Jag ska bara...

Skulle precis gå och lägga mig. Det va så när att jag faktiskt reste mig från stol, gick till köket, rökte dagen sista cigg, tvättade bort sminket, tog ut linserna, borstade tänker och la mig i sängen. Men jag fastnade här som vanligt. Fan så trött jag blir på mig själv.
Skulle ha målat naglarna idag oxå. Det är inte heller gjort.
Fast jag har faktiskt fått ganska mkt vettigt gjort oxå. Typ lagat mat. varit på möte. Jobbat. Hämtat ut paket. Hämtat upp Bellas mobil. Sopat golvet (pratade i telefonen samtidigt så jag kunde inte dammsuga). Tvättat. Duschat Bella. Ja det var väl typ det. Har säkert missat nåt, men det var ju ändå inget kul att läsa om. Nu gör jag ett nytt försök att ta mig här ifrån.



Onödigt vetande!!


jag gör väl som alla andra :P

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


senaste inläggen

Har precis läst igenom mina senaste inlägg. Fan vad deppiga alla är. Låter som jag är jätte ledsen och har en massa problem. Så är det inte. Är faktiskt gladare än på länge. Och jag orkar kämpa och vill kämpa, det är det viktigaste. Ville bara förklara det, så det inte börjar gå en massa rykten och att jag skulle vara deprimerad eller nåt, för så är det verkligen inte.

I wanna be with you



I try but I cant seem to get myself
To think of anything
But you
Your breath on my face
Your warm gentle kiss I taste the truth
I taste the truth

We know what I came here for
So I won`t ask for more

I wanna be with you
If only for a night
To be the one whose in your arms
Who holds you tight
I wanna be with you
There`s nothing more to say
There`s nothing else I want more than to feel this way
I wanna be with you (yeah)

So I`ll hold you tonite
Like I would if you were mine
to hold forever more
And I`ll saver each touch that I wanted
So much to feel before (to feel before)
How beautiful it is
Just to be like this

I wanna be with you
If only for a night
To be the one whose in your arms
Who holds you tight
I wanna be with you
There`s nothing more to say
There`s nothing else I want more than to feel this way
(I wanna be) I wanna be with you

Oh baby
I can`t fight this feeling anymore
It drives me crazy when I try to
So call my name
Take my hand
Make my wish
Baby, your command?

Yeahhh
I wanna be with you
There`s nothing more to say
There`s nothing else I want more than to feel this way
(I wanna be)I wanna be with you (I wanna be with you)
I wanna be with you
Wanna be with you (Yeahhh)
(I wanna be with you)I wanna be
I wanna be with you
(I wanna be)
(i wanna be)
(I wanna be with you) Yeahh
(I wanna be with you)
I wanna be, I wanna be baby
I wanna be
(I wanna be with you)
I wanna be with you yeah
I wanna be with you
I wanna be with you


envis eller bara dum?

Min facebook, dampar och jag är rastlös, måste ha nåt att göra, för att inte göra nåt dumt. Ska fan vara envisare den här gången. Måste klara det. Tänker fan inte ge mig den här gången.

Efter jobbet gick jag och Isabell ner och skulle handla nagellack och nagellackborttagingsmedel men det var stängt idag. Då gick vi till Sportbaren och hämtade upp en lunchmeny och en affisch, så jag kunde uppdatera deras hemsida. Så vart jag kvar på en kaffe oxå. Sen gick vi hem och fixade käk. Nu sitter hon i badet och jag dampar för min facebook inte funkar. Precis när jag behövde den som mest.. Faan..

Jag har problem, ett stort jävla problem som jag inte kan prata om, det gör inte saken bättre. Tänk om jag kunde vara lika envis när det gäller att sluta röka. Varför hittar jag mer motivation när jag egentligen bara gör så här för att vara dum och dryg. Varför inte när jag ska avstå cigaretterna? Faan vad konstigt funtad man är..

Fast egentligen klarar jag ju inte av att vara så här envis.. Det är ju därför jag sysselsätter mig med att skriva här. För att inte göra nåt dumt...

Nää fattar inte ens vad jag svamlar om.. Ger upp det här nu..

Visst är det underbart att det börjar bli vår?

