lång perm över jul

Ligg här intill mej och håll om mej lite,
snart reser jag mej själv.
Jag önskar att det fanns någon lindring att få,
men jag vet att det finns ingen hjälp.
Nu måste jag in i det mörka,
nu måste jag ner i min brunn,
där ingen kan höra
hur jag skriker.
Så jag vill att du lämnar mej ensam
när du tror att jag fallit i sömn;
Jag vill inte att du ska se mig så här.
 
Fortfarande kvar inne.. Börjar för grym hemlängtan. Det måste ju vara ett friskhetstecken.. Hade massa planer den här veckan på saker jag tänk göra, men inget har blivit av, tiden bara rinner iväg och jag hängert inte med.. Ett tecken på att jag fortfarande inte mår bra..
Har bestämt mig för att testa anti depp på dropp. Har sett andra här inne få det och dom har verkligen piggant till..  men det blir efter jul om jag inte blir bättre under permisen.. Åker hem imorgon och kommer tillbaka tisdag kväll.. Känns skönt och lite skrämmadne men som vanligt får man ju komma tillbaka om man berhöver, dessutom bestämdes det att dom ska ringa mig varje dag och kolla hur det går..  sen kan ju jag ringa in och snacka om det behövs..
 
Det ska bli så underbart att träffa Isabell.. har inte sett henne på en vecka.. så ska jag åka till stalltet och ladda batterier.. Det behövs... Till och me katten saknar jag, det trodde jag aldrig..
 
 

Detta eviga mörker

Detta eviga jävla mörker.. Det finns en boktitel som heter nåt i stil med jag vill inte dö, jag vill bara inte leva.. Det stämmer rätt bra in på mig nu.. Har så fruktansvärt dåligt samvete just nu. Kan beror på att jag smsade med Isabell på morgonen.. Min underbara fina flicka. Saknar henne sp otroligt mycket.. Personalen försöker få mig att tänka att det är bättre jag är borta två veckor än att hon lever med en mamma som inte orkar eller som kanske till och med vill dö, och det låter ju sant.. Men ändå gör det ont..

Fick erbjudande om ect, men jag tackade mig. Tror inte det är min grej.. Då erbjöd dom mig nåt anti depresivt dropp, det har jag funderat lite på, tror jag ska prova.. Där har jag inget att förlora.. Får se när jag ska träffa läkaren igen, då ska vi prata om det. Tycker jag har en bra läkare just nu, känns som han lyssnar och man får vara med och bestämma lite själv, vissa läkaren känns som dom pratar över huvudet på en, då kan man inte vara med att påverka eller ha en åsikt om nåt.

Ville egentligen mest uppdatera för att visa att jag lever.
det är skönt att man nu får ha telefonen här inne :)


Inlagd igen :(

Som rubriken säger så är jag pp allvården igen.. Var hos psykologen i torsdags, då kom alla känslor jag inte känt på ett tag, och allt bara brast.. Även fast det kändes skönt att få gråta blev det för mycket när känslorna bubblade upp till ytan..
Så psykolog tog med mig till psykakuten, och efter läkarsamtalet var vi alla överens om att jag skulle läggas in ett tag utifall det skulle bli värre, eftersom jag oftast är ensam hemma.. Är ju mest inlagd i före byggande syfte..

Ska ha nytt läkarsamtal idag, får se om och hur länge jag blir kvar.. Saknar min dotter och häst.. Det är dom som får mig att kämpa vidare, vill sååå gärna komma hem och krama om dom igen..


Bloggar lite på bussen..

För ovanlighets skull bloggar jag lite på bussen.. Är på väg till Nyköping och psykologen.. Känns som det behövs, har inte träffat varken kurator eller psykolog på ett tag..
Även fast jag mår bättre nu, kommer ofta känsla. av ensamhet, har liksom ingen att vända mig till när det är jobbigt.. Alla bara försvinner, är det jag som är konstig? Överreagerar jag? Är jag i så dåligt skick att jag inte ser dom som vill hjälpa mig? Eller är jag ensam på riktigt?

Var hittar man vänner? Hur hittar man vänner när man inte vågar berätta vem man är? När man inte vågar dela med sig av sitt liv eller sina tankar för man är rädd för att framstå som konstig?

Nu till nånting lite roligare.. Träffade Munins ägare på Globen, fick bekräftat att jag får köpa honom.. Jag är såå glad, äntligen ska han bli min på riktigt.. Har ju väntat i 16 år på den dagen och snart är den här :)
Ponnyn är nu 20 år, snart 21, och när kylan kom började han som vanligt bete sig som en 5 åring.. Här om dan bockade till och med med Bella.. Det brukar han inte göra, men han tycker väl att hon blivit tillräckligt duktig nu.. Hon blev lite rädd, för han stegrade precis efter och då han hon hamnat framför sadeln.. Det hela slutade med att hon åkte av grät en stund, men sen hoppade hon upp igen.. Duktiga tjejen.. Får nog tömköra krutpaketet lite innan hon ska rida nästa gång.. Min kuse får inte så ofta vårkänslor men när vintern och snön kommer, då jävlar blir det liv i gubben :)


Det snöar ute för er som missat det..

Länge sen jag bloggade..
Har inte riktigt hängt med känslomässigt, då är det svårt att sätta ord på känslor..
Har äntligen fått sluta med dom hemska Zyprexan som gjorde att jag gick upp i vikt. Känns skönt och vågen visar redan en mindre siffra..
 
Jag mår rätt bra just nu, men är inte stabil.. Känns som jag skulle kunna krascha vilken sekund som helst.  vilket jag såklart hoppas att jag inte gör..
drömmer mycket, konstigt, läskigt och personer jag knappt känner.. En vanligt återkommande dröm är att jag springer ifrån nåt, men kommer ingen vart. Det går såå sakta..  Sen vaknar jag dyngsvettig och rädd..
Rädd känns som det är min starkaste känsla just nu.. Jag är rädd för allt.. 
 
Ska gå upp i arbetstid på fredag, eller egentligen torsdag, men då ska jag till psykologen..Det känns så där, är ju fortfarande arg på jobbet och trivs inte alls just nu.. Men eftersom jag går minus ekonomiskt varje månad måste jag gå upp i tid.. 
 
Stallet är enda stället där jag känner mig hemma på just nu.. Där trivs jag, där känner jag mig behövd och duktig. Då mår jag bra..

RSS 2.0