rastaflätor

I torsdags blev de bullar iaf... skulle bara baka på en halv liter men Bella råkade ha ner båda jästpaken så de fick bli på en liter.. Så nu finns de lite bullar hemma.. Dock har grannen som lyckades ringa när jag bakade ätit upp säkert en halv sats.. haha..Och så var jag snäll och skickade iväg ett par påsar till Camfil oxå...

När bullarna var klara åkte jag till södertälje och köpte hår.. På kvällen vart de en sväng till Lövsta och snacka lite skit..
Fredags drog jag och Jenny ner till Rhodos och käkade me barnen.. sen lämnade vi Bella till Joel, drog hem till Jenny och tog ett glas vin, sen smsade Sofija till Jenny och ville ha sällskap så vi gick dit.. Senare ringde moster sussie och tyckte vi skulle gå och ta en öl. Gick förbi henne och vidare hem till kusin Tommy, sen blev de tax i ner till Tullen och jag kom in.. Helt otroligt..  Sen drog ja på efterfest hos Jonte åkte därifrån vid 8 på morgonen vidare till nästa efterfest.. haha... vid ett tiden la jag mig i sängen men kunde inte somna.. på kvällen drog vi till mackan och tog några öl sen blev de tullen en kort sväng, men jag var för trött så jag gick hem och sov sen..

Igår gjordes de rastaflätor i mitt hår.. 13 timmar tog de.. snacka om att man fick ont i rumpan..  För att inte tala om hur ont de gjorde och sätta fast håret och fläta dom.. men nu är de över iallafall.. hoppas bara hårbotten slutar ömma snart oxå..  Har inte hunnit ta några kort än, men här kommer än från när allt hår är fäst..


städat

Har inte blivit nåt baka än, då grannen skulle komma förbi me jäst och kanel. men han har inte dykt upp än.. Så jag får väl skjuta på det till imorrn. Ska ju på möte om tre timmar..
Istället har jag diskat, dammsugit, torkat golven och tvättar för fullt. Känner mig helt slut då ingen här hemma verkade ha så stor lust att hjälpa till.. Tröttsamt? ja verkligen. Och sen ska jag gå på möte och höra hur värdelös jag e.. Är inte livet roligt?.. Nej inte idag.  
Måste försöka hinna till konsum idag oxå. Har en har en utbetalningsavi på 514 kr och man behöver ju alltid pengar.. Dessutom måste jag komma iväg och köpa hår. Får smöra lite för nån me körkort..
Allt kommer säkert lösa sig känns bara inte så just nu.

Nu är tvättmaskinen tyst, så då är de väl dags att hänga tvätten..


bilderna


Har inte mkt till lust att baka.. men har man lovat så har man.. Nu blir de en sväng me hunden sen är de dags att sätta igång.  Här kommer iaf lite bilder från nynäs.

Skulle vara en bild till men den ville visst inte..

kortis

Idag är en dag när jag känner mig allmänt nere.. Hatar att bära på den känslan.. Kanske bara behöver sova. Kan ju hoppas på det iaf.
På dan igår var vi ute vid Nynäs slott och gick runt me morfar, så han berättade hur de va förr när han var ung och bodde och jobbade där.. slänger upp lite bilder från de imorgon.
Gårkvällen var jätte trevlig. Var hemma hos lillasyster och slingade hennes hår och tog några öl. Mysigt..
Imorgon har jag lovat Isabell att vi ska baka. Hade lovat de till idag, men orkade inte ta mig till Trossen..
nu fick jag sällskap.. Hörs av imorrn..

måste ha

jag tror jag blev lite kär.. Fan va fint de är... :D Ceriserosa toapapper.. måste ha!


trött trött trött

Blev tre timmar sömn i natt... Mys, nej inte alls... Två nätter i rad utan att få sova ordentligt. Jag orkar inte sånt längre, va bättre på den tiden barnen sov middag när man kunde lägga sig me dom och vila en stund.. Den tiden är över för länge sen...
Och mitt humör e i botten, orkar inte vara glad.. känner bara inte för de.Var för ska jag vara glad? vad har jag och vara glad åt?

