uppochner nerochupp

Inte brytt min om att blogga på ett tag..
Allt är upp och ner igen..
Ibland undrar jag hur mycket skit man ska klara av.
Kan det verkligen vara meningen att man ska klara sånt här.
Det ända som får mig att genomlida allt är min underbara dotter och nu hästen, han är den absolut bästa vän man kan tänka sig..
 Älskar dom två av hela mitt hjärta..






Sen till en annan sak..
Är det verkligen jag som ska be om ursäkt, har jag ens gjort fel?
Varför har vissa så svårt att hålla sig till sanningen..
Ja, ja, jag står hellre själv än har falska vänner.


Hästen är hemma..

Måste börja med att säga att jag fortfarande är rökfri, så jävla värt det.. För igår var jag på Taffsnäs och hämtade hem min älskade och saknade häst.. Nu är jag lycklig..

Idag red jag på Munin första gången på mer än ett år. Till en början kändes det lite konstigt, men efter ca tio minuter hittade vi varandra igen och allt var som vanligt...  Fick tyvärr inte rida så mycket, för Isabell tyckte det var hennes tur.. Det blir bättre i september när alla har bestämda dagar :)

På förmiddagen var vi i Nyköping men Isabell idag. Hon hade tid hos Tandläkaren och Logopeden. Båda besöken gick bra.

Lätta val...

Tror inte det händer så mycket i mitt liv, eller så glömmer jag bara bort att blogga om det... :P

Just nu sitter jag och funderar på hur det blir med kusen, tänkte hämta hem honom på söndag, men har inte snackat med varken hans ägare eller eller stallägaren ännu.. Hoppas allt löser sig, vill ju så gärna krama om kusen...

Har äntligen slutat röka. Sa för länge sen när jag tänkte att jag kanske skulle ta hem hästen att jag måste sluta röka för att ha råd.. Och nu är han ju snart hemma och pengarna röcker ju som sagt bara till en sak.. Behöver jag ens berätta att valet inte va så svårt?? Blir jag minsta lilla sugen tittar jag på en bild på Munin och tänker, röker jag, ryker hästen... Då försvinner röksuget fort...



Vad hade du valt?


RSS 2.0