Måndag, en av dom värsta dagarna på hela veckan. Det är så jävla lång till helgen. Och jag längtar redan dit, massor..
Jobbet gick åt helvete idag.. Fy fan. Vi ska göra 25 filter/timme, vi gjorde 8,6.. Det förklarar ju de mesta. Behöver ju inte gå in på vad som va fel. Det är nog inte så intressant att läsa.
Så när arbetsdagen äntligen var över, hade Maria lurat mig att vi skulle gå en långnäs. Så vi gick och mötte Bella vid Trossen handlade lite, sen hem och hämtade upp hunden och gick en promenad. Det var faktiskt ganska skönt. Kunde ju inte gå få fort eftersom Bella va me, men det är ju ändå skönt att röra lite på sig.. 
Sen när jag kom hem fixade jag middag och sen dess har jag plockat lite här hemma. Jag plockar undan och Bella plockar fram. Slutar dom aldrig med de? Ibland nästan längtar man tills hon flyttar hemifrån.. :P Fast undra hur jag ska klara mig då, saknar ju henne när hon är borta över en helg.

Ibland känns det som jag inte orkar med folk, har dragit mig undan nästan alla känns det som. Sitter mycket hemma själv och njuter faktiskt av det. Jenny och Maria träffar jag på jobbet, sen har jag ju sällskap här hemma ibland. Annars är jag mest själv. Ibland när man pratar med folk känns det som dom vill göra sitt liv så dramatiskt, på alla möjliga jävla sätt. Precis som det då skulle vara intressantare eller bra på något sätt. Själv kämpar jag varje dag för att orka med vardagen. Hur orkar ni?



Målat naglarna

Har inte skrivit på några dagar, för jag har helt enkelt inte haft nåt att skriva. Tror inte jag har det nu heller, men jag väntar på att mina naglar ska torka så jag kan hoppa in i duschen.. Sen blir det sängen för min del..
Hela den här veckan har jag känt mig ganska nere och funderar på konstiga saker. Nu börjar det kännas lite bättre. Kan bero på att jag sovit rätt bra i helgen. Även fast jag drömt skumma drömmar och vaknat tidigt. Men har ändå sovit bättre än normalt..
I fredags efter jobbet gick jag, mamma, Jenny, Bella Emilia och Peter ner på Sportbaren och käkade lite lunch. Sen gick vi runt på "stan" en stund. Mamma shoppade sånt där insynsskydd som man klistrar på fönstrena till mig. Och jag och Bella handlade nagellack.  När jag och Bella kom hem va vi lite rastlösa så vi gick till Trossen och handlade så vi kunde göra smörgåstårta. Vi åt så mycket undertiden, så vi var mätta innan den ens va klar. Men vi fick ju god frukost på lördagmorgonen.
På lördagen ringde Jenny och Peter och frågade om vi ville gå ut och käka lunch me dom. Jag hade ätit smörgåstårta, men Bella ville ha lunch så vi drog ner och käkade. När vi gick hemåt igen, ville Emilia följa me till stallet, så Jenny följde oxå me. Skönt för mig att slippa mocka själv..  På lördagkvällen fick jag sällskap en stund innan det var dags att gå och lägga sig.
Idag ringde mamma och frågade om vi ville följa me till Södertälje och titta i affären. Köpte en skohylla och lite annat smått.. nu på kvällen har jag och Isabell haft tjejkväll och målat naglarna. Nu sover hon sen en stund tillbaka och jag ska strax hoppa in i duschen..



Min högerhand.


Min vänterhand.


Isabells händer. Hon hade lite svårt att sitta still så det blev lite kladdigt.

helvetes dag

Idag har verkligen inte varit en bra dag.. Fy fan för denna dag..

Nu ska jag sova lite, så tar jag nya tag imorrn och hoppas den dagen blir betydligen mkt bättre..

Nattis.




Världen är ett pussel,
varje människa är en bit.
Motivet det är vackert,
men jag hör inte dit.
För jag har egna tankar,
i färg med fel nyans.
Jag saknar inte vänner,
men passar ingenstans.


tankedepp slutade i långpromenad

Dagen började bra, men sket sig på eftermiddagen..
Vet inte riktigt vad som hände när jag kom hem.  Förmodligen var det ensamheten och rastlösheten som gjorde att tankarna började snurra.
Klarade till slut inte av att vara hemma längre, då klädde jag på Cleo och så gick vi en lååång promenad. Då fick jag tid att tänka lite. Man tänker ju så bra när man får frisk luft.
Efter typ 1.5 timmar i kylen kom jag hem, då kändes det faktiskt lite bättre..

