ännu ett intetsäganade inlägg.

Jag måste vara den dummaste människa som finns.. Det känns så just nu iaf.. Va fan sätter man sig i den här sitsen frivilligt för.. Det är ju som gjort för att få massa problem.. Kanske börjar bli dags att ta tag i problemet, släppa allt och gå vidare. Går det?

Är förbannat jävla rastlös just nu.. borde kanske lägga mig och sova, eller försöka sova.. Läsa, göra vad som hellst. Bara inte sitta kvar här och skriva ut en tankar som jag inte ens borde tänka, speciellt inte den här tiden på dygnet. Det kommer förstöra hela min natt.. Men likförbannat sitter jag kvar här och trycker på tangenterna.. 


ett helt onödigt inlägg.

Drog till sportis efter stallet igår och skulle hämta upp menyn.. Men blev kvar där på lite mat och öl.. Sen drog jag hem och duschade och fixade i ordning mig lite för att sen gå tillbaka.. Va typ inget folk ute satt mest och snacka me personalen.. Lillasyster kom ner en sväng och när hon gick hem bestämde vi oss för att oxå knata hemåt.. Och när han drog la jag mig i sängen.. Somnade väl vid halv 2-2 tiden.. Va rätt skänt att vara pigg i morse och inte bakis. Blev ju inte så mkt alkohol igår för en gångsskull..
när jag vaknade bjöd jag in mig själv på frukost hos Mackan. Så fixade vi färdigt det sista på menyn. Måste ju lämna in den imorrn vid lunch.

 

Längtar

Saknar

Önskar

Hoppas


Det här bjuder jag på..

Hur underbart är inte det här då..  Jag sitter med ett glas vatten och ser skitfull ut.. Kolla vad jag försöker gömma under bordet!!!


Ronja Rövardotter

Arbetsdagen igår gick bra.. Fast den kändes lite lång, och jag var väldigt trött när den väl va över..

Vid halv tio tiden på förmiddagen ringde J och meddelade att han behövde jobba i helgen, så han frågade om jag kunde ha sessan hemma.. Klart jag kan de, problemet är bara att jag är så väldigt trött och egentligen skulle behöva vila lite. Men problem är ju till för att lösas.. Jag tog henne igår och mamma idag, då får jag både vila, gå ut och träffa folk och städa..
Nu har mamma och Kari precis varit här och hämtat henne. Så jag tänkte passa på att röjja lite här hemma, innan det blir dags att åka till stallet och mocka och rida.. På väg till stallet ska jag lämna in menyn på sportbaren, den är nästan klar nu :D Sen hämtar jag upp den på vägen hem och gör klart det sista. Så ikvälll är den nog klar. Fasen så skönt..
Igår kväll låg jag och Bella hemma och kollade på Ronja Rövardotter. Det va ju ett tag sen man såg den sist :P Fast Bella somnade så jag tittade inte klart på den..


Underbart, ja det känns så just nu!

Får väl bli en snabb uppdatering innan jag kryper mer i sängen och kramas till jag somnar..
Jobbet rullade på ganska bra idag. Hoppas det gör det imorrn med, eftersom det är övertid oxå. Har egentligen ingen lust att jobbar över, men man får väl passa på när tillfälle ges och man ändå är barnfri..
När jag hade hämtat Isabell på fritids vill hon gå till sin mormor, så hon ringde och frågade om hon kunde bjuda oss på mat. Och det kunde hon, så vi gick dit och åt och drack lite kaffe. På vägen hem tog vi en omväg förbi konsum och köpte godis. Sen gick vi hem pch la oss i sängen och hade lillmyskväll.. Kollade på Bröderna Lejonhjärta. Hon tyckte den va lite läskig. Katla draken hörde väl inte till hennes favoriter precis. Men vi hade mys. Efter filmen somnade hon ganska fort. Och själv har jag hunnit med att prata i telefon. Känns som det börjar bli en vana nu.. Bra eller dålig? Hmm det lär väl visa sig..
Imorrn är det fredag, det känns så jävla skönt. Lite tråkigt bara att Bella ska till pappa i helgen. Hade varit lite kul och haft henne hemma. Men hon måste ju träffa sin pappa ibland oxå.


Ibland förstår jag inte hur det gick till och inte ens vad som hände.



Så sant så!


