Du är allt jag nånsin drömt...

Snart är det ledigt, bara en dag till.. Sen ska jag ta vara på varenda ledig minut.
Har inte så mycket planer för helgen, snackade väl lite löst om att grilla nåndag.. På torsdag blir dt förmodligen Nyköping, skulle behöva handla lite ridkläder till lillfisan... Vi får väl se hur långt pengarna räcker :P

Va hos kuratorn idag.. När jag va på väg dit tyckte jag nästan det kändes jobbigt att behöva gå dit, visste liksom inte vad jag skulle snacka om.. Men det gick bra ändå. Fick göra några tester, en för att kolla ur "stark" ångest man har och en för depression.. Fick tydligen väldigt höga siffror på båda, och jag som tycker jag mår mycket bättre, undra hur jag skulle ha svarat när det va som värst då..

Jag har gjort lite dumheter och smider massa planer... HOPPAS HOPPAS HOPPAS....

Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge

För du är där när ingen ser mig
Du är där när stormen yr
Du är där när natten skrämmer
Och du är där när dagen gryr
Jag vill alltid ha dig nära
När som åren läggs till år
Och vad livet vill oss lära
Är att framtiden är vår


En liten uppdatering..

Nu var det visst ett tag sen sist...
Fortsätter väl där jag slutade. Festen blev lyckad. Jag hade jättekul..
Magnus Carlsson var där och spelade.

Det känns så jävla skönt. jag har inte haft ångest på tre veckor. Har haft lite känningar, men ingen ångest. Det är så skönt att få sova hela nätter, slippa vakna med domningar i händerna och kunna andas normalt.
Visst kommer det säkert komma igen nångång, men just nu är jag glad för att slippa. Sen om det beror på att jag jobbat förmycket och inte haft tid och tänka eller om det beror på nåt annant det bryr jag mig inte om. Jag är glad så länge jag slipper den..

Nu har jag faktiskt inte jobbat så mycket på sista tiden. Och i helgen är det långledig. Det kommer bli såååå skönt..


Jag har gått vilse..

...igen... 

 Att jag aldrig lär mig..


Åkte till Nyköpings Lasarett idag med mitt lilla hjärna. Hon skulle komma halsen och näsan.. På typ en minut konstaterades att hon behövde operation. Så nu väntar vi på en tid. Hopppas verkligen hon får en ganska snart..

Efter lunch idag var jag och träffade min nya kurator, satt där i över en timme och snackade. Det kändes jätte bra.. Hoppas verkligen det fortsätter att göra det.

Livet är ju inte direkt som det borde vara just nu.. Jobbar över så mycket jag bara kan, för att slippa vara hemma. Trivs inte hemma  som det är just nu... Känner mig kvävd, behöver tid att känna efter. Ju mer tiden går, desto värre blir allt..  Ju mer jag tänker på det desto negativare blir jag.

Annars då? Jo jobbet rullar som sagt på.. Jobbar ju mer än någonsin just nu. Är teamledare ett tag nu igen. Det är lite annolunda, men jättekul. En utmaning. har fått jätte mycket beröm och blir jätteglad att många är så nöjda med mig. Hoppas det fortsätter så tiden ut. Mitt mål är att alla ska trivas på jobbet, inte bara jag. Vi har ett monotont arbete och behöver bra gemenskap och mycket uppskattning för det vi gör.

Ser fram emot helgen. Men har på känn att jag kommer göra det alltid ett tag framöver :P. Men på fredag har vi den omtalade personalfesten.. Det är dags för Camfils Vårfest. Tror det kommer bli kul.

Dax igen kanske...

... var ett tag sen sist..

Jag säger som Winnerbäck..

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv
Det kan va så förfärligt, det kan va så bra
Om nätterna har jag förskingrat så mycket förstånd
Det kanske var pundigt, det kanske var bra

Allt fortsätter vara upp och ner, med mycket tankar och funderingar..


Annars händer inte så mycket.. Jag jobbar mest känns det som.. Har jobbat till kl 8 två dagar i rad nu och jobbar även över på fredag och lördag oxå... Jobbet är nog mest ett sätt att fly, när jag är på jobbet kan jag inte ta tag i mig själv och mitt liv. Det känns lättare. Flyr liksom, lägger problemen åt sidan och hoppas på att dom kommer vara borta sen. Jag vet att det inte är så, men det är lättare att tro det, än att ta tag i det...




RSS 2.0