Saga utan lyckligt slut

Ögonen gråter, men munnen den ler
Hon är på väg upp och vill aldrig mer ner
Av löften och svek blev hon självdestruktiv
Och i rop på hjälp försökte hon ta sitt liv
Hon byggde en vägg utav falska skratt
Men bakom fasaden var det mesta svart
Jag hoppas att hon hinner komma till ro
Innan skalet spricker och faller ihop

Vad ingen annan vet är att sanden rinner ner
Om timglaset blir tomt så finns hon inte mer

Detta är en saga utan lyckligt slut
Ingenting blir nånsin som det var förut
Den som blundar slipper se hur det ser ut
För vem bryr sig om en saga utan lyckligt slut

Om jag hade vetat hur det skulle bli
Så hade jag tvekat och smygit förbi
För jag var den droppe som slutligen fick
Bägarn att svämma när säkringen gick
Så brinn för att synas och skrik så du hörs
För snabbt kan du tyna om illusionen förstörs
Och även om ingen kommer skylla på mig
Så tar jag på mig skulden till ödet för dig

Om timglaset blir tomt och sanden rinner ner
Så lyser inte solen på våran flicka mer

Detta är en saga utan lyckligt slut
Ingenting blir nånsin som det var förut
den som blundar slipper se hur det ser ut
För vem bryr sig om en saga utan lyckligt slut

Vad ingen annan vet är att sanden rinner ner
Om timglaset blir tomt så finns hon inte mer

Detta är en saga utan lyckligt slut
Ingenting blir nånsin som det var förut
Den som blundar slipper se hur det ser ut
För vem bryr sig om en saga utan lyckligt slut


rubrik

Vad har hänt sen sist?? Helgen bestod av god mat, vin och trevligt sällskap.. På söndagen var jag mest trött, men det tycker jag alltid att jag är på söndagar..

Måndag sov jag mest känns det som. Slocknade när jag kom hem från jobbet och blev väckt när Bella kom hem från skolan.. När jag hade vaknat till och vi fått lite mat i magen cyklade vi iväg till stallet och hon red igen.. Det var så underbart att se.. Det var inga problem, som att hon inte ens haft ett upphåll och idag har hon till och med tjatat om att åka till stallet trots att det inte är stalldag..

Idag har jag hunnit med en lunchfika med syrran, kuratorbesök, fika med Jeanette, kiropraktorbesök och öppet hus på Kulturskolan efter jobbet.. Så nu är jag helt slut och behöver sova.. Om det bara gick..

Min ångest är hemsk just nu.. Hoppas det ger sig snart.. Skulle så gärna vilja vakna utvilad nångång..


Ett nytt försök

Gör ett nytt försök att blogga idag.. Och hoppas på att texten kommer med denna gång..

igår red jag lektion på min gula prins.. Är så grymt nöjd, synd bara att jag alltid ställer lite för höga krav på oss.. Måste verkligen lära mig att ta ett tag i taget.. Han höll ihop hela passet och mot slutet var det inte ens tungt.. Så fin..

Har anmält mig till tävling igen.. Ev min sista chans att kvala.. Har fått undersöknings och operationstid den 11 maj, så jag ju inte kunna rida så seriöst på ett tag sen.. Då sätter ja såklart ännu större press på mig, jag måste fixa det här nu och så är det utomhus, då blir han oftast lite okoncentrerad på mig.. Åh blir nervös bara jag tänker på det..

Annars då, jobbar fortfarande halvtid och det känns ganska bra.. Ångrar inte ens sekund att jag valde halvtid. Psykoterapeuten tyckte jag inte skulle jobba alls, men då blir ju ångesten så jobbig när man väl ska tillbaka sen.. Fast nu kommer det kanske bli så ändå efter jag opererats.. Men då är det bara några få veckor kvar till semestern..

Det var Isabells tur att rida lektion igår och ho n var först jättetaggad, men när dagen började närma sig märkte ja att hon ändrades och igår när hon kom hem ville hon inte.. Funderar mycket på vad det är som hindrar henne, hon är jätteduktig på att rida, men just nu verkar det ha låst sig för henne.. Hon ser fram emot våran lilla tävling vi ska ha i stallet, men vill inte träna.. Måste verkligen ta mig tid till att stötta henne i helgen.. Jag tror hon vill men inte riktigt vågar, vi får helt enkelt börja om lite från början.. Hon skrittade iaf av ponnyn igår efter lektionen och det tyckte hon var mysigt..


Hatar den här jävla blogg appen

Skojar inte jag hade skrivit värsta inlägget, så försvann det när jag publicerade... Jävla skit.. Rubriken kom ju med iaf :(


Mer död än levande


Trött som få..

Det är en vecka sen jag uppdaterade, har inte haft ork..

Påsken var bra, skönt med ledighet.. På söndagen kom Sandra, min systerdotter, hit.. Alltid lika kul och och träffa henne.. Hon åker hem imorgon.. :(

Annars händer inte så mycket, har varit hos kiropraktorn igen, gjorde inte riktigt lika ont som sist, men skönt är det ju inte..

