nåt.. uppdaterar me lite bilder ist..






Saknar min kamera som jag glömde hos Tommy... Där finns massa kul bilder...

RSS 2.0