:)

Äntligen kan jag blogga från datorn igen :D


Lets play a game

I heard youre a player..
So lets play a game.
Lets sweet talk
Lets play fight
Lets talk 24/7
Lets tell each other good morning and night every day
Lets take walks together
Lets give each other nicknames
Lets hang out with each others friends
Lets go on dates
Lets talk on the phone all night long
Lets hold each other
Lets kiss and hug

And whoever falls in love first?
Loses


:/

Försöker tänka vad som hänt sen sist..

Opererats har jag gjorts iaf.. Det gick bra och har inte gjort så värst ont.. Mest bandaget som är i vägen, känner av stygnen lite ibland oxå..
Efter sjukhusbesöket var det vårfest.. Riktigt lyckad kväll. Hade grymt kul.

Utöver det har det kanske inte hänt så jättemycket.. Är sjukskriven nu för handen, så jag är mest bara hemma.. Känns skittråkigt att jag inte får rida.. Plockar stygnen på fredag, men läkaren tyckte jag skulle vänta minst 2 veckor till innan jag anstränger handen.. :(


Sista kvalet klart

Denna helg har bestått av hästar, som vanligt..
i lördags hade vi en liten tävling i stallet.. Man fick rida vilket program man ville och så tävlade vi med procenten man fick.. Lyckades rida ihop 60,79% på Maroll.. Det kändes ju rätt bra, men tanke på hur lite han är riden på sista tiden.. Sen är det ju alltid lite lättare att rida hemma i sitt eget ridhus.. Bella red Munin och fick ihop 67.5% och vann hela skiten.. Hon är så duktig och jag blir så stolt över min lilla tjej..

I söndags var det dags för mig att tävla på riktigt.. Munin och jag skulle rida vårt sista kval.. Det var min sista chans att kunna kvala eftersom jag ev opereras på fredags.. Målen var som som vanligt att komma över 55% och inte komma sist.. Vilket jag lyckades med även denna gång..
Tyvärr är han sån som tappar bjudningen på banan och skulle helst av allt bara stå still och titta på domaren.. Men jag lyckades rida ihop 57,1%, det får jag vara nöjd med.. Nu är det bara försätta träna och hoppas på att han kommer lära sig att bjuda till lite även fast det inte är hans eget ridhus.. Nu är vi klara för SM, eller klara var väl att överdriva men vi har kvalat iaf och tyvärr kommer jag ju inte kunna rida honom så mycket mer innan det är dags..
Jag önskar så mycket att han var min egen!!


RSS 2.0