lessen och upprörd..

oj, en hel månad sen jag uppdaterade sist..
Livet är fortfarande upp och ner... tabletterna jag fick har jag nu på recept och som behovsmedicin.. Varför kan inte jag få må bra för??
del av dagbok 7/3
Än en gång misslyckande..  Vaknade upp med ångest efter skumma drömmar. Trodde nånstans att den skulle ge med sig, men inte..  Blev bara värre och värre. Trots piller kunde jag inte kontrollera impulserna, vilket slutade gråtade med sönderskuren arm :( MISSLYCKANDE!!
 
 
Jag måste fan få ett slut på det här.. Kan inte ha det så här längre..
Egentligen borde jag inte skriva ut allt här, jag skäms ju över mig själv när jag vet att folk i min omgivning läst det, men samtidigt är det ju inget jag vill prata om, då är det här det lättaste sättet att göra det på..
 
Idag är jag lessen och lite upprörd, ska gå och äta lunch med en vän, vilket jag gör typ en gång i veckan och har gjort under en längre period, sen innan jag träffade P.. Och ändå blir det tjafs varenda jag vecka, är det meningen att jag ska sitta hermma och bara vänta medans han jobbar..
Det blev strul när jag skulle till nypan och träffa en vän, då slutade med att jag tog med honom, och imorrn ska jag på tjejkväll, även det är fel... Vad fan får jag göra?? Det är ju inte precis jag som gjort bort mig.. Kanske lite eftersom det var jag som läste hans fb..
Det är oxå en grej, jag är den som inte kan lita på honom, jag vågar inte tro honom, hur mycket jag än vill.. Jag tycker man ska kunna lita på den man lever tillsammans med, men jag vågar inte lita på nån. Även det gör att jag känner mig misslyckad.

RSS 2.0