<3

Var och jobbar det idag.. Fan så skönt det var. Hann ju nästan bli lite folkskygg när jag ver hemma nästan hela helgen och dessutom måndagen.. :P
Jobbet i gick bra fast det blev lite hattigt och hoppigt. På lunchen gick jag till Mackan, han bjöd på mat :D Det uppskattas alltid.. Och efter jobbet gick jag dit och skulle hämta upp Bella.. Men det blev en kaffe istället. Sen skulle vi till pizzan och hämta mat, då passade vi på att springa in på Sportbaren och hämta en vin lista. Så snart är menyn klar.. När jag hade ätit och vi hade kollat och skrivit lite på menyn gick jag hem och nattade Bella.
Hon hade lite svårt att somna. Hon har nämligen blivit kär, och är lite nervös för att gå till fritids imorrn och träffa honom.. Det är så gulligt. Det är det ända hon pratar om, och hon till och med drömmer om honom på nätterna. Nästan så man själv saknar att vara kär. Ni vet, så kär så man får ett leende på läpparna så fort man tänker på honom. Och det gör man ju såklart hela tiden, för allt som händer runt omkring en kan kopplas till honom. Och man kan ju inte annat än att tänka på honom. Det är en riktigt underbar känsla.. Eller hur?

Själv så mår jag lite sådär. Är jag glad så är jag glad och minsta lilla motgång gör att det känns som världen ska gå under. Är det sånt man kallar humörsvängningar? Hur som hellst så kämpar jag vidare, jag vet att det kommer bli bra. Det måste bara få ta tid.



Vill ha dig i mörkret hos mig, tiden den stannar när vi rör vid varann..


en snabb helt onödig uppdatering..

Hinner nog me en snabb uppdatering innan jag går ut med hunden och sen lägger mig i sängen för att läsa lite..
Har som ni säkert förstår inte hänt så mkt idag.. Vi har spelat spel typ hela dan..  Och jag har pluggat lite, men det fastnar inte så jag ger upp.. Fan så svårt de ska vara..

Väntade sällskap på dan.. Hann fixa mat och allt, men det dök det inte upp.. Sas att det skulle bli en kaffe senare, men jag börjar anta att de inte blir nåt av de heller.. Cleo blev ju glad för maten iaf.. Bella blev dock ledsen då hon hade gjort nån teater. Men jag kollade på den.. Den va jätte söt..

Imorrn ska jag jobba, om inte jag insjuknar i natt.. Mackan kunde jobba hemifrån, så jag kunde lämna Bella där. Skönt att slippa förlora så mkt pengar. fast jag känner mig lite oroligt i magen.. Hoppas det är inbillning..

Skulle verkligen behöva ta mig ner till Sportbaren och hämta upp deras vinmeny, så jag kan få färdigt nya menyn nångång, men har varken haft lust eller tid..  Kanske får bli en lunch där imorrn.. Om jag orkar gå.. Annars har jag ju eftermiddagen på mig.. Synd bara att man är så jävla lat :P

Har bestämt mig för en konstig sak.. Jag har så jävla svårt att kasta saker.. Så nu har jag kommit fram till att jag ska fylla en kasse me grejer varje dag och kasta, då kommer jag snart vara av me allt onödigt skit som jag samlat på mig.. Tror ni det kommer funka?

Måndag

Mamma och Kari kom förbi och fikade igår, när dom hade gått städade och tvättade jag, medans Bella va hos en kompis och lekte.. Vid femtiden gick vi till Mackan och fick lite mat i magen.. Sen vart det kaffe och en avsnitt Heroes.. Sen va de dags att gå hem och fortsätta me tvätten..  Vid 8 nattade jag Isabell, sen satte jag min vid datorn och lyssnade lite på musik, käkade lite chips, målade naglarna och försökte plugga lite..  När jag tröttnade på det la jag mig i sängen och läste.. Somnade vid 23 tiden kanske.. Vid 24 vaknade jag av att Isabell står brevid sängen och säger att hon mår illa. Jätteilla. Jag säger åt henne att springa till toan och så hinner hon inte ner än vända sig så börjar hon kräkas. Hon hann spy ner hela mitt sovrumsgolv, vardagsrumsgolv och hallgolv innan hon äntligen tog sig fram till toan. Då va det bara kliva upp ur sängen, natta jäntan med en hink brevid sängen och sen börja skura golvet.. När jag va klar hade hon redan somnat om, så jag va upp en liten stund för att kolla henne. Sen gick jag och la mig igen vid halv 2 tiden. Då sov hon som en stock. Och när klockan ringde i morse hade det inte kommit några mer spyor. Hon vaknade till vid 8 snåret. sen dess har hon varit pigg. Men man måste ju ändå vara hemma 48 timmar från fridits efter man spytt. Hoppas verkligen inte det var maginfluensa.. Jag har ingen lust att få det..