Idag var jag på Trössla och fikade men Jeanette och Sandra.. Det var så kul och träffa dom igen.. Sen red jag B-ponny oxå.. Det var ju 100 år sen sist :)
Saknar Trössla tiden så jävla mycket, men samtidigt har jag det så jävla bra just nu.. Får stoppa in hästen i burken och åka dit ibland, och återuppleva den gamla goda tiden..


Välmående massage

Har varit ledig idag.. Men fick ingen sovmorgon, Isabelll hade tandläkartid i Nyköping kvart över 9.. Och när vi väl var där vågade hon inte laga hålet, så det blev bara att testa lustgas.. Det tyckte hon var kul. Så nästa gång vågar hon nog laga..
Efter besöket hos tandläkare gick vi en sväng på stan.. Hittade två par jeans till mig själv, det var rea på barn avdelningen.. 100 kr st.. Bella fick även en tröja och ett par shorts.. Sen hittade hon tre toppar hon ville ha oxå, så nu blir det gröt resten av månaden.. Haha..

Var hos kiropraktorn igår. Vi kom in lite på ämnet hur det är att leva med ångest, då ville han vara snäll och ge mig lite välmående massage. Blev såklart jätteglad.. ända tills jag insåg vad som skulle hända, satan i gatan vad ont det gjorde.. Hade ont i nacken hela jävla kvällen igår.. Och idag känns det som nån jävel kastar ner mig från mount everest, kört över mig med en lastbil för att sen hoppa lite på mig.. Kan nån förklara för mig hur det här kan vara välmående, snarare känner att jag lever... Och visst så fort jag rör mig blir jag distraherad i mina tankar..
Dessutom avslutar han med att hänga sig på mig så jag inte kan andas, efter det säger han, nu får vi se om det blir nån skillnad men du behöver nog komma några veckor framöver så vi får upprepa behandlingen.. Jag är så sugen.. Nooot...

Var inte så sugen på att rida igår efter den misshandeln.. Så det blev en skritt och klättertur i skogen på Maroll och den gula tömkörde jag.. Dom var duktiga båda två..
Idag orkade jag inte åka till stallet.. Har så ont, så jag hade nog ändå inte kunnat rida.. Imorgon ska jag mocka, undra hur det kommer gå??

Bella sover hos en kompis inatt så jag är ensam hemma.. Sitter och myser lite framför tvn men det är väl snart dags att lägga sig, finns ju ändå inget bra att kolla på..

Det är dåligt med bilder i min blogg just nu.. Har inget internet, så jag bloggar från mobilen och bloggappen vill inte ladda upp bilder av nån jävla anledning..


Sitter på bussen igen.

Kanske borde åka buss oftare, var mycket inlägg det skulle komma då.. :)

Har varit hos läkaren i Södertälje.. Negativt är att jag blev sjukskriven, positivt är att jag lyckades tjata till mig att få jobba halvtid.. Ska testa käka cipralex (stavas?) igen, ihop om att minska ångesten lite..

Efter besöket gick jag en sväng på stan och hittade lite saker att lägga i Bellas påskägg.. Hoppas hon blir glad. Det är svårt att handla till henne nu för tiden, det var mycket lättare när hon var liten..

Träningen med den gula igår gick bra, men jag har lite för höga krav på mig och ponnyn och då blir allt bara bajs. Måste lära mig att uppskatta även dom små framstegen..

Snart framme i Trosa och då blir det att springa till kuratorn i hopp om att kanske komma i tid..


Bussresa..

Nu fick jag skäll av ida igen att jag uppdaterar för dåligt.. Och nu sitter jag på nyköpingsbussen och ruttnar så då kan jag väl passa på..

Tävlingen som ja var nervös för gick bra.. Jag är jättestolt över min gulliga ponny.. Han skötte sig bra.. Första klassen var han lite okoncentrerad men det är för han är ovan, men andra klassen gick det bättre.. Nöjd men procenten i båda klasserna.. Tyckte det stämde bra överens med hur det kändes.. Sen är det ju alltid bra att få på papper vad man måste träna på..

Just nu sitter jag som sagt på bussen.. Har varit på bup och pratat lite om hur jag kan hjälpa Bella i skolan.. Så nu får vi se vad som händer.. Hoppas hoppas hoppas dom tar det här på allvar nu och hjälper mig och henne..

ikväll är det ridlektion igen.. Alltid kul att ha något att se fram emot.. Bella ville inte rida idag så jag tar nog den gula idag.. Red den bruna i torsdags och den gula i lördags.. Egentligen behöver jag mer hjälp med den bruna, men den gula är mycket roligare att rida :)
Måste börja kolla en till tävling, har ju ett kval kvar, om jag vill rida sm.. Vore ju kul att ha gjort det.. Får se hur det blir, måste ju prata med hans ägare oxå..


RSS 2.0