Godmorgon

Årets sista dag är kommen..

Just nu ligger jag i sängen och vill inte gå upp.. Bella ligger bredvid och sover som en stock.. Men det gör inget, hon ska ju orka fira ut det gamla året och in det nya kväll.. Men hon är livrädd för smällare och raketer, så vi får väl se hur det går..

Ridlektionen i torsdags gick toppen bra.. Han var såååå fin mot slutet, det är så kul och rida när det går så bra.. Det är en sån häftig känsla att sitta på en lite gul köttbulle så går så fint.. Inte ens en vecka kvar till tävling... Håller tummarna för att han är lika samarbetsvillig då.. Börjar bli nervös.. Min andra dressyrtävling och jag ska rida LA:1..

Sist jag tävlade, var jag så nervös att jag inte kunde rida.. Så när Lisa säger att hon tycker jag ska testa och rida LA när det ändå är på "hemmaplan" kändes det helt omöjligt.. Nu två veckor senare när jag tränat lite känns det lite bättre.. Jag hoppas på att få en godkänd ritt iaf..

Det är nog snart dags att åka till stallet och rida lilla kusen, så man senare kan dra hem till syrran och fira lite nyår..

Gott nytt år på er alla..


Länge sen jag uppdaterade..

Som rubriken säger var det visst ett tag sen jag uppdaterade..

Och som det i senaste inlägget så har jag ridit lektion idag.. Gick lite sisådär, ponny bestämde sig för att antingen går jag framåt eller så går jag i form.. Så det blev lite kämpigt.. Men jag är ganska nöjd ändå.. Red igenom LA1 programmet efter som tävlingen närmar sig, sen tränade vi lite på ökningarna. Mot all förmodan gick det bättre i galoppen bättre än traven..

Idag fick Bella en ny bur till sina kaniner.. Så om nån vill ha en eller två kaninburar har jag. Det är bara att komma och hämta..

I övrigt händer inte så mycket.. Hade en mysig jul tillsammans med familjen. Ikväll blir det film och pizza med min älskade lilla dotter.. Och imorgon börjar vi dagen med en ridlektion igen :)


RSS 2.0