Undra vad kvällen har att bjuda på..

Igår va jag rätt lat. Orkade typ inte göra mycket alls hemma. Hängde hans kläder och diskade, sen rymde jag till stallet ist. :P
Gick helt okay i stallet igår. Ridningen gick väl så där, då Loppan tyckte arbetsgalopp va jobbigt och dummade sig rätt mycket. Men det är sånt man får ta när man har med tjejer att göra :P
Efter stallet och duschen drog jag till Sportis och mötte upp N och väntade på att han skulle sluta jobbet, sen gick vi till Stads och drack lite öl. Mys..
Om en timme ska sessan till farmor. Då ska jag dammsuga och skura golvet. Sen blir det stallet <3

Undra vad kvällen har och bjuda på..

hästar och tankar..

Skulle ha uppdaterat igår, men nörd som man e så fastnade jag i stallet <3.
När jag tagit mig dit, kan jag knappt ta mig därifrån. Tycker det är så skönt att komma "bort" en stund. Och har en helt annan energi och glädje när jag kommer hem.
Igår när jag red va Loppan iofs inte världens sötaste ponny, men det var kul ändå. Och trots att hon mest var på två ben så hann jag med tänka på annat.
Är så jävla nöjd med allt nu, visst finns det massa saker som saknas i mitt liv, men man kan ju inte få allt.  Och jag är såå glad över det jag har..

Träffade en människa igår. Det räckte med att bara se personen i fråga för att uppskatta allt jag har och inse att jag är en bra person vad andra än tycker.

Igår ringde systeryster och ville ha hjälp och skruva möbler, så det hanns me innan jag drog till stallet.

Och idag tänkte jag försöka hinna me mitt eget hem innan det är dags att nörda i stallet igen..

Det är tisdags idag..

Idag kom Bella äntligen hem. Hon har varit mycket saknad av mig. Men samtidigt ät det skönt att få lite egentid. Kunna göra vad man vill utan att tänka på mat och sovtider.
Ikväll har vi planerat myskväll när N slutar jobba.
Igår hade vi mys själva, gick till fisken och drack lite öl och drinkar, sen gick vi och hyrde film som vi tittade på innan det var dags att sova..
Pratade med Bella idag oxå om att han flyttat in. Hon tog det bra, jag tror inte riktigt att hon förstår, men hon märker nog snart. Får fråga om några dagar igen hur det känns för henne.. Dom har ju alltid gillat varann så det borde funka bra.
Var i stallet förut, skulle ha ridit, men vad för trött och har sån jävla huvudvärk så jag hoppade över det idag. Var där och tog in hästarna och gav dom lite mat och laddar för ridning imorrn ist.
nu blir det en sväng till syrran så barnen får ses, det var ju ett tag sen :P

Det blir sällan som man tänkt sig..

Har precis kollar igenom mina räkningar. Det blir en fattig månad, men va fan, jag är van :P
Hur mycket jag än städar hemma så känns det som att det bara blir mer. Blir fan galen snart. Har massor kvar att göra, men orkar inte mer nu. Väntar på att N ska höra av sig och säga att han slutat jobba. Sen ska vi hitta på nåt roligare än att städa. =)

Imorrn kommer sessan hem. Undra vad hon kommer säga när det bor en till här. Jag har pratat med henne om det, men har inte haft möjlighet att berätta att han nu flyttat in. Men jag tror hon kommer ta det bra.

Från och med imorrn är jag hästvakt åt Loppan igen :D Oo det ska bli så kul. Hon är precis den hästen jag letat efter, förutom att hon är lite liten, hon är pigg, sprallig, busig men ändå utbildad och rolig att rida.

Dax för en cigg kanske..

Fy fan vilken helg.

Min syster och hennes familj har flyttat i helgen och jag har så klart hjälpt till...
Igår packade vi upp och möblerade sen blev det lite grillning, öl och utgång för vissa. Själv gick jag hem när N kom hem från jobbet. Så för mig blev det ingen utgång.
Det är jag glad för när jag vaknade i morse. Idag har vi nämnligen varit och städat ur lägenheten. Så nu är det klart oxå. På onsdag skulle tydligen deras nya möbler komma, så då åker jag väl på att hjälpa till igen.

Nu har jag klippt klorna på hunden och det var nästan jobbigare än att putsa alla jävla fönster. Fast hon var mycket lugnare och snällare än vad hon brukar vara.

Nu har jag gjort alla måsten för idag, nästan, måste ta mig till Trossen och handla lite. Ikväll blir det nog bara film och mys när han kommer hem från jobbet.

Saknar min lilla prinsessa.


Äntligen..

Jag har äntligen internet igen... :D Så nu ska jag börja blogga igen.. Fan va skönt det känns. Men nu är jag trött och måste sova...

Jag är sååååå glad!!!  :D

en kort uppdatering..

Utav nån anleding ser inte min blogg ut som den ska. Orkatr inte ta tag i problemet just nu, utan den får se ut så ett tag till.

Igår drog jag ner på sportis och käkade lunch med Laura och Fredde. På kvällen drog jag till Västerljung en stund och hälsade på lite folk. Blev tidig hemgång utav samma anledning som vanligt.

Just nu känner jag mig jävligt tom och förvirrad.

semester.

Som ni säkert förstår på rubriken har jag semester nu.  det känns så jävla bra.
Efter jobbet igår gick jag ner till krilles för att få lite lunch i magen... Sen vidare ner till fyren, för att ta en öl och fira att jag slipper gå till jobbet på 4 veckor. sen ringde lillasyster och tyckte vi skulle grilla. Blev att gå förbi systemet en sväng. Sen blev det god mat. 

Dagen började bra och vi hade jätte trevligt. Men slutade som vanligt i kaos. Nu måste jag verkligen bestämma mig. Kan inte ha det så här längre.
2010-07-10 @ 12:52:04 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


sjuk igen... =(

Gör en uppdatering för att berätta att jag lever, men det är fan knappt. Är sjuk igen, fick vara frisk i 10 dagar iaf.. Kul det känns.. not.. Vaknade med feber och världens hosta igår. Var hos läkaren idag, denna gång slapp jag penicillin iaf. Det känns skönt. Allt är lite upp och ner just nu, men då kan det väl bara bli bättre :D Snart har jag dessutom semester, hoppas bara jag kan hålla mig frisk då. Nä dags att få nåt i magen så kroppen orkar bli frisk. Puss på er!
2010-07-05 @ 18:25:44 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0