Nervös

Försöker packa ner det jag behöver ha med till stallet idag, men tankeverksamheten är inte den bästa när man är nervös.. Undra då hur det ska gå ikväll när jag ska packa till imorgon.. Har iaf fått me mig nytvättat täcke och shampoo, ridstövlar och hjälm.. Hoppas det var allt.

Till imorgon behöver jag tävlingskläderna, schabrak, pass, nummerbricka och säkert nåt mer.. Usch jag är verkligen ingen tävlingsmänniska.. Kanske lite sent och komma på det nu..

Snart bär det av till stallet, ska rida, tvätta häst och smörja.. Hoppas verkligen nervositeten försvinner när jag börjar få ordning på allt.. För just nu är det kaos i mitt huvud..

Bella är iväg med sin pappa en sväng, men hon ville komma till stallet sen och hjälpa till och tvätta honom.. Hon ska ev tävla i påsk och då vill hon veta hur man förbereder hästen.. Kan ni tänka er att min gulliga lilla Bella ska tävla sin första tävling.. Kommer vara mer nervös då.. Och kommer förmodligen vara så stolt så jag börjar gråta och blir en sån där pinsam mamma när jag ser dom inne på banan..
Fast just nu säger hon nog att jag är pinsam vad jag än gör.. Haha.. Jag minns själv hur det var.. Usch vad man tyckte det var jobbigt med ens pinsamma föräldrar.. Fast jag har hart tur, eftersom dom inte kan så mycket om hästar har dom oftast hållit sig undan just på tävlingar..

Berättade för Bella igår att jag fått höra på jobbet att det var en påskhoppning på tureholm, och frågade om hon ville hoppa.. Svaret jag fick var ett tveksamt ja.. Sa till henne att hon inte behövde bestämma sig just nu.. Då spände hon ögonen i mig och sa, jag ska tävla jag vill inte vara en fegis längre..


En bra dag var länge sen..

Det känns som det var länge sen jag uppdaterade när jag hade en bra dag.. Idag var en bra dag, jag är frisk.. Haha. Tror jag aldrig har varit så glad över att gå till jobbet som idag. Hoppas verkligen jag håller mig frisk nu. Denna höst och vinter har varit hemsk, jag och Bella har varit sjuka i ett känns det som. Men nu när solen tittar fram hoppas vi det blir ändring på det..

Var och red idag oxå. Fick rida båda, då den gula hade stått lite för länge och ville visst göra sig av med överskottet energi han samlat på sig.. Sen var det kanske en och annan vårkänsla som pirrade i kroppen oxå..

Hur som helst när han skuttat klart gick det superbra.. Tränade på några moment som kommer i programmet jag ska rida på tävlingen, och det börjar faktiskt kännas riktigt bra.. Hoppas verkligen han sköter sig den dagen.. Skulle bli så stolt då..

Den bruna gick oxå bra idag.. Fortsätter det så här kanske jag har två hästar att tävla i vår.. Det vore ju skitkul..

Nu ligger jag i sängen helt slut efter dagen, mina armar typ skakar och jag har svårt att träffa rätt bokstav, men det är det värt.. Mina underbara hästar är guld värda för mig.. Utom dom och Bella såklart hade jag nog inte funnits idag.. Det är dom som får mig att orka när livet är som värst.. Hoppas dom förstår hur viktiga dom är för mig..


Underbara renbäddade säng

Det är få saker som är så mysigt som att nyduschad gå att lägga sig i en renbäddad säng...

För övrigt föreslog min telefon att jag skulle skriva budkavlar istället för nyduschad, vad fan är budkavlar??

Blev inget stall för mig idag, kände att orken inte riktigt räckte till ännu.. Men håller tummarna för imorgon.. Saknar ju min gula prins..

Tog en 20 min promenad idag på dan, shit vad mysigt väder det är.. (Jag vet att jag är lite efter, men jag har varit sjuk). Lite synd att det blåser så mycket..

Undrar lite vad som hänt med mitt immunförsvar.. Visst har jag alltid haft lätt för att bli sjuk men nu verkar jag åka på allt skit.. Tycker ändå att jag mår rätt hyffsat, klarar ju av att se framåt på ett helt annat sätt nu. Det ser jag som ett gott tecken.. Fast det kanske är sömnen som gör det, får inte sova så mycket tyvärr, men jag har ju nästan glömt hur det var att sova hela nätter..


