Det kommer nog fan lösa sig till slut..

Ikväll kommer äntligen min älskling hem. Tycker helgerna utan henne börjar bli jättejobbiga. Vet inte varför. Kan ju beror på att hon inte vill åka bort.

Annars är nog humör på väg uppåt. Börjar se ett slut på all skit som händer i mitt liv. Igår fick jag dessutom samtal från Lotta, Bella fd kontaktfamilj, och hon ville och kunde hjälpa mig massor i sommar sa hon. Det känns riktigt bra. Då vet jag att bella iaf får ledigt.

Imorgon ska jag provrida en häst. Maroll, bror till Trollina som jag red förut. helsyskon är dom till och med, fast Maroll ska visst vara lättare att rida.
Sen har jag skickat ett mail till en annan tjej som har frågat om jag vill testa hennes kuse. Nu väntar jag på svar om en tid som skulle kunna passa att jag provrider.
Vill hitta en häst jag verkligen trivs med och som jag kan utvecklas på. För en dag ska jag ju köpa egen, då vill jag rida in den själv. Vissligen har jag ju ridit in Munin typ, men nästa häst ska bli ännu bättre :D

Är hemma från jobbet idag, och var igår oxå. Har fått ögoninflammation/hornhinneinflammation. Ont som fan gör det. Men imorrn ska jag till jobbet. Vi är så jävla kort om folk så man får dåligt samvete när man inte är där.
Nu är det dags att göra iordning mig, ska möta syster för en lunch =D

13 saker man tänker när man är full..

Denna lista är snodd... och jävligt sann..


1. Jag är inte full, såklart jag kan dricka lite till!


2. Omg I'm so hot!


3. Jag kan dansa alla danser, let's try salsa!


4. DJ:n behöver mig och mina musiktips!


5. Jag sjunger skitbra och kan alla texter... perfekt!


6. Tequila? Vilken bra idé!


7. Jag ska bara vila lite...


8. Det är för tidigt att gå hem nu - vem fixar ett morgon-party?


9. Han/hon skulle älska ett snuskigt sms nu!


10. Det är inte långt, vi går!


11. Golvet ser skönt ut, jag ska lägga mig på det..


12. Vem som helst kommer bli skitkåt på mig om jag dansar som en porrstjärna.


13. Om jag inte får den där pizzabiten, så kommer jag dö....

OMG!!


hejdå min älskade..

Längtar till sommaren men ändå inte.

Har bestämt mig. Nästa år blir det ingen Munin hemma. Så från och med juni kanske jag är hästlös. Det känns förjävligt. Min älskade lilla bebis. Hur ska vi kunna leva utan varandra. Det gör ont redan nu, varje gång jag tänker på det och varje gång jag ser honom.
Han börjat kolla runt lite om det finns möjlighet att skaffa en medryttarhäst. Har fått två erbjudanden. Så det blir väl till att provrida nåndag och se om det är nån av dom som passar mig. För jag tror jag har kommit fram till att jag inte vill sluta rida, även fast jag funderade starkt på det ett tag. Men vi får se vad som händer, det är ju trots allt nästan två månader kvar.

Imorgon skah jag gå upp i tid på jobbet. Kommer alltså börja kl 06.54, tidigare har jag börja klockan 08.00. Hoppas bara jag kommer upp ur sängen.

Igår var jag barnvakt till världens sötaste Emilia. Hade barnen hemma hos mamma. Så när mamma och Kari kom hem vid 12tiden drog jag och Maria ner till Sportbaren och tog en öl eller två. Hade faktiskt riktigt trevligt, fast det vart ju inte så långvarigt eftersom dom stänger kl 1..

Idag åkte jag till stallet vid 1tiden och mockade och fixade. Sen ville Tove rida Munin, så hon fick göra det, jag ville ändå hem och träffa Bella. Hon sov ju kvar hos mamma. Mamma hade varit snäll och sparat mat till mig. Skönt att slippa fixa till nåt själv. Sen har jag dammsugit här hemma och tvättat lite. Borde ha skurat golven oxå, men orkade inte. Får ta det imorrn.




Klagomål..

