vad skriver man här då?

Sitter nu ute i västerljung och tittar ut genom fönstret, va kul det är att se andra jobba :P Jonte står precis här utanför och tvättar sin lånehoj. Tror han skulle få tillbaka sin egen idag.
Hänt på sista tiden då? Inte så mycket, vi njuter av lugnet på semestern och hoppas att den sista veckan ska gå sakta.
Igår åkte vi hit, sen satt vi och kollade på bee movie och tog en grogg, så vi fick sova kvar här... Cleo bara älskar att vara här, då han har inhängnat utanför så hon får springa ut och in precis som hon vill..
Saknar min totto massor, men nu är de bara två veckor kvar sen är han min igen.. :D
På sättochvis ska de bli rätt skönt att börja jobba igen, komma tillbaka till alla rutiner och det vanliga vardagslivet. när man inte behöver tänka så mycket på vad man ska göra, för hela vardagen är redan fullbokad. Fast i höst/vinter kanske de kommer bli lite bättre, han eventuellt hittat 2 medryttare :D från att inte haft nån till 2.. Känns som de är lika bra att låta båda rida, för då kanske man iaf har en kvar när de gått en tid.. :P fanny kommer börja igen, hon får en chans till, men denna gång kommer jag inte vara lika snäll mot henne, har man sagt att man ska till stallet så åker man dit. sen är yasmine intresserad av att rida en eller två gånger i veckan, men hon måste ju provrida honom först och se om dom passar varann. Så de får vi hålla tummarna för att dom gör. då blir de nog bara två till tre dagar i veckan kvar till mig.skönt att kunna hitta på saker me sitt barn, utan att alltid ha dåligt samvete över att hästen blir lidande.. kommer ju dessutom gå upp i tid på jobbet från och me veckan 35.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0