Fy fan för magsjuka..

usch och fy.. Det är verkligen det värsta som finns, men nu är jag på fötter igen, dock lite matt i kroppen bara.. Har fått i mig både frukost och lunch idag så nu borde det snart bli bättre.. Tänkte försöka mig på att rida idag.. Blir nog inget träningspass men så kusen får motion iaf, fast nu när jag tänker efter är det kanske bättre att tömköra..

Typiskt att det skulle komma just nu, jag som ska tävla snart och har knappt ens börjat träna.. Rider mest den bruna nu och det är den gula jag ska starta.. Men men det får gå som det går, är nöjd bara jag kommer till start.. Det är ju våran första riktiga dressyrtävling.. Är nervös som fan men det kommer bli kul.. Hela familjen ska med som på den gamla goda ponnytiden :)

Bellsibubb ska in till logopeden idag, men Mackan är snäll och tar det.. Mest för att jag skulle slippa avboka kuratorn, vi lyckas alltid få tider samtidigt.. Dom skulle äta på McDonalds och ha det lite mysigt.. Det blir nog kul för dom.. Själv ska jag pallra mig ut på promenad i det fina vädret innan det är dags att gå till vårdcentralen.. Känns som jag kan behöva lite sol på mig efter att ha legat i sängen ett tag.. :)


Det sägs att leenden smittar..

.. Så varför frågar du mig varför jag inte ler...

Hemma på lunch och samlar kraft för att orka en eftermiddag på jobbet.. Förut gick jag till jobbet för att samla kraft till att orka vara hemma.. Tänk vad saker kan ändras fort.. För mig tror jag det mesta beror på att jag blev av med min vice tjänst.. Känns skittråkigt.. Dessutom tycker jag inte jag fick nån bra förklaring till det.. Jag fick en massa förklaringar, typ jag är inte stabil, har för mycket frånvaro och några sena ankomster.. Dessutom är frånvaron vab, då jag var på frånvaro samtal för ett tag sen och det fanns inget att anmärka.. Känner mig arg och ledsen.. Och det gjorde ju inte saken bättre att jag typ glömde meddelas och fick veta allt sist.. Då det inte spelar nån roll vad jag säger, någonannan hade redan fått tjänsten.. Borde man inte prata om vad som är fel innan, erbjuda hjälp om det skullle behövas... Jag ser det då som att även om saker förändras är jag inte lämplig, säg det på en gång då..

Helt ärligt, nån som har ett jobb över till mig?? Jag måste bort från mitt...


usch..

Antar att ni läst rubriken och då fattar att här kommer ännu ett inlägg om hur trött jag är på nånting.. Denna gång är det jobbet.. Måste verkligen komma på nåt annat att göra.. Ja. mår inte bra av att vara här.. Eller så byter vi ut pl och tl så kanske det blir lite bättre.. Tar in nytt folk som inte är ute efter att trampa på andra, sparka på dom som redan ligger, eller helt enkelt stjälper istället istället för hjälper..
Det är fan inte kul att vakna varje morgon med ont i magen för att man måste gå till jobbet.. Här på jobbet föregår mobbing och andra elakheter, men alla väljer att blunda för det... Sånt får mig alla må illa... Tårarna bränner i bröstet.. Jag måste ta mig härifrån...


Tisdag

Sitter just nu på bussen på väg till Nyköping.. Isabell ska till tandläkaren och logopeden.. Börjar bli trött på dessa bussresor, men vad gör man inte för sitt barn..

Tänkte passa på att kolla lite kläder oxå, för vi har en massa dötid mellan besöken.. Kan till och med kan köpa nåt, har ju pengar kvar på mina presentkort jag fick av mamma i julklapp..

Börjar bli grymt nervös, bara 3 veckor kvar tills jag ska tävla.. Och jag har inte ens börjat träna ännu, kanske dags att plugga programmet med tanke på att jag red fel sist.. Haha.. Kommer se kul ut, min skrutt och en massa långbenta dressyrhästar.. Men jag tävlar bara mot mig själv och så vill jag ha över 55%, för då har jag två kval klara till SM.. Vore lite häftigt att ridit SM.. Men vi får få, det är mycket som måste fixas om det ska funka.. Men det är kul att drömma..

Varför kan man inte längre ladda upp bilder med bloggappen, får alltid felmeddelande... Bajs..


RSS 2.0