Dessutom drömde jag om kusen i natt oxå. Nu saknade jag honom jätte mkt och är jätte sugen på att rida.

dagen som varit

I natt var inge rolig.. Var ute me Cleo varannan timme... Hon mådde inte så bra i magen.. Känns som de inte blev så många timmars sömn..
Vaknade till liv vid 9.30 tiden.. Slappade lite framför tvn eftersom jag var så trött.. Gick ut i köket och såg berget me disk, fick lite dåligt samvete över att jag inte fixat de igår.. Så de var bara börja hugga i..
Diskade och fixade sen lunch till Isabell. Hon önskade pyttipanna, de hör inte till vanligheterna.. Men det blev de iaf.. me ägg såklart. Sen ringde lillasyster och ville komma förbi... Alltid trevligt me sällskap speciellt av henne. Vi solade och barnen badade pool, gungade och lekte i lekparken.. allmänt mys va de.
Bella hade en kompis som kom förbi oxå.. När hon skulle hem kom dom på att dom ville sova över. så vi tog en halv långis hem till henne och hämtade kläder, Cleo fick följa me..
Sen gick vi till Janne och käkade middag, hemlagade hamburgare.. Gott va de.. Sen va de dax att gå hem och natta barn.
Tog väl säkert 2 timmar innan dom somnade. Sen kom Janne förbi igen, då blev de några öl och jägarna som gick på tv.. Nu har jag precis skickat hem honom för jag behöver sova, antar att barnen vaknar tidigt imorrn.. :P

Gonatt på er alla...


kos längtan

Vem kan vara snäll och bjuda mig på en resa till Kos.. Mina såkallade vänner ringer nu och frågar när jag tänkt komma, för dom vill festa loss på bargatan. Hur kan dom ringa mitt i juli när de är för mkt folk och alldeles för kul där... Hallå, jag är ju pank ju :( Dessutom tänker dom på oss när dom hör den här låten... VARFÖR?

glass i hamnen

min läsare ökar men jag vet knappt vilka som läser.. känner väl till att de är typ 3 st som följer min blogg. Vill passa på att välkomna nya läsare och tacka alla som funnits ett tag nu. De är ju för er jag skriver... haha... Eller är de för att hålla reda på vilken dag som är vilken :P Ett tips jag vill ge folk som inte redan hittat sidan är bloglovin den är kanon, slipper man hålla koll själv på nya inlägg..   
bloglovin

Idag åkte jag, Bella, Mackan och Cleo ner till hamnen och käkade glass.. Sen drog vi till Mackan och drack kaffe. Bella lånade hans dator och satt och spelade medan jag och mackan satt på balkongen och tog en öl eller två. Riktigt mysigt va det. Sen blev de dax för Mackan att sova.. Själv är man ju semesterfirare och sitter nu framför datorn me en öl i handen :P Bella ligger här bakom mig och sover. Sitter just nu och funderar ut en lämplig barnvakt till lördag då pappa Kari ska sjunga duett me Uno Svenningson på fyren. Men vet inte riktigt om det är värt att slänga ut 150 kr för en låt.Får se hur de blir.. Vore ju väldigt kul att se..

Var vid Sillen och badade tidigare idag me familjen och Laura såklart.. Tycker dom har förstört hela stället. Finns ju ingen stege att klätta upp ut vattnet och hopptornet är borta.

Nu blev de beroendeframkallande spel på facebook igen. Ha de gott mina vänner!

såå kul


vill nu ju.

Trött på allt här hemma... Kan man få åka NU!!!

Guldfisk

Måndag min födelsedag överlevde jag men de var nog knappt.. haha
Mamma, Kari, Jenny Peter och Emilia kom förbi och fikade. Av mamma fick jag pengar till en halv resa och av Jenny och Peter fick jag en guldfisk.. Ja ni läste rätt en j***a GULDFISK.. Senare kom Janne, PA och Mackan förbi. När Maria kom va vi hungriga så hon bestämde sig för att bjuda på middag på fyren. Dom lurade på mig en sjal och en käpphäst sen gick vi. när vi hade ätit färdigt gick vi till fyrens bakficka och satte oss där... sen blev de öl och en massa shots..  och efterfest.. Tack alla som va me och gjorde min dag..