Jag kände mig verkligen som en riktigt dålig mamma när jag stod och torkade spyor i natt. Jag klarar verkligen inte av spyor,  så jag sprang till toan och spydde själv mellan varven... Usch.. Då sakande jag Mackan. Han fick alltid ta de när vi bodde tillsammans, han är ju så van me sånt äckel.. haha

Så idag har vi suttit och spelat alfapet.. Och nu laddar hon för nåt annat spel. Sen börjar det bli dags för lite lunch.
Dagen planera va att jobba, det sket sig ju. Sen skulle jag träffa Laura på eftermiddagen och ta en fika, men jag vet inte om hon har så stor lust att träffa oss nu, med tanke på nattens bravader.


Lördagsmys gånger två

Känns som det är dags för en uppdatering.. Vad har hänt sen sist då?

Igår åkte jag som sagt till stallet och mockade och fixade, tyvärr va de för kallt för att rida. Och jag som är så ridsugen. Idag skulle Carina ta honom men imorrn kan jag nog rida =)
När jag kom från stallet, lurade jag mackan att vi skulle åka och handla, så vi drog till Trossen. Sen kom vi på att va borde åka till Vhd och käka thaimat.. Tog mat som ska kallas mild.. Bella smakade knappt på sin mat.. Min ögon rann och näsan rann ännu mer men gott va det..
Gick sen hem och städade lite till.. Är fortfarande inte klar.. Segis jag är.. Iaf, hoppade in i duschen och sen spenderade jag och sessan kvällen i soffan och kollade på Melodifestivalen.. Sen var det dags för henne att sova lite. Då satte jag mig vid datorn en stund.
Vid strax efter ett, fick jag sällskap som blev kvar till typ tre eller nåt. Sen la jag mig och läste en stund innan jon blund kom och hälsade på..
Imorse vaknade jag vid 9 tror ja klockan va.. Lillsessan låg fortfarande och snarkade då, så jag fick ligga och dra mig en stund, gu så skönt de va..
Dagen planer är att städa färdigt här hemma, ev skulle mamma och Kari komma på en fika och sen tror jag att jag och mackan skulle käka nåt tillsammans idag. Men vi får väl se hur det slutat. Det blir ju inte alltid som man tänkt sig :P






Lite av fredagen..

Igår blev de fredagsmys.
Började städa på em, sen ringde moster Sussie och ville gå ut och äta. Så vi gick ner på Sportbaren och käkade lite och tog några öl. Blev tidigt hemgång då jag hade Bella me mig. När vi kom hem nattade jag Bella och tog en dusch, sen kom mackan förbi, så vi kollade på två avsnitt av heroes, sen va jag så trött så jag däckade på två röda..
Var kvällen har att erbjuda har jag ingen aning om ännu.. Lutar åt Melodifestivalen och mys..
Ska strax till stallet och mocka lite, sen ska jag hem och fortsätta städa, snart är det fint här hemma.. :D



fredagsmyyyyys


jobb jobb och jobb

Jobbat massor idag igen, är fortfarande inte klar. Men imorrn hoppas jag på att få det sista klart.. Hoppas, hoppas, hoppas.. Men det tar säkert fredagen oxå..
Har inte gjort så mkt annat är att jobba det här veckan, från ena jobbet hem till det andra..

Annars måste jag säga att jag mår bra just nu. Känns som allt bara rullar på och jag är för en gång skull nöjd med det.











Vill verkligen be om ursäkt, det var inte meningen att det skulle bli så. Men det var faktiskt inte mitt fel, Varför ville du inte lyssna.. Försökte ju förklara, det fanns ingen anleding för dig att bara gå.. Hoppas verkligen allt kommer lösa sig. Vill inte förlora det vi en gång hade..


i hopp om att få nåt..

Har inte hunnit uppdatera på massa dagar.. Jobbar lite för mycket..

