sover

Bella och Cleo sover som stockar efter en kort sväng hos maria.. Var där och hämtade en klotång, då hittade Maria och Cleo lite av Molles gamla leksaker, sen blev de fullt ös en lite stund..
Nej nu ska jag oxå krypa ner i sängen tillsammans me min två tjejer.. Gonatt på er alla..


trött idag igen

hmm igår blev de pizza, sen blev de en öl på sportis.. Hem och slappa sen hämta Bella och gå och handla lite..  Va så jävla trött så jag gick och la mig innan 22 igår..
I morse vaknade jag och gick ut me hunden, sen ringde Christoffer och ville komma och hämta sin tröja och säga hejdå :( Han flyttade hem till småland idag.. Känns lite tråkigt..  Men man kan ju hålla kontakten ändå..
Sen vidare till jobbet.. idag har verkligen varit en tråkig dag.. Har plockat lite här hemma och typ hoppat lite hopprep me Bella..  är trött oxå, blir nog sängen tidigt idag me.. Imorrn blir de jobba till 12, sen stallet och på kvällen blir de brasan me Bella.



Can't Read My Poker Face




♥       ♥

:(


tisdag em..

Vad gjorde man igår då.. Eftersom jag nyss skrev måndag em och Laura fick rätta mig, så kan ju inte gårdagen vara nåt att minnas :P
Hmm igår va jag på jobbet, sen va de möte på skolan, var jag på banken och konsum och köpte glass och hundmat.. Hem, försökte väcka Nille, men han ville sova mer :P Men när han väl vaknade lurade han ner mig på bolaget me en taxi så jag kunde köpa lite öl till honom. Sen blev de väl sitta och mysa och dricka lite öl och snacka skit... Nettan och Maria var förbi en sväng..
Idag har jag haft upplärning på jobbet, ENGELSMÄN!! Hallå, hur bra e jag på engelska på en skala 1-10.. 2 när jag e nykter och 5 när ja e full... Men de gick..
Nu säger min mage att den vill ha massa pizza, så nu är de dax att byta kläder och vandra ner mot pizzerian..

C U!

helgen..

Missade visst de där me att ta de lugnt i helgen..
Fredagen städade vi av här hemma och precis när vi va klara fick vi besök.. Nån som bara skulle låna min tvättmaskin och fortfarande e kvar.. :P
Sen vid 3 var de dax att åka till stallet, Hovis va där så pållen fick nya skor, sen blev de systemet och pizzan..
Vidare hem, käka och så var de väl nån öl :P:P eller kanske lite mer.. När jag hade börjat tänka tanken att sova, kom Peter och tyckte vi skulle efterfesta lite.. sagt och gjort.. Han iaf sova en timme innan öppet hus på skolan..
Lördagen var de som sagt öppet hus på skolan.. Bella tyckte de va jätte kul.. Sen hem och vila lite, blev väckt av telefonen.. Kari tyckte jag skulle åka till stallet, gjorde de och red Trollina.. Det börjar kännas ganska bra nu.. Men de är en lång väg kvar tills jag e nöjd.. :P Sen drog vi till Trossen och handlade lite mat så vi kunde grilla.. Vi skulle varit 4 men blev 2, då en låg bakis och en var sjuk..  Sen blev de en lugnt kväll framför tvn, tills syster och peter ringer och lurar me mig till donken.. Drog dit och handla mat till två hungriga nördar och till mig såklart :D
Söndagen spenderades i stallet, hästnörd som man e,.. :P Sen blev de grillning, men vaket sällskap.. haha trevligt..

Min fina är sminkad.


Någon blev visst lite egenkär när han drack öl :P


Vad fan gör vi??????


Nu är de slut på det roliga, för nu ska jag trösta mig me en kopp kaffe, vart ju trots allt 19200 kr fattigare idag..


Alkohol är ett gott medel att bevara allting utom hemligheter


kärlek♥

trött som få..

Fortfarande inte frisk... och de är fredag, känns inge bra..
Ikväll blir de lugnt för min del.. Imorrn är de öppet hus på skolan kl 9 på morgonen, vilken jävla tid..  :S

Händer inte så mkt allt just nu.. Igår var jag i stallet en snabbis och kollade till hästen.. Han såg ut att må bra.. Han får nog den motion han behöver när han jagar den nya stackars ponnyn i hagen.. Idag kommer hovslagaren till honom.. Och imorrn hade jag faktiskt tänkt försöka ta mig upp på hästryggen igen... Håll tummarna på att jag mår bättre då..



I try to be chill, but you´re so hot that I melted.



♥LOVE♥


skrattar..

Låten påminner mkt om helgen... :D

text och bilder

Sjuk... jätte sjuk.. Fan va livet suger..

Taskig uppdatering på sista tiden.. massor borde ha hänt sen sist.. och de har desäker men minns inte.. haha
Han umgåtts me Laura, syster maria, Christoffer, Jonte, gurra skålis, Nille, Jarno, Munin och Trollina.. Och säker en massa andra me...