Har fått klagomål om dålig uppdatering.
Har hänt en massa skit den här veckan som jag inte vill prata om här i bloggen. Tror det mesta håller på att lösa sig. Men det har varit och är fortfarande väldigt jobbigt. Och eftersom jag inte kan berätta vad det handlar om är det svårt att blogga. För det är det enda jag kunnat tänka på.
Det kommer komma en uppdatering väldigt snart. Jag lovar.

Min ponny blev 18 igår.. krogen nästa.. haha

Hur fan kunde jag missa det.. Min älskade ponny fyllde 18 år igår och jag glömde bort att gratta honom. Usch, det är ju oförlåtligt..

Sitter med en kopp kaffe i handen och ska snart lägga mig och kolla på film.. Har försökt se filmen 2 gånger redan men somnat. Så nu hoppas jag det blir 3 gången gillt.. haha

Kommer ha grym träningvärk imorrn.. Har spelat Wii idag.. Det arm känns död.. Imorrn kommer den göra ont, det vet jag..

Idag har faktiskt jag och sessan varit ute lite. Hon ville så gärna äta pizza. Så vi gick och gjorde det. Sen gick vi förbi sportis en snabbis och sen till konsum för att hämta ut paket.

Nu sover snorpan sen en stund till tillbaka och jag har precis varit ute nattpromenaden med vovvis..

I morse hittade jag lite gamla vänner från Ökna tiden på Facebook... Har snackat lite med dom idag. Shit vad kul. Fast det verkar som det är många som har skaffat barn rätt tidigt, kanske inte så konstigt med tanke på att det ända man gör på skolan är super och knullar.. haha.. Nej så illa är det faktiskt inte..  Hade kul på den tiden.. Trots att jag skäms över att berätta att jag gått där.. haha


läsa andras tankar..

Ibland önskar jag att jag kunde läsa andras tankar. Men ibland inte, vill kanske inte veta allt folk tänker.

Fast just nu handlar det om att jag vill kunna läsa min hästs tankar. Idag gick vi ner på ridbanan som vanligt, jag satt upp och började skritta fram. Sen kommer en transport, det är nån som kommer för att rida i ridhuset, och min ponny får damp. Jag menar verkligen damp.. Börjar galoppera runt som att han är skräckslagen och hoppar rakt upp i luften och bockar och är allmänt jävla knäpp. När jag äntligen får honom att stå still på FYRA ben, frågar tjejen som kom om det är okay att hon lastar ur. Självklart säger jag. Varpå min häst får damp igen när hästen börjar backa ur transporten. När kräket, som han vid det här laget var, hade lugnt ner sig. Ställer han upp sig som en hingst och bara skriker rakt ut.. Sen travar han iväg med svansen högt och flåsar. Pucko... Sen frågar killen som va me om det var en unghäst. Vad fan ska jag svara på det? Mitt svar blev. Nej det är en gammal tävlingsponny som är allmänt jävla knäpp. Jag skämdes så jag höll på och dö.
Tyvärr var ju inte ridturen slut där. Men jag är nöjd ändå..

Men tillbaka till ämnet. Vad tänkte stackaren. Att den där burken ätit upp stackars hästen.. Ibland skulle jag verkligen vilja kunna läsa hans tankar. Han kan inte ha det lätt stackarn..




Så vad de det här med att komma på en rubrik

Tvättar idag oxå. Men idag när nog sista dan. Känns rätt skönt nu att man börjar se slutet. Nu har jag tvättat upp vinterkläder som inte längre behövs. Tvättat lite vårkläder som var dags att hänga fram. Bäddat rent i alla sängar och tvättat upp de. Tvättat all smutstvätt Bella hade gömt på sitt rum. Och allt det som tillkommer varje dag.

Igår tog jag en kort paus från sjukbacillerna och tvättande och åkte till stallet. Kändes skönt att få komma hemifrån en stund. Hade tänk rida, men kusen kändes så varm på ena frambenet. Bestämde mig för att tömköra, så jag kunde se hur han rörde sig. Det var absolut inget fel på honom. Han var pigg och framåt, och jobbade på skitbra. Fast det blev ju såklart x antal bocksprång. Hoppas det går lika bra idag när jag sitter uppe på.

