En liten uppdatering..

Händer inte så mycket i mitt liv just nu som ni kanske märker.. 
Men jag gillar det.. Det betyder ju att jag får tid över till att må bra, för det gör jag nu.. 

Det känns bra, livet rullar på och jag hänger me. Det är svårt att beskriva, man måste uppleva det för att förstå.. 

Ridningen går bra, vilket oxå gör mig glad.. Har en tävling planerad i slutet på april, hoppas då jag klarar sista kvalet till Fjord SM i sommar. Annars har jag spanat in några reservtävlingar..Kommer säkert åka på fler tävlingar även fast jag är färdig kvalad. Vi behöver ju erfarenheten och sen är det ju kul oxå.. 

Har börjat övningsköra lite oxå.. Nu ska jag fan ha mitt körkort.. Så stackars Patrik slipper köra runt mig över halv Sverige när jag ska någonstans.. Tycker om jag får säga det själv att det går ganska bra.. Men det är svårt.. Och jag som har bestämt mig för att ta BE... Haha hur har jag tänkt??.. Men jag ska fixa det.. 

Ikväll ska vi ut och äta med mna föräldrar. Det sska bli kul, har inte träffat dom så mycket på sista tiden, då jag jämt är i stallet känns det som... :P 



Dags att börja jobba kanske..

Vad gör man om dagarna egentligen?? Inte ett skit.. Nackdelen med att inte jobba är att man kommer inte igång på morgonen..  Går ju upp tidigt så Bella kommer iväg till skolan sen blir jag bara sittande typ framför datorn och gör inte ett skit.. Vissa dagar går vi och tränar eller åker till stallet, det blir oftast bra dagar, men idag är det Lisaträning. Det betyder att jag inte kan åka till stallet nu, och jag har ingen lust att gå till gymmet och trötta ut mig så jag inte orkar rida sen.. Vad kan man då hitta på?
Borde kanske rycka upp mig och städa lite. Men det är ju sååå tråkigt... Behöver dammma, men damma är det absolut värsta som finns... 
 
 

min lilla kanin fick somna in..

Blivit dålig på att blogga på sista tiden.. 
Ska försöka bättra mig.. Får lite klagomål då och då :P

Så vad har hänt på sista tiden??
Här om dan var jag tvungen att ta bort en av mina kaniner.. :( Det liksom tappade balansen, och till slut blev den som förlamad i ena sidan.. Så i måndags när man var hos veterinären med den rekommenderade dom att vi skulle ta bort den.. Ville inte se den lida mer så vi beslutade rätt fort att han skulle få somna in... Hon somande så fridfullt i min famn.. 
 
På kvällen var jag och Patrik på körskolan och gick handledarkursen.. Så snart får jag börja köra lite..  det ska bli kul.. Va ju så länge sen sist.. Har du bara kört lite på grusvägen på sista tiden.. 
 
Mitt mående är helt okay, jag känner mig starkare än jag gjort på länge och kan till och med vara glad.. Men ändå kändes det skönt att få gråta när vi tog bort kaninen.. Så vet jag att dom känslorna funkar oxå.. Ser det som ett tecken på att jag mår bra. Jag har tillgång till fler känslor.. Positivt.. 
 
 

Ett tag sen sist

Nu var det ett tag sen jag bloggade..
Har inte hittat på nåt kul att skriva.. Men kan passa på att berätta att jag är utskriven sen i måndags.. Det känns hur bra som helst..  Dock har jag varit trött och lite orkeslös, men jag hoppas det bara är ovana att behöva sköta barn, hem, häst och alla dom andra djuren.. 

Nu har jag bestämt mig för att börja träna och sätta igång hästen ordentligt.. Hoppas motivationen till att sluta röka kommer tillbaka. Just nu är cigaretterna en trygghet och vän. Det låter konstigt men så är det.. Men jag tror sluta röka tankarna kommer tillbaka när jag inser att konditionen begränsar min träning.. 

Idag kommer hovslagaren och ska plocka bort vinterskorna på min kuse.. För vintern är väl slut nu?  

Efter det är det öppethus på skolan..  Det känns lite läskigt med allt folk.. Men jag hoppas det ska gå bra.. 

RSS 2.0