Igår vaknade jag av att maria kom. Då lyckades vi (Jag Laura Maria Nille och Hagge) på något sett ta oss ner till Rhodos och käka lite lunch och där bestämde vi att vi skulle ut på sjön. Så när Bella kom drog vi ut på sjön en sväng.. Hur myisgt som hellst och humor va på en väldigt låg nivå.. När vi kom i land gick vi till Sportbaren och käkade och tog en öl, sen vidare hem till mig och kolla på film.. såg 1408, en skum thiller/skräckis.  Sen lockade sängen..

Idag sitter jag här och har inte gjort så mkt. ska väl snart gå till trossen och handla lite mat, blir nog grillat ikväll..

födelsedag

Idag fyller jag år. om ni inte förstod på redan på rubriken.  Har ännu inga planer på hur dagen kommer se ut, men när jag vaknade satte jag mig vid datorn en stund och nu har jag precis tagit en upppiggande dusch. ska nsart klä på mig och gå till Ica trossen och handla fika, sen blir de väl att baka en tårta och invänta lite gäster.

Helgen då.. Jo Bella kom hem i fredags som planerat. va mysigt de va att få krama om henne igen. På fredags kvällen vart vi bjudna på mat hos grannen. Mördegsinbakad oxfile m hasselbackspotatis och bea. kanongott.
Efter de åkte vi ut till Sund hem till Tommy och kollade på hans bar. Meningen var att vi skulle åka vidare hemåt sen, men de blev knas och vi vart kvar över natten. Kom hem vid 12 dagen efter. Då var de dax att duscha och fixa sig inför 50årsfesten.  så när Lotta hämtade Bella åkte jag mot Jönåker/Ålberga och träffade släkten. Blev mycket trevligare än vad jag väntat mig. riktigt kul att träffa släkt/vänner man inte träfffat på länge. blev kvar där över natten såklart, omöjligt att ta sig hem från mitt ute i ingenstans mitt i natten.

När jag kom hem igår, låg jag mest i sängen och sov och kollade på film. Maria kom förbi en stund på kvällen. Och de va inte igår va satt själva och snackade skit om allt och alla och såklart gamla kos minnen,, Fan va kul de va att ses.. 

Nu är de dax att få på sig lite kläder och kliva ut me hunden mot trossen och handla..

de finns bara en

Saknar min lilla tjej så mkt. men imorrn kommer hon hem, för att sen på lördag eftermiddag åka tillbaka till Lotta. Sen ska dom på söndag morgon åkte till stockholm och bo på globen hotell över natten, för att dagen efter gå på Gröna Lund. Sen får vi se när hon vill komma hem igen..

Själv ska jag åka till min morbror på lördag. Han har nämnligen fyllt 50 år. Så de blir fest i helgen. Ska bli trevligt och träffa släkten. Eller ljög jag nu?

Idag skulle pappa Kari ha spelat på Tullen, men det vart inställt pga vädret. fast de känns rätt skönt, för då hinner jag kolla om jag kan få dispans och komma in plus att jag mår lite krassligt.

Önskar jag bara kunde glömma dig. När jag tänker framåt, är du fortfarande en del av mitt liv. Tycker för mycket om dig för att bara glömma allt som en gång fanns där. Men för mycket har hänt och de går inte att ändra på. Kan inte mina känslor för dig bara försvinna, du är ju egentligen inte värd mig.