När jag kom från stallet kom Maria, Annica och Theo hit på en kaffe. Sen gick Bella och jag och la oss i sängen och kollade film. När hon somnat pratade jag i telefon och målade naglarna. Sen var det dags att sova även för mig.

Idag är lillsessan mkt piggare. Hon har inte ens bett om alvedon ännu, och hon brukar inte ens ha klivit upp vid den här tiden. Skönt för henne. Min förkylning har börjat ta fart nu. Hoppas jag klarar mig ifrån febern bara. Igår em/kväll var jag helt säker på att jag skulle vakna upp me hög feber idag. Men det var nog bara tröttheten som spökade.

Nu ska jag slita mig i från datorn och duscha hunden och klippa klorna på henne.







sjukt barn

I brist på annat kan jag försöka göra en liten uppdatering här. Var ju ett tag sen nu.
Isabell är sjuk, som ni säkert förstod redan på rubriken. Och jag sitter och har tråkigt.
I fredags var vi på påskmiddag hos mamma och Kari. Åh vad gott det var. På kvällen stannade Bella kvar där och jag gick till Maria en stund, sen drog vi ner på Sportis och tog en öl eller två. Sen tillbaka hem till Maria och fixade lite fyllekäk.
På lördagen när jag vaknade hade jag sån grym träningvärk, så jag, Bella (på cykel) och Cleo gick en promenad runt Långnäs innan det var dags att åka till stallet.
Medans jag höll på och fyllde dom sista höpåsarna lekte Bella häst i hagen, och trampade snett. Hela foten svullande upp, så när jag var klar var det bara att åka in till akuten och röntga. Som tur va var inget brutet.
På söndagen tog vi oss till Tullen och drack en latte med Maria. Sen hem och städa lite. Och snare när jag blev rastlös tog jag, Bella och Maria en promenad. Bella cyklade. Sen vart det dags att gå hem och städa lite mer.
Igår vaknade Bella med hög feber. Elelr det började redan på natten, så jag fick inte så många timmars sömn. Hände inte mkt alls, jag tvättade och kollade på film. bella låg mest i sängen. Maria var förbi en sväng, vi käkade pizza och kollade på American Virgin.
Idag tvättar jag igen. Fan det känns som det aldrig tar slut.



-Den här krokodilen är en mycket märklig krokodil, sa mannen till de församlade i baren.
För att visa det ska jag ge er ett litet smakprov på vad den kan.
Mannen öppnade därpå sin gylf och halade fram sina genitalier.
Han drog åt sig sin krokodil, knackade till krokodilen på nosen, varpå krokodilen öppnade sin väldiga käft. Därefter stoppade mannen in sitt organ i krokodilens gap, knackade åter på krokodilens nos, varpå krokodilen slöt sina käftar kring mannens apparat.
Det gick ett sus bland de församlade, men mannen lugnade sin publik: -Jag
kan stå så här så länge jag vill, helt oskadd. Hela baren höll andan.
Efter ett antal minuter tyckte mannen det fick räcka. Han tog tag i en flaska
från bardisken, slog flaskan i huvudet på krokodilen, varpå krokodilen öppnadesitt gap och mannen tog ut sin oskadda trollstav, som han sedan lirkade in på sin vanliga plats. De förskräckta men mäkta imponerade åskådarna visade mannen sin beundran med en rungande applåd.

Då sa mannen:

 -Jag ger tusen spänn till den som gör om detta. Är det någon
som vill pröva? Efter en kort stund räckte en blondin upp handen och sa:
-Ja, jag vill hemskt gärna pröva, bara du inte slår mig så hårt med
flaskan.


bilduppdatering från 2/4

Tittade vad jag såg..





Bilderna är inte så bra, men det är en tussilago!!

bilduppdatering från 1/4

HaHaHa. Behöver jag ens skriva nåt.?








Det är min ponny de!!

Myyyyyyyys..

Myyyyyyyys..  Är en ganska bra förklaring på min kväll. Trots att dagen började jävligt illa. Men det övergick framåt kvällen till att bli bra.  Nu ska jag göra som min älskade dotter och hund, sova!


RSS 2.0