Så det finns ju kanske inte så mkt att skriva heller..
Har fått och tackat ja ett extra jobb i sommar. Känns skönt att få in lite extra pengar. Fast om jag ska jobba så mkt som jag gjort den här veckan kommer jag bli väldigt trött. Men i sommar har jag ingen häst, då blir det kanske lite lättare. Vad som händer till helgen har jag ingen aning om ännu, vet bara att jag vill ha helg nu..

Nu har jag berättat att jag lever.. Dax att sova..


Så här såg det ut i min säng när jag vakande i fredags morse.. Gulligt värre.


riktigt trevlig fredag

Gårdagen blev riktigt trevlig.
Satt hemma och väntade på sällskap, som inte hörde av sig. Börjar bli ganska vanligt nu.. Men lillasyster lurade iväg min till Trossen så jag skulle handla chips och dipp till henne, och eftersom jag är världens bästa storasyster så gick jag ju så snäll dit :P
När jag kom fram till henne satt hon och drack vin, så jag stannade till där en stund, men det blev en ganska lång stund. Sen följde hon me ner till Sportbaren.
Hann knappt komma in genom dörren innan jag blev uppsliten på ett tomt dansgolv. Det är ett tecken på att personalen är på bra humör. Sen åkte shotsen och rakin fram.. Usch det känns i kroppen idag.. Men jag däckade inte iaf, det fick nån annan stå för.. haha..
Lillayster var smart och bytte bord innan shotsen ramlade in. Hade riktigt kul igår, va nog till och me så jag vaknade me ett leende på läpparna i morse trots att jag inte mår så bra just nu.







youtube klipp utan bild





Fan vad jag är bra!!








Htlm koder gör mig galen.

Håller på att bli galen..
Html koder överallt...

Nu får bloggen se ut så här tills

jag har tålamod och fortsätta.



Lilltjejen ligger fortfarande och sover. Hon verkar fortfarande lite hängig. Själv va jag så dum så jag glömde stänga av klockan. Så jag vakande vid 6 när den ringde.. 
Isabell ska till sin pappa idag så vi får väl se vad kvällen har att bjuda på..
Nää dags att fixa kaffe.. Har ju varit upp i 3 timmar och fortfarande inte druckit kaffe..

Sessa me feber och soppkok

Blev ingen uppdatering igår, hade så förbannat jävla ont i magen..
Hade typ bestämt att jag skulle rida igår, men dom planerna blev ändrade. Istället gick jag ner på Sportbaren och sällskapade me personalen.. Isabell va me Laura och Nettan, dom hämtade henne från fritids. Hade en mycket trevlig eftermiddag, ända till jag fick ont i magen..
Maria va förbi en sväng där nere oxå och käkade, men hon hade oxå ont i magen så hon gick hem ganska snart efter maten..

Imorse när jag vaknade hade Bella fått feber, stackarn.. Hon har legat i sängen hela dan, fast nu har hon tagit sig upp och sitter framför sin dator och spelar lite.  Själv har jag kokat soppa och plockat lite här hemma.. .Tänkte fortsätta när jag skrivit klart. Blir så jävla rastlös av att bara vara hemma.. Sen tänkte jag nog plugga lite.
Dax att sätta igång.



♥Kärlek♥






Södertälje sjukhus och Biltema

Idag jobbade jag till kl 12. Sen gick drog jag hem och gick med hunden. Då ringde Janne och frågade vad jag skulle göra, sa då jag att jag skulle till Södertälje sjukhus. Han var snäll och erbjöd sig köra då han ändå skulle till Alby.. Biltema.. Så jag bytte kläder och gick dit.. Så åkte vi iväg. När vi kom fram stod det en skylt på dörren att betala varor inte fick följa me in, så jag fick stanna utanför.. haha.. Nää nu var jag dum mot mig själv..  Vi gick runt inne på biltema en stund och jag hittade inget kul, fast det hade jag inte väntat mig heller..  Sen åkte vi mot Södertälje, tänkte vi skulle ta en fika innan min läkartid, men kom på att jag inte fick vaken äta röka eller dricka nåt innan.. Så de sket sig.. Istället drog vi ut i skogen och släppte Chiko så han fick springa lite lös..  Det uppskattade han..
Väl inne hos läkaren gjorde dom ett ultraljud, men hittade inte nåt fel.. Förutom en cysta på en äggstocken, kan ha varit två oxå. Det gav i alla fall en förklaring på mitt magont som jag inte ens hade sökt för.. haha.. läkaren klagade oxå på att det va för lite rörelse i mina tarmar, och när jag frågade om inte de va normalt när man inte fick äta eller dricka så svarade han med en fråga: Varför har du inte ätit om du är hungrig? Då förklarade jag vad som stod i brevet om  att jag inte fick.. Då skrattade han och sa: Det är bara om man ska kolla magsäck eller galla.. Så han menar asså att jag har gått och varit hungrig, kaffesugen och jävligt röksugen hela dan i onödan.. Suck!
Sen blev det ett besök på kebabhouse innan det var dags att åka tillbaka till Trosa och hämta upp min prinsessa på fritids..