snack

Jaha, vad har hänt på senaste tiden... Inte mkt alls om jag tänker efter.. Går mest och väntar på semester.
Idag var jag iaf på mötet jag snackat om tidigare. Nu har dom bestämt sig för att starta en utredning till.. Kan ta att från början lite snabb, utan namn då såklart.  Någon tycker väldigt illa om mig och ringer soc  och säger att jag inte kan ta hand om mitt barn. Soc gjorde då en utredning och kom fram till att de inte var nåt som var fel. Det är ett år sen den blev klar. Sen blev anmälaren ändå  inte nöjd och tyckte tydligen att de va nåt annat som var fel och ringde igen. Då blev de ett möte mellan föräldrarna och änmälaren där vi kom fram till hur anmälaren skulle bli nöjd.  Nu är de nån som ringt igen, därav kommer en nu utredning startas.. Börjar tröttna rejält. Men för mig får dom göra va fan dom vill, jag vet att jag inte gör nåt fel. Tycker bara de är synd att dom lägger så mkt energi på nåt som inte är viktigt när de säkert finns barn och föräldrar som behöver hjälpen mer.

Var nyss nere på tullen och pratade me vakterna om min portning, ville ju veta varför och hur länge och om jag kommer in imorrn när Kari spelar. Fick typ inget svar på nån av frågorna. Portad är jag för att jag har varit full alla dom tre gånger när jag varit där. och för jag umgås me "fel" människor. Vad ska man säga? Vem är inte full när man går ut? Och vem fan blir inte full av att dricka öl? Spelade de nån roll vem jag umgås me så längre jag inte går ut me personen i fråga? Har dom nåt att göra me vad jag gör när jag inte är där. Hur länge fick jag inte heller nåt svar på men hade trodde inte de skulle vara hela sommaren.Känns i och för sig inte så lockande att gå dit, varför sponsra dom om dom ändå inte vill ha mig som kund. Dock vill jag ju in när Kari spelar, och de visst dom inte heller hur de skulle bli, han skulle snacka me alla och se vad dom sa. Så om spelningen blir imorrn får jag chansa, kommer jag inte in är de väl bara vända och gå hem igen..

Nää nu ska jag slänga på en film som jag kan somna till..




Vi glömmer våra glädjeämnen men minns vårt lidande




♦tröttpåallt♦

bortskämd snorunge

När jag var i tonåren fick jag ofta höra skitsnack bakom min rygg om att jag skulle vara så j*vla bortskämd. Visst, jag fick häst när jag var fjorton år och innan de hade jag haft en annan "foderhäst", jag gick väl så gott som alltid i märkeskläder, har alltid fått åka på ridläger/resor som kanske kostat mkt pengar.
Men sanningen bakom de hela är att första sk foderhästen fick jag ha gratis för att ägaren inte hade tid, den andra har jag fått betala själv, fast mamma och Kari har varit snälla och betalat stallhyran osv, kläder kanske jag oxå fick, men vissa fick jag köpa själv och ALLA mina ridläger/resor har jag betalat själv.
När jag var 7 år gick min pappa bort. Så allt de jag gjort/haft som andra tyckte va lyx är egentligen ett "arv". Ändrade ni åsikt nu?
Och när jag fick hästen blev jag tvungen att jobba varje lov och ibland på helger för att få allt de jag ville ha. Är de fortfarande lyx?
Ni som fortfarande tycker jag var bortskämd kan fundera på hur kul de är för en 7åring att förlora sin ena förälder. Jag hade precis börjar skolan, Så under hela min låg och mellanstadietid hade inte jag nån pappa. Det är för mig inte mer värt än märkeskläder eller ett ridläger. Det är väldigt tufft för ett barn att förlora en förälder.

Alla ni där ute som har barn som ni inte tar hand om tycker jag ska tänka till lite extra, hur skulle du själv klara dig utan dig föräldrar? Vem tycker du ska ta hand om och betala för just ditt barn? Kommer de att vara värt de i längden? Själv tycker jag alla barn är värda två föräldrar som alltid finns där och som älskar dom över allt annat på denna jord.

Och tänk på att inte snacka skit om saker ni inte vet nåt om!!

Långmaren..