Imorrn kommer äntligen lilltjejen hem. Det ska bli så skönt att få vardag igen. Uppskattar tiden hon är borta, men det är jävligt jobbigt oxå.. Saknar ju henne så fruktansvärt mycket..



Att tänka gjorde mig förvirrad.




Helgen som varit

Jaha då var helgen över.. Saknar Bella så det gör ont.

Är nöjd med helgen som varit.. I fredags gick jag hem till syster och blekte håret och drack vin. Sen drog jag vidare till Sportbaren, Va inte så mycket folk, så vi drog till statt och tog en öl, men det var sista beställningen så vi gick vidare hem till mig. Hade sällskap en stund tills det var dags att sova lite..
Lördagmorgon vaknade jag tidigt. Varför gör man alltid det när man är ledig och barnfri? Låg kvar i sängen och slöade tills det var dags att åka till stallet. Efter stallet gick jag till Sportis och hämtade upp mitt kort och tog några öl. Sen drog jag hem och duschade och fixade mig. Vidare till Anninca och kollade röstningen på melodifestivalen, för att sen dra tillbaka till Sportis. Belv kvar där medans dom andra gick till Fyren. När dom stängde drog jag hem och sov.. 
Vaknade tidigt i morse igen.. suck.. Snackade lite med Anna på Facebook. Sen kom hon och Helena som kom förbi en sväng och snackade lite skit. Efter det låg jag i sängen och kollade film. När kvällen kom hade jag så tråkigt så jag gick ner till Sportis en sväng och snackade lite skit me personalen.. Nu är jag hemma och ska snart lägga mig och sova... Imorrn är det ju arbetsdag igen..



Tankarna snurrar och du är saknad!


egentligen är det läggdags..

I tisdags fick jag sällskap en stund, det är alltid uppskattat. Dock fick jag stå ut med att jag var dödstrött hela dagen efter, men det var de värt :D
Igår bestämde jag mig för att inte jobba över eftersom jag var så jävla trött. Jag och Bella gick och käkade på Krilles tillsammans. Känns ju som att vi inte hade träffat varann på hundra år eller nåt.. Sen gick vi och mötte upp Maria, som hade varit och klippt sig..
Idag fick jag sällis en stund igen.. Laura var förbi och tog en cigg och snackade lite skit..
Imorrn ska jag träffa systeryster, vi ska färga varandras hår och dricka vin. Det kommer nog bli jätte trevligt. Jag ser fram emot det iaf. Känns som man varit lite osocial när man jobbat så mycket på sista tiden..


Imorrn är det äntligen fredag, ser fram emot helgen som faan!


kärleksproblem..

Har precis kommit hem från jobbet, eller inte hem. Sitter hemma hos Mackan. Passar på att låna datorn när jag ändå skulle hämta upp Bella.
Livet är allt bra skumt.. Jag har kärleksproblem, fast är jag varken kär eller i ett förhållande.. Är de möjligt. jag måste ha misslyckats nånstans... Nu ska jag gå hem och natta barnet och ringa ett samtal.. Sen blir det nog soffa och film för hela slanten..

Glad!

fan vad underbart det är att jobba.. Eller ljög jag nu...
Ja det gjorde jag visst..


Orkar inte skriva egentligen, är för trött för att överhuvudtaget tänka.. Men glad är jag iaf ;)




Det händer ingenting..

Dålig uppdatering pga att jag inte har nåt internet hemma.. Nåt är knas.. 
 
Gör att försök att skriva en kort sammanfattning på vad som hänt..

Torsdag: Mamma var hemma me Bella så jag kunde gå till jobbet.. Jobbade till 8. sen drog jag ner till sportis och tog en efter jobbet öl.. Sen drog jag hem och sov..

Fredag: Jobbade till halv 5.. Trött som få, så jag och Maria bestämde oss för att gå till sportis och käka. Hämtade upp bella och drog dit.. käkade och sen hem och duscha och kolla på film.. Bella ville sova hos Emma, så när filmen var klar gick jag till Laura en sväng och snackade skit och kollade på Solsidan, sen ner på "stan" för att hämta ut pengar och till sportis för att ta en öl eller två och vidare till McKlubben. Hade väl inte så jätte kul, men de va kul att träffa Laura igen, va ju ett tag sen sist..