şerefe!

Det får bli en bilduppdatering, de va ett tag sen..
Fy fan va vi alla va snygga den här kvällen!





Pazar

Igår va jag ju som sagt barnvakt till Emilia.. Hon va så söt..  Men i stallet blev hon trött, kall och hungrig så jag fick ringa mamma och be henne komma och hjälpa mig så de gick lite fortare.. Sen åkte jag Mamma Kari och barnen och käkade på Sportis. Då fick jag glada barn igen. Men när vi åkte hem där ifrån stod Jenny och Peter på parkeringen, då började Emilia gråta igen. När mamma och pappa va hemma slappnade hon väl av och blev jätte trött..
Gick me upp till dom en stund och snackade lite skit. Sen drog jag mig hemåt. Snackade lite me Laura och bestämde oss för att kolla på Melodifestivalen till sammas, så jag och Isabell gick dit.. Sen gick vi förbi Janne en sväng och drack nån öl. Där somnade Bella på soffan, så jag och Laura gick till Sportis en sväng. När dom stängde fick jag skjuts hem till Janne, så jag kunde hämta upp Bella..
Imorse när jag piggnat till gick jag till Laura och la mig i Freddes säng och kollar på film. Sen blev vi hungriga och gick till pizzan och käka, sen blev de såklart en kaffe på Sportis.. Nu har jag precis vikt tvätt och ska snart höra av mig till Mackan. Vi pratade tidigare om att kolla på Heroes idag..

Ibland vet jag inte om jag ska skratta eller gråta, hur blev det så här?

Tror jag är ganska glad idag, igen!! :D


Melodifestivalen

Tycker de va väldigt konstig bidrag me i deltävling ett.. Och varför gick inte Linda Vidare. Hon hade ju helt klart bästa låten! Olas låt var iofs okay, så länge man slipper titta på honom.. haha.. hoppas dom har bättre bidrag nästa veckan..

Cumartesi

Jaha, lördag morgon och jag har varit vaken i nästan 2 timmar.. Helt otroligt.. Det blev inte så mycket sova för mig inatt.. Emilia saknade mamma och pappa och hade väldigt svårt att somna in..  Och när hon väl hade somnat fastnade jag i en bok.. Så jag antar att jag får skylla mig själv..

Hoppas ni andra hade en bra fredag och är riktigt jävla bakis idag.. :p

Cuma

Trött som fan idag.


Är barnvakt till världens sötaste Emilia..   orkar fan inte skriva mer nu.. godnatt eller nåt..

Varning för snurrande tankar och vilda funderingar...

Börjar blir väldigt trött på folk som snackar skit. Varför prata skit om nån man egentligen tycker om, varför säga saker man inte menar eller kan stå för.

Så löd mitt inlägg den 30 juni i år, och idag har det inte bättrats ett dugg. Folk i min närhet fortsätter snacka om till andra eller ännu hellre skriver dom ut nåt i statusen på facebook. Så personen i fråga som det handlar om ändå aldrig får reda på att det var just den det handlade om.. Varför då säga de, för att personen i fråga ska börja misstänka att det är den? Eller för att alla andra som kanske vet mer än den som gjort nåt ska tycka synd om dig? Stå för vad du tycker och tänker och prata om de me den som gjort fel. Alla vet att jag har felat, utom jag! Vad fan har jag gjort dig? Har jag gjort nåt fel så säg det till mig och inte till andra, och snacka fan inte skit om mig om du inte kan stå för det när jag är me!


Ett mycket förvirrat inlägg, tankarna snurrade bara som vanligt..

Perşembe

Åh jag är käääär.....
Det finns inget underbarare i hela världen.. 

Nu kan jag skriva att mitt dåliga humör är som bortblåst. Och ja, jag vet, jag har kraftiga.humörsvängningar. Mitt humör blev bättre redan igår kväll.. Efter att ha gjort många försök att bli glad, gav jag me mig för suget och tog en cigg, då vart jag genast på bra humör, eller va de för den dumma idioten jag flumma me i luren.. Vette fan.. Kändes bättre efteråt iaf.