Lördagen drog vi som sagt till Lammsjön, badade och försökte sola lite. Solen va mest bakom molnen så va gav upp och åkte och handlade iat.  Skulle grilla, men då kom regnet så vi fick steka kycklingen ist.  det blev gott ändå.. Sen var de dags att göra iordning sig för poolpartys hos Jonte. Kom väl ut dit vid 9 kanske, då va de redan i full gång och bastun var full, så vi satt och drack lite vin och snackade lite skit en stund tills de vart lite mer plats.. Sen blev de bastu och poolbad. Va trevligt, men fredagen var mkt roligare. Vid 5 kom Peter och hämtade oss för då ville vi hem och sova.
söndagen vaknade jag av att Isabell, som va hos sin mormor, ringde och väckte mig. Jag hade visst lovat att åka till Långmaren me henne. Kan inte påstå att de kändes så lockande just då, men vad gör man inte för sin älskade dotter. Det var bara kliva upp och tugga i sig lite frukost och dricka en stor kopp kaffe och låtsas som att man var pigg. Hade jättemysig när vi väl kom dit. Gick en guidad rundvandring och sen fikade vi. Åkte även till Nynäs och tittade runt lite på gården och runt slottet. Bestämde att vi skulle åka tillbaka dit en annan dag, blev lite mkt me två ställen på en dag. Då Går vi nog rundvandring med guide där me både runt gården och i slottet..
När vi åkte från Nynäs lämnade vi Bella hos Lotta. Så nu är de väldigt tomt här hemma.
Hade bord bokat på grekiska, Rhodos,   vid halv 8.. Fasen så gott de va. Fast jag måste nog säga att jag saknade den "vanliga" maten. Fast ju nästan inget utöver de från grillen.. visst de heter kolgrill, men va fan pizzan säljer ju sallad och kebab!
Men käkade iaf dolmades och calamares till förrätt, sen blev de Poseidon oxfile souvlaki, urfa souvlaki, fläskfile souvlaki och grönsaksspett me pommes,  tzatziki och hommos. och så vart de såklart rekommenderas!

Idag har jag jobbat och slappat, nu tänkte jag lägga mig och kolla på film..


Vill åka till GREKLAND nu!




Javisstja. Terese hörde av sig idag, så nu blev de bestämt att Munin kommer tillbaka ett år till.


bastu och pool

nu händer något ganska ovanligt, jag uppdaterar på en lördag. de händer inte så ofta..

Nöjd me gårdagen, den va riktigt trevlig.. Efter jobbet drog jag Bella och Laura ut till sandvik och badade trots att vädret va lite ostadigt. Men vi klarade oss från regnet iaf.. Väl hemma igen  blev vi inbjudna till Jonte, så vi duschade och käkade lite och packade in barn och hund i bilen och drog dit. Blev en mycket trevlig kväll med bastu, pool, öl, vin och många skratt.. Vid halv 2 fick jag ett samtal, då va de dax att åka vidare. Vid 4 la jag mig i sängen och somnade som en stock..

Får väl se vad dagen har att erbjuda, nu blir de iaf lammsjön en sväng.

besviken.

Du gjorde mig väldigt besviken idag. Jag gör ju inte allt de här för min skull, utan för din och hennes.. Vill ju så gärna att ni ska ha en bra relation till varandra. Om du inte skärper till dig snart kommer hon se igenom dig, sen är de kört. Tyvärr..
Idag var vi iväg och firade Lucas och Nora efter jag slutat jobba, eftersom vi inte kunde komma när dom hade kalas. Va kul att träffa Lena igen, var länge sen sist. Det är lite nackdelen med att ha häst. Man hinner inte me så mkt vänner.  Men riktiga vänner finns ju kvar ändå. Men nu har jag snart semester och dessutom är ju inte kusen hemma, så nu ska jag passa på att  träffa dom få som finns kvar.

två sniglar möts ute:
- jasså, så du är ute och glider.. .
- haha jävla glidare.. .

Kollade på nån "dokumentär" nyss på 1:an om Michael Jackson. Folk får tro vad dom vill om honom och tycka vad dom vill, men han har fan gjort bra musik genom åren. De måste jag ju säga. Jah kan tillägga att jag tror inte på allt skitsnack.

nu ska jag lägga mig i sängen och kolla klart på marley och jag. Puss och kram skumbanan.


Den som inte känner ångest, saknar något som ingen kan vara utan: fantasi.



♥dufinnsiminatankar♥

RSS 2.0