Drömmar..

Ibland när jag är hos psykologen, eller väldigt ofta, så känns det som jag återberättar en dröm.. Det känns inte på riktigt.. Men ändå vet jag att jag upplevt det. Skumt och lite läskigt..
Nu ligger jag i sängen och kan inte somna efter dagens samtal, det blir för mycket att tänka på.. Och jag som ska upp tidigt imorgon.. Läkaren skulle ringa redan vid 8.. Det får jag absolut inte missa..
Sen blir det gymmet och stallet.. Nåt måste man sysselsätta sig med när man inte klarar av att jobba... 

Nervös inför samtal..

Sitter som vanligt på Nyköpingsbussen på väg till psykologen.. Hatar dessa bussresor, men nu börjar det ändå kännas bättre, jag är inte alls lika rädd för folket..  
Idag är jag nervös för läkarsamtalet jag ska ha imorgon, tänk om dom inte sjukskriver mig för den tiden jag varit hemma, vad händer då? Hoppas på att bli sjukskriven heltid sen 2 veckor tillbaka och några veckor framåt.. 
Jag oroar mig säkert i onödan. Det är ju ändå psykologen som fixat tiden till mig för hon tycker jag ska vara sjukskriven. Hon tycker inte jag är redo för att jobba just nu. Han så mycket annat jag måste ta itu mer.. 

Är stallfri idag.. Har äntligen hittat en medryttare.. Hoppas bara ponnyn håller sig i skinnet så hon stannar kvar oxå.. Han kan ju ibland bli lite tuff när han testar dom.. 


länge sen igen..

Nu var det länge sen jag bloggade igen.
Red lektion för Lisa idag, än en gång måste jag säga att jag har nog väldens bästa ponny.. Blir så glad av att rida honom just nu...Önskar jag hade råd att tävla oxå..
 
Mår på ett sett jag inte kan förklara.. Så jag tänker inte ens försöka.
Just nu sitter jag ensam hemma och njuter av ett glas vin.. Det är så undebart så.. Bella är hos mamma och Patrik hos en vän.. Då passar jag på att spela musik jag gillar och spelar lite poker.. 


RSS 2.0