O idag är jag ännu gladare, nästan så där så man svävar på moln.. Dom hade nog till och me varit rosa om jag hade varit kär på riktigt.. Nu är jag bara kär i känslan av att vara glad..  Att så lite kan göra så mycket.
Kanske ska berätta varför jag är glad. Hade PU samtal me min chef idag.  Och jag tror inte han sa ett enda negativt ord om mig.. Allt var positivt, allt.. Åh de känns så bra.. Äntligen..

Çarşamba

Mitt braiga humör är som bortblåst.

Känner mig lessen för att jag inte orkar, hinner och kan allt jag vill..
Enda positiva är att jag vet varför, eller hoppas att det är så.. Jag försöker sluta röka och har dragit ner ganska mycket. Det blir alltid så här då.. Det känns svårt att tänka positivt.. Men jag får försöka så gott det går..

Pluggandet går i alla fall ganska bra. Fast det är svårt. Speciellt när man pluggar själv. Har ingen som rättar till uttalet, men jag frågar när jag får chansen. Idag stod jag på jobbet och rabblade månaderna, och glömde helt plötsligt bort, det vart bara helt tomt i huvudet, tror inte jag fick fram ett en jävla ord som va rätt. Men då gick jag till en arbetskamrat och frågade om han kunde rabbla, sen satt dom igen.. :P
Dock har jag nog glömt de nu, 10 timmar senare, men det är bara fortsätta nångång måste dom ju fastna..
Undrar egentligen hur jag kom på att jag skulle lära mig, och har många gånger tänkt ge upp, men nånstans tycker jag nog det är lite kul, att bevisa för mig själv att jag faktiskt kan om jag bara försöker..
Bävar lite för grammatiken bara, kan inte hitta nån jävla logik i det hela..

Just nu är det lite svårt att plugga, mina tankar går åt annat håll. Det som absolut inte fick hända har hänt.. Det är dags för mig att inse sanningen nu, även fast jag vill fortsätta lägga allt åt sidan. Men jag måste för min egen skull. Det är dags att ta ett beslut. Pallar jag eller pallar jag inte? Jag känner mig så jävla ovetande. Önskar att jag fick ett svar, att de va så lätt att det fanns ett svar.. Ska jag eller ska jag inte?

Lillasyster ringde idag, och frågade om jag kunde tänka mig att vara barnvakt till Emilia fredag till lördag. Dom skulle visst på kryssning. Sa att jag skulle tänka på det tills imorrn. Det är klart jag vill, men jag måste fixa nån som kan ta hunden då.. Så helgen lutar åt att jag sitter hemma med min 2 underbara och myser. Kanske till och me hinner åka till badhuset en sväng. Mysigt!!


Varför gör jag det här för??

Sali

Hela dan har gått åt helvete idag och ändå går jag runt här hemma med ett leende på läpparna. Men varför?

Va hos läkaren på förmiddagen och skulle operera bort en knöl. Fick glatt betala 320 kr för att gå in och när jag kommer in säger han att han inte kan göra nåt, förrän dom gjort ett ultraljud.. Han skrev iaf en remiss till Södertälje sjukhus och sa att jag skulle åka dit på en gång.. Sagt och gjort, vi sätter oss i bilen och drar dit.. Går fram till receptionen visar upp remissen och får betala 200 kr till, hon säger att jag ska följa korridoren till den tar slut och sen gå in genom glasdörren, där inne ska jag prata me en annan tjej som sitter där.. När jag kommer fram och lämnar fram mitt papper säger hon. Vi har ingen läkare här idag, men vi skickar en tid till dig... Eh ursäkta mig?? Jag har just betalat 520 kr för att få veta att ni ska skicka hem en ny tid till mig!!  Fy fan! Det kunde jag vara utan...

Sen ringer min mamma och berättar hur de gick hos tandis me Bella.. Gick visst inte så bra. Det gjorde mig ännu argare, och ännu mer besviken, fast de är saker jag egentligen inte vill gå in på här..

Tillbaka i Trosa är de lunch, så jag går hem och ska gå ut me hunden och när jag öppnar dörren ser jag att hon lagt en stor jävla spya precis innanför dörren, och jag som inte redan va stressad.. Fan..