Lördag: Vaknade jag tidigt av att barnen kom.. Låg mest i sängen och kollade på film innan det va dags att åka till stallet och mocka.. Kvällen spenderades med massa filmer och en bok..

Nu återstår och se vad denna söndag har att erbjuda!



Övertid igen..

Jobbade över idag igen.. Och när jag kom hem,sa Bella att hon mådde lite illa. Så jag nattade henne och satt och väntade på mitt sällskap som skulle komma förbi och kolla film med mig, men när jag fick ett sms om att den va på väg började Bella spy. Då var det dags att avboka sällskapet.. Så när Bella hade spytt klart nattade jag henne igen och sen dess har jag snackat i telefon.. Hm typ 2 och en halv timme. Blev alltså ingen Luftslottet som sprängdes idag, för om jag börjar kolla på den nu, kommer jag aldrig komma upp imorrn..
Fast det är klart, jag ska nog smygtitta lite på den nu..




Övertid..

Det blir några timmar övertid idag. Så nu är man rätt sliten. Kom hem från jobbet vid 8. Umgicks med Bella en stund innan det var dags att natta henne, sen snackade jag i telefon i typ 40 min. Sen fick jag kaffegäster och när dom hade gått satte jag mig här. Nu är klockan för mycket och jag borde ha sovit för länge sen..
Godnatt.

ung mamma

Igår satt jag och kollade på Outsider som handlade om unga mammor.. Eller unga föräldrar överhuvudtaget. Människor i 14 års ålder som skaffar barn. Jag vet själv inte vad jag ska tycka om sånt, beror väl på vem man själv är. Åldern har faktiskt ingen betydelse. Det jag däremot bli irriterad på är allas fördomar mot just unga mammor. Varför finns det inte sånna om "gamla mammor". Unga har väl iaf ork och energi till sina barn och alla är ju nångång mamma för första gången, varför är unga mammor sämre?
Mammaroll är nåt man växer in i. Man växer med uppgiften. Så är det för alla. Det finns ingen som är mamma innan dom blivit mamma.. Alla växer in i det på ett eller annat sätt.. Där har åldern ingen betydelse.
Jag är själv så kallad ung mamma. Jag var 18 år när jag blev gravid och 19 när min lilla fina flicka kom till världen. Då fick jag ofta blickar när jag var ute och gick med barnvagnen, fick ibland frågan om det var min lillasyster, speciellt när jag hade min egen mamma med mig. Idag när hon är 8 år och jag 27 finns det ingen som kollar med samma konstiga blick längre, varför det?
Jo för jag är äldre, jag räknas tydligen som vuxen nu. Till saken hör den att jag har dessutom varit ensamstående med henne hela tiden, med en pappa som inte hjälpt till så mycket förens nu det senaste året, och har dessutom gått igenom x antal socialutredningar, då jag fått klagomål på min roll som mamma. I alla utredningar har dom kommit fram till att min dotter har det bra hos mig och hon är en helt underbar liten tjej. Det måste ju betyda att jag klarade min uppgift som mamma trots att jag var ung när jag fick henne.. Jag har på papper från dagis, fritids, skola och socialen att jag är en bra mamma till mitt barn. Sen får ni klaga hur mycket ni vill på unga mammor. Vi kan oxå.. Så det så..



En väldigt gammal bild på mig och Isabell


Kan det bli helg snart?

Har huvudvärk och tycker nu synd om mig själv.. Känns som de börjar bli dags att gå nattpromenaden med hunden, röka dagen sista cigg och sen krypa ner i sängen..
Idag har jag inte gjort nåt vettigt alls förutom att jobba typ.. Jo då, la upp nya menyn på hemsidan och lämnade in den klara menyn.. Så nu är det ur världen.
Hade tänkt rida idag, men jag orkade fan inte..
Måste fan hitta energi till att göra nåt vettigt imorrn.. Måste bädda rent i sängen och dammsuga iaf..
Vädret gör det ju inte bättre, man blir ju inte direkt glad av att kolla ut..



Jag Vill Ha Helg Nu!!




RSS 2.0