Än en gång på bussen..

Sitter på bussen på väg till Nyköping, sjuk som fan.. Hostar och snorar... Stackars alla andra.. inatt höll jag på att kvävas av hostattacker, då insåg jag att jag är rädd för att dö.. Inget ont som inte har nåt gått med sig..
Har haft sällskap hemma.. Stackars människan som delat säng med mig i 2 nätter.. Fick ge bort propavan och stilnoct för att den skulle få sova iaf. För mig blir det inte mycket sömn, hostar verkligen från det att jag lägger mig tills det är dags att kliva upp.. Just nu önskar jag mig sömn...

Hatar att jag måste till Nyköping och träffade läkare och psykologer, kan inte som komma till mig ist.. Bussresan är ju döden.. Men idag ska jag iaf göra nåt kul när jag ändå är där.. Träffa två vänner jag låg inne med..

Var på kryssning i fredag.. Var sjuk redan då, men inte som nu.. Det gick bra, jag överlevde även det.. Och tror jag lyckades lura dom flesta att jag faktiskt är en glad och positiv människa.. Hon som känner mig väl, såg nog igenom min lögn.. Ibland är hela jag en lögn...

I lördags drog jag till stina.. Bästa dagen på länge.. Umgicks med två av dom bästa som finns, två människor som vet vem jag är under ytan.. Vilket gjorde att jag kunde må bra och skratta på riktigt.. Trodde knappt ens det var möjligt längre.. Mådde bra i ett helt dygn.. Söndagen var om möjligt ännu trevligare :) Måste absolut göras om..


mörkgrått...

Livet är inte bara svart, finns dagar som är mörkgrå oxå, men det är utan nån anledning lättare att blogga när jag är nere.. Det är inte för att jag vill att folk ska tycka synd om mig, utan för att jag vill dela med mig av min vardag.. Vill skapa förståelse hos folk i min närhet..
Jag lider av depression, det är en sjukdom.. Många för med den, vissa väljer att dö, andra inte..

Dagen är faktiskt ganska grå, i grått finns det vitt.. Nånstans och nån gång kanske det är min hur att för en sekund få se allt i vitt... Det svarta borde ju blekas med tiden, men blir det nångång vitt då???


vill inte...

Vill inte vara nere.. vill inte vara ledsen.. vill inte vara glad.. vill inte vara sprallig.. vill inte skratta.. vill inte gråta.. vill inte leva.. vill inte dö...
 
Vad fan vill jag??
 

Underbara måndag..

eller ljög jag nu??

Tycker faktiskt vardagarna är lättare än helgerna.. Tror det är rutinerna.. Jobba, äta och sova. Man behöver Inte tänka så mycket, allt går av bara farten.. Sen är dagen plötsligt över.

Känner mig trött och inser att det här inlägget blir mest bara massa svammel.

Hur som helst, nu vet ni att jag lever..

Min finaste som håller mig uppe när livet känns tungt..


Bakom molnen lyser solen..

undrar bara när molnen ska försvinna från min himmel.. 
 

Tant doktor

snälla tant doktor ringde mig igår kväll.. Hon hade fått mitt meddelande om att medicinen var slut.. Så idag kunde jag hämta ut den äntligen... Undra hur lång tid det tar innan den börjar verka..?
 
Försöker stänga ute världen, försöker att gömma mig i mig själv, med det finns mörka hål, där allt är svart... Ingenting fungerar och känslat av att vara värdelös kommer ikapp en.. Det mörka tar över och jag är styrd av ångesten och depressionen.. Då kan jag inte längre stå för vad jag gör, ingen vill skada sig själv, det bara blir....
 

Sömnlös

Vaknade kl 3.. Sen dess har jag försökt somna om, det går mindre bra.. Varför rinner tårarna?? Jag vet ju inte ens varför jag gråter.. Allt är bara så jävla meningslöst..


Varför blir det så här??

Mår skit idag igen.. Varför blir det så här för? Pallade inte ens jobba.. Knarkar sobril och lergigan för att överleva dagen.. Kroppen skakar, hjärtat slår och tankarna snurrar.. Helvetes jävla ångest, försvinn!!! Motarbetad av mig själv..


Kämpa...

Var fan ska jag vända mig när jag behöver prata?? Vem kan lyssna och vem jan man lita på??
Ibland funkar ingenting, tankar och känslor samarbetar inte.. Hur gör man då??
Jag vet precis vad jag vill trots mitt dåliga skick....

Vaknade men världens ångest, fortfarande inga piller.. Knarkar Lergigan och Sobril, i hopp om att överleva dagen.. Vill inte in igen, måste kämpa!!


Dåliga tecken

Var väldigt trött igår.. Vaknade av mig själv tidigt i morse.. Fortfarande lika trött.. Dåligt tecken..
Mådde skit, kom på att jag glömde min tabletter igår kväll igen.. Tog morgonmedicin, och lite extra ångestdämpande, upptäckte ett en av mina viktigaste mediciner är slut, trodde det fanns en karta kvar.. Illa..
Har inget nytt recept på dom heller.. Hur gör jag nu? Hade tänkt dricka lite vin ikväll, Det kan jag glömma.. Får nog vara glad om helgen inte slutar på PIVA.. Hatar PIVA.. Vill inte bli inlagd igen.. Vill inte vara borta från min dotter och hästen, det är dom som håller mig vid liv..

Kroppen skakar, hjärtat slår i 200.. Tankarna snurrar... Paniken växer!!!!!!

Del av dagbok 9/9

DÖ!!!!! Kan inte denna ljävla ångest bara försvinna. Hur i helvete ska man lära sig att leva med den här känslan? Har svårt att tro att det ens är möjligt. Alla säger alltid, tänk framåt, tänk på ditt barn. Tänker jag framåt blir jag mer ledsen, ser ingen framtid. Vad har jag att se fram emot? Att få komma hem till allt kaos som fortfarande rullar på utanför dom trygga väggarna. Inte ett skit har förändrats. Kommer ut utvilad och redo att möta världen. Bullshit!! Inget har förändrats och inte jag heller...

Del av dagbok 15/8

Ju mer jag tänker desto sämre mår jag. Varför ber alla mig tänka framåt? Vill/kan ju inte ens bestämma mig för om jag vill leva...
 
Dö vill jag inte, då blir jag ett ännu större problem för anhöriga. Det är bara en massa jobb med begravning, dödsbo och andra komplicerade saker. Kan man inte få sova bort resten av livet??
 
Iblandöär jag rätt för att dö, anske har och göra med att jag på sätt och vis ser det som min pappa valde alkoholen före mig.. Man säger ju att man gör allt för sina barn..

Var iväg och piercade mig i måndags, det kändes så jävla underbart, att äntligen få känns fysisk smärta. För en stund försvann smärtan i bröstet.
 
Nu när jag ligger inne hör folk av sig och undrar hur jag mår, varför nu? nu får jag ju hjälp härifrån, varförär det ingen som bryr sig när jag är hemma och verkligen behöver det..

RSS 2.0