Hinner inte i tid till jobbet men kommer iaf dit, hinner jobba en timme, sen ringer Isabells lärare och frågar mig om jag kan komma tidigare till utvecklingssamtalet.. Vilka jävla utvecklingssamtal?? Såklart hade jag hunnit glömma de när allt annat jävla skit gick fel..  Men jag kan säga att de kändes lite skönt att stämpla ut från jobbet redan kl 14.42 och känna att jag inte behövde gå tillbaka..

Samtalet gick bra, och både hennes lärare, jag och Isabell själv tycker de går bra för henne i skolan. Det känns ju iaf skönt.

Väl hemma från jag sms om att kvällens planer blev inställda, ännu en sak som gick fel. Då passade jag på att tvätta och bädda rent i sängarna och laga mat, medans maten stod i ugnen gick vi ner mot konsum. Innan vi ens hunnit fram ringer min far och frågar vad jag gör och om jag vill att vi ska åka och handla skridskor till Isabell, Såklart jag vill de..Han skulle ju betala eftersom jag haft läkarkostnader på över 1200 kr redan.. Så vi åkte till Sportaffären och köpte skridskor, benskydd, till fotbollen och fotbollsstrumpor till henne. Gick och handla lite frukt och youghurt, sen gick jag in på Sportis med en mycket nöjd liten tjej..

Kan de kanske vara därför jag sitter här me ett leende på läpparna.

Har tråkigt medans Bella duschar..

Ditt äldsta hångel? - Vet inte riktigt.. 43 kanske
Hur många har du varit riktigt kär i? - en människa på hela jorden 
Vad tycker du om kärlek? - kärlek har sina upp och nergångar
När kramade du någon sist? - varje dag
Saknar du någon speciell person? - ja det gör jag verkligen
Har du svårt för att bli kär? - ja... 
När kysste/hånglade du med någon sist? - i lördags
Ångrar du det? -  nej
Är du singel? - ja
När fick du senast en komplimang? - idag
Har du hånglat med någon av samma kön? - ja


HAR DU NÅGONSIN:
Hånglat med nån riktigt ful: - ja fyfan
Rökt? - ja
Druckit alkohol? - ja
Gjort något riktigt dumt? - ja, ett antal gånger
Gjort något du verkligen ångrar? - yes
Varit nykter på nyårsafton? - ja som barn och när jag var gravid..
Åkt ambulans? - de me
Gjort nåt olagligt? - japp
Slagit ner någon? - mm
Skämts över dina föräldrar? - Såklart jag har
Sagt jag älskar dig til någon och menat det? - Ja absolut!
Tar du droger? - skulle aldrig falla mig in
Vad hatar du verkligen? - massor av saker
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? - in kär, men intresserad
Är du ensam nu? - typ
Vill du gifta dig? - kanske
Vill du ha barn? - har redan


SENASTE PERSONEN SOM:

Sov i din säng? - jag
Såg dig gråta? - Laura
Fick dig att gråta? - Minns inte
Du gick på bio med? - Laura, Tobbe och Tommy
Skällde på dig? - Hmm Nisse tror ja
Du kramade? - Isabell
Du kysste? - pass
Smsade dig? - Laura
Ringde dig? - Maria
 

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? - nej
Kramat någon? - Ja
Pussat någon? - ja
Kysst någon? - nej
Köpt någonting? - ja
Sjungit? - ja
Saknat någon? - ja

Pazartesi!

Vart jättesugen på att bloggga när jag var ute me hunden, men när jag väl satte mig framför datorn kom jag inte på nåt kul att skriva.. Varför är de alltid så? Och egentligen har jag hundra saker att göra som är betydligt mycket bättre/viktigare än att sitta här och svamla om att jag inte vet vad jag ska skriva..
Bellas rum skulle behöva städas, jag skulle behöva diska och byta ut alla trasiga glödlampor och plugga. Men nej jag sitter här.. som vanligt..
Har förresten bestämt mig för att jag ska lära mig turkiska.. Varför vet jag inte, för jag kommer ju inte ha nån användning av de.. En konstig fixidé bara..  Fast man undrar ju hur de ska gå när mina sk lärare skulle skriva ner alfabetet till mig och de ena innehöll 24 bokstäver och det andra 26 och i det rätta är de 29 st.. :D
Annars händer inte så mycket här hemma, började jobba idag efter 2 veckor sjukskrivning..



RSS 2.0