Helgen var barnfri.. Efter jobbet gick jag hem tog en kaffe, skulle ta en promenad ut i stallet, hittade Karin och Anita på sportis, gick in tog en öl me dom.. Snackade lite me Krille, bestämde att han skulle hämta oss i stallet när vi var klara där, och de gjorde han, vidare till system bolaget köpte en låda öl och en tetra vin.. Sen till Krilles och fixa käk.. Hem, duscha och fixa.. sen kom Krille och så blev de öl vin och galet.. haha.. vidare hem till honom tillbaka hit och sen till syster, kom hem vid 4, sen sängen.. Mådde inte så bra där syster tyckte vi skulle och äta pizza...

Men pizza blev de.. och sen stallet, mocka och kratta ridhuset.. hem, dö i sängen och kollade på jag vet vad du gjorde förra lördagen sen krilles för att få lite mat i magen.. hem fixa sig, dricka upp de rödvin som va kvar och sen ut till Jonte.. Trevilg kväll trots lite som hände, blev kvar där till typ 4 dan efter, då vi åkte till pizzan och sen hem..

Nu ligger jag som sagt sjuk.. inte så kul va.. hoppas man blir frisk till helgen..


dagen som varit

I torsdags var jag på mcdonalds med Kari och Bella.. Isabell beställer en HappyMeal som vanligt och på förpackningen står det "Det saknas ett djur" hur sjyst är de på en skala?

Hopp, idag har de inte hänt så mkt, efter jobbet hämtade jag Bella trots att de är måndag, vi gjorde ett litet byte, pappa skulle jobba, så vi hade lite mys me Laura och Nettan som hade lite "picknick" uppe i gräset vid kyrkan, när det blev kallt hamnade vi alla här.. Bestämde att vi skulle grilla tillsammans.. Dom tog me Bella och gick och handlade, under tiden kom Nille hit.. Vi snackade lite skit, sen kom dom tillbaka, då tände vi grillen och precis när vi skulle börja grilla säger Nille att han bjuder oss alla på Sportis ist, så vi drog dit och beställde mat och tog en öl och en drink efter maten.. Nu har vi suttit här en stund, jag nykter och Laura och Nettan me lite morgan.. sen skickade jag hem dom för jag behöver sova.. Måste ju upp och jobba imorrn...

A: Jag ska anmäla dig för att du är dum mot mig.
L: Då gör jag en anmälan för att du hotar mig me en anmälan hah den du..
A: Då gör jag en motanmälan.. Haha..
A: Stackars snut som ska ta hand om oss..Haha
L: Ja fan.. kan inte vara lätt.. Undrar seriös vad dom skulle säga om man ammälde mågon för att den sa dumma dig.. troro  dom skulle skratta rätt bra..
 A: Eh ja me.. Ska vi ringa och fråga Bosse bildoktor?
L: Ja.. Vi kan ringa när han oljar in växelspaken och tar saken i egna händer...
A: haha
L: Hahahah .. :D www.övertrött.se
A: Kanskelite.nu
L: fan vad kul. se-rru
A: Nu har det nog spårat lite väl mkt.. Hur gick de me tåget?
L: Error Error Error... fail fail train.. de krashade tror jag
A: Shit skaffa en hund då..
L: haha du e inte normal..


Det har varit nivån på humorn idag.. Nu är de verkligen dax att sova..


I have something that I love long-long
But my friends keep ah-telling me that something's wrong
That I miss someone
and eh, There's nothing else I can say



KÄRLEK♥




 


veckan som gått

Dax att uppdatera lite kanske..
Veckan vart kaos.. Förra helgen blev rätt lugnt..  Måndag drog ja till stan me Nille och dom.. Hem rätt sent, upp och jobba.. Kaos, Vårdcentralen och hem och vila.. Tisdag natt ordnade de upp sig lite, och efter massa sömn på onsdagen började de kännas bättre igen.. Nu kanske de är dax att börja ta hand om sig själv och lyssna på när kroppen säger ifrån.. Onsdagen vart lugn, de mest ansträngade jag gjorde var att gå ner till konsum och hämta ut ett paket me kläder till Isabell och sen en sväng förbi pizzan och hämta upp lite middag :D Gick och la mig halv 8.. haha.. Torsdag jobbade jag igen, logopeden me Isabell efter jobbet, sen hem, stallet.. Men ingen ridning.. Hon hade tappat en sko.. Sen på kvällen fick jag sällskap av Nille och Jarno en stund.. Sen sova skapligt.. fredag, jobb, en snabbis till stallet, grillkväll hos Jonte, men de blev väldigt lugnt för mig, Isabell var me.. Sen hem vid halv 1 och stupa i säng.. Lördagen, blev många timmar i stallet. Jag och Isabell hade picknick på gräsmattan utanför hagen.. Jätte mysig..  Maria hämta upp oss, sen middag här och massa chips och dipp och mys på kvällen.. Maria gick vid typ halv 1 tror ja, sen sängen..  Idag vaknade vi vid 9, gick upp och fixa gröt till Bella,sen la vi oss i sängen och kolla på film.. Mys.. Senare blir de stallet, men nu är de dax att fixa iordning lite här hemma...




Om du undantrycker sorgen för mycket kan den fördubblas



♥.LOVE.♥

vampyrer

Testa aldrig och dejta vampyrer.
Dom kommer bara om natten och och pratar ett språk du inte förstår.
Dom må vara förföriska, men lämnar dig tillslut alltid där förblödande.

Har ingen lust att blogg, har ingen lust att göra nånting.


RSS 2.0