Rubrik

Pratade med vårdcentralen igår.. Vi kom fram till att hon ska prova laktosfri kost fram till den 10:e feb då hon ska till en läkare som ska kolla hennes mage och se vad det kan vara.. Hoppas verkligen dom hittar nåt...Så här kan vi inte ha det längre..

Igår åkte Lilltjejen till sin pappa och käkade middag så jag passade på att åka till stallet och mysa med hästarna.. Har ju inte ridit den gula på nån vecka eftersom Bella "snott" honom.. Men igår fick jag chansen... Han gick som en klocka, pigg och framåt och jobbade på som fan... Blir så glad när han är så.. Syrran snackade om att hon ville hoppträna honom i helgen.. Då kommer han bli glad..

Efter den gula var klar var det dags att ta ut den bruna på en tur, han var inte alls lika arbetsvillig, han stannar och småstegrar så fort man kräver nåt av honom.. Han blir skitsur.. Men efter mycket om och men gick han iaf fram för skänkel, utan kängruhopp.. Dock inte i rätt form :/ Men det är bara kämpa vidare... Har vant in honom med back om track täcket, så nu tänkte jag hade ska stå med det i två veckor så får vi se om det fungerar.. Kan ju hoppas att det gör nån nytta med tanke på vad det kostar...

Nej nu får det bli en tur till trossen för lite Laktosfria produkter...


Vab igen..

Måndagmorgon, och jag börjar med att försova mig.. Kommer till jobbet typ en timme sen och hinner vara där i ca 15 min innan Bella ringer och säger att hennes magont blivit värre.. Avvaktade lite, men vid 9 gick jag hem.. Har ringt VC, nu får dom kolla vad det kan vara, det är inte normalt att ha så mycket magknip som hon har.. Lös och hård i magen om varannat... :/ Misstänker kanske laktos, vi käkade semlor med varm mjölk igår.. Och hon började klaga redan igår kväll.. Just nu sitter jag och väntar på systeryster som skulle hit på kaffe när hon har lunch..

Mycket som händer

Min lilla tjej har hunnit blivit tio år sen jag bloggade sist..
Dagen innan hennes födelsedag satt hon upp på ponnyn igen, hon har ju inte velat rida på ett tag pga rädsla, hon hoppade 40 cm som att det var en helt självklar sak..
Dan efter hoppade hon för Lisa, och jag blir så stolt i mamma hjärtat när jag ser min fina ponny och dotter kämpa så tillsammans..

I lördags var det litet kalas här hemma, bara den närmaste släkten till Isabell, hon önskade sig ett ridläger i år igen.. Så nu är det bokat och klart, det blir Taffsnäs i år igen..

I torsdags red jag för Lisa, och jag är så nöjd.. Fasen så bra det gick.. Känslan när man sitter av då är ju helt underbar..

Nu orkar jag inte skriva mer, magen kurrar..


Här skulle det ha varit bilder på Bellas gristårta, men appen vill inte...


Bloggappen..

Gillar inte riktigt att blogg appen och blogg.se in är sammankopplade, kan inte redigera eller se mina inlägg som är skriva i appen när jag loggar in via dator... Dåligt..

Egentligen är det väl dags att sova, men det är ju inte min starkaste sida.. Måste uppsöka en läkare snart igen..

Började jobba i måndags, och shit va trött jag var när jag kom hem. Orkade typ ingenting, så ponnyn fick vila..
Idag däremot pallrade jag mig iväg och red. Han gick bra, men går fortfarande emot mycket i handen, men det blir nog snart bättre..ser fram emot och träna på torsdag, det är alltid veckan höjdpunkt, även om det inte alltid går bra..

På torsdag fyller även världens bästa tjej 10 år.. Shit vad fort tiden går.. 10 år!!! Det är ju helt sjukt..

Hade nog egentligen inget att skriva, så jag ger upp och går och lägger mig.. Godnatt!

Söndag

Wordfeud funkar inte, så jag har inget att göra innan sömntabletten börjar verka..

Tävlade i fredags, och det gick mindre bra.. Guling var inte så taggad, inte alls om man ska vara ärlig.. Hade det varit en snigel i ridhuset hade den varvat Munin.. I LB:1 fick jag 56,21% och i LA:1 fick jag 54,74%.. Han gick bättre i sista klassen, men det var fortfarande långt i från bra..

Idag var han som vanligt och rida, eller kanske till och med lite piggare än vanligt.. Kunde han inte varit så i fredags.. Hästj*#%•....

Imorgon är det jobb som gäller, fy fan känner mig inte taggad.. Men det är bara hoppas på att vecka går fort, så det snart blir lite ledigt igen..


Sömnlös

Ligger i sängen och kan inte sova, trots att jag tagit tabletter.. Börjar bli jävligt trött på det här igen...

Ligger och tänker på allt och ingenting, grubblar faktiskt inte speciellt mycket.. Nånting positivt..

Nyår blev jättemysigt, jag är jätte nöjd med hela kvällen..

Dagarna efter har jag tränat och försökt förbereda mig mentalt på att jag ska tävla snart.. Det går sådär måste jag säga.. Jag är verkligen ingen tävlingsmänniska egentligen, men samtidigt vill jag visa upp min fina guling.. Jag är inte ute efter att vinna, vill bara visa att gult oxå kan.. Fast dom har lite kortare ben och rundare mage :P

Imorgon efter lunch är det Lisaträning, och jag vill inte rida programmet något mer, det får gå som det går, men jag vet andra saker jag vill träna på..
Det finns en sak jag velat lära honom länge men inte lyckats med, tror jag ska göra ett sista försök..

Och dagen efter det är det Tävling, det är lite skräckblandad förtjusning...
Guling gör ju oftast bra ifrån sig, tycker bara han kan bjuda lite mer på sig själv när jag sitter på och är så nervös att jag knappt ens vet hur man får hästen att gå framåt..

Bilden är i kass kvalité
Finaste barnen i hela världen skåla in det nya året!!


RSS 2.0