Morgon...

.. För nån god morgon är det inte..
Igår kunde jag inte sova, då fick dom sova mig med stilnoct, det funkade så länge tabletten verkade, vaknade bara tre gånger då.. Sen vaknade jag tidigt i morse och var klarvaken.. Nu har jag hällt i mig massa kaffe för att inte somna om, så kanske jag kan sova bättre i natt..
Hade ju som jag sa en dålig dag igår och bristen på sömn gör att idag känns inte mycket bättre..

I helgen är det bröllop, min lillasyster ska gifta sig.. Det ska bli kul.. Jag ska vara tärna, känns skitspännande..

På fredag har jag ansökt om dag perm, då ska jag åka och kolla på fjordSM.. Skulle ju helst vilja tävla själv men så blev det inte..

Nu ska jag sitta och vänta och se om det blir läkarsamtal idag.. Måste komma ihåg och fråga om läkarintyg till jobbet och fk så jag får lite pengar denna månad..


Inlagd igen :(

Ligger inne igen sen två veckor tillbaka pga intox..fick ångest och panik och kunde inte hantera situationen, då blev det piller.. Lite för mycket piller.. Räknas visst som suididförsök.. Vet egentligen inte om jag ville dö.. Tror jag bara ville slippa ångesten.. Vill ju må bra och kunna glädjas åt saker..

Finns inte så mycket att göra här inne.. Och jag saknar min familj... Men jag och läkaren är överens om att det är bästa att jag är kvar här, tills jag prövat att vara hemma ensam och lite sånt.. Nu ska jag iofs byta läkare på torsdag, hoppas han säger samma sak, är lite rädd för att bli utskriven förtidigt..

Ligger just nu i sängen och lyssnar på musik, finns inte så mycket annat att göra här, får bara vara ute på området.. Annars hade man kunnat gå på stan och kollat kläder..

Ska försöka blogga lite nu medans jag ligger inne men vi får se hur det går..


RSS 2.0