Jag saknar..

Jag saknar en riktig vän, känns som alla försvunnit.. Det är säkert mitt fel oxå, jag orkar ju inte höra av mig till folk. Och folk tröttnar ju på att alltid höra om mitt dåliga mående..
Idag saknar jag en vän, nån att ringa och snacka med när livet känns pest.. Nån att gråta med och skratta med.. Nån att göra massa saker med..

Tidigare idag behövde jag verkligen nån att gråta med, men när jag gick igenom telefonboken hittade jag ingen, ingen jag kände skulle orka lyssna och stötta mig i allt skit som händer.. Jag var dum idag och behövde nån vid min sida som kunde tala mig till rätta och lugna ner mig. Men i stället grät jag och tyckte synd om mig själv.. 

Varning för hästar

Red lektion igår, är så nöjd med min lilla ponny. Han va så duktig så..
Tränade en massa på momenten från LA:1.. Sen ju ev tävla snart.. Längtar... Vill tävla, vill ut och visa ett fjordingar kan. Synd att han inte visar sig så bra på banan, men om jag bara tävlar tillräckligt mycket kommer han snart göra det, hoppas jag.. Han är ju inte längre nervös på banan, det är positivt..
Idag har min medryttare Munin och imorrn ska Bella hoppa, han är inte hoppad på typ ett halvår, det kommer han nog tycka blir kul.. Den blir det nog tömkörning på söndag, för jag antar han kommer ha lite tränningsvärk, stackars ponnyn...

Blogg torka

Fasen vad dålig jag har blivit på att blogga. Måste nog skärpa till mig lite. Men det känns som jag inte har så mycket att berätta. Blir mest hästar när man är sjukskriven. Ridningen känns som den går rätt bra just nu, ska ev tävla i november, då får ni hålla tummarna för mig :) 
Blogg appen är värdelös, men ser liksom inte vad man skriver.. .. Därför ger jag upp nu.. 

RSS 2.0