Hersonissos

Idag drar jag till Kreta, Hersonissos.. Fan va kul de ska bli.. Sola, bada och dricka öl hela dagarna, äta god grekisk mat och njuta.. Hörs igen om en vecka, då är jag pigg och utvila och har massor att berätta.. :D

nås på 00306930700171 om nån vill ringa och snacka skit..

jävla internet

Sitter nu hemma hos mackan. Mitt jävla internet har lagt av.. Fan va sur jag blir.. Vad ska jag nu göra på kvällarna :P

Jaja, hur som hellst.. Det händer massor nu. Isabell har börjat skolan, och barnkör.. och idag kom hon hem från sin pappa.. Då drog vi ner på stan och köpte två par skor och en skolväska till henne.. Bilder kommer, så fort mitt jävla internet vill fungera.. 

I måndags började jag jobba till halv fem, funderar nu på hur jag ska hinna me allt.. Mitt liv är över :( Men jag har väl satt mig i den sitsen själv antar jag.. 

Vanessa, Munins nya medryttare var ute och red i fredags. Så nu är de bestämt att hon ska börja rida, till och börja me blir de torsdagar och söndagar.. 

I lördags åkte jag hem till tommy och städade, fy fan så det såg ut. Och senare på kvällen stod jag i baren hos honom.. Det va roligt trots att de inte blev så mkt folk.. Men det blev bodyshots och en kass dj (jag)..

Längtar verkligen till resan nu.. Fan va kul de ska bli och komma bort lite..

Nu måste jag hem och fixa lite, har massor att göra eftersom jag drar på söndag och på lördag ska jag på 30års fest.. Måste hinna tvätta, packa, städa, byta strö i boxen, skriva kom-i-håg till Vanessa och massa annat.. 


♥LOVE♥

.liten rider.



En dag kommer hon bli stor.... :P

.medryttare, ögonläkare och bartender.

Igår kväll ringde jag upp Munins ev nya medryttares mamma och pratade.. Vi bestämde att hon ska komma och provrida på fredag så jag får se hur hon rider och träffa henne.. Känns rätt viktigt för mig att de är nån som både jag och Munin kommer bra överens me..  Så de kan jag berätta mer om efter fredag..

Imorse åkte jag och Kari till Nyköpings lasarett me Isabell eftersom hon skulle till ögonläkaren. Dom kollade henns syn och ögon. Efter de konstaterade dom att hon var lite översynt, men de är tydligen väldigt vanligt att barn är de, för synen är inte fullt utvecklad förrän dom är 10 år..  Så de kändes ju skönt iaf.

Sen var de dax att åka till jobbet, blev några timmar extra för att täcka upp dom jag saknade på förmiddagen.. Slutade halv fem.. Så kommer alla mina dagar vara snart.. Hur fan ska jag hinna me allt då.. ???

Nu kommer jag precis från stallet, åkte dit och mockade och kollade så han stod på fyra ben, vilket han gjorde.. Skönt :P Han fick lite mat oxå.. Idag fick han vila, han har ju gått flera dagar i rad nu.. Så jag tycker han förtjänar att få en soft dag..

På lördag ska jag visst leka bartender på kvällen/natten.. De kommer bli grymt kul.. Tommy ska ha garagefest.. Nån som vill komma?

Nu är de nog dagas att lägga sig i sängen och äta massa onyttigt och kolla på utvandrarna.. Hmm vad har hänt me mig egentligen, först kollar jag igenom alla åtta avsnitten av Raskens och nu utvandrarna...Börjar jag bli gammal? Förresten nån som har invandrarna eller som kan länka till din.. hittar den fan inte nånstans..





Det är bättre att slitas ut, än att rosta bort



 

♥love♥


ödet?

Igår efter jobbet åkte jag till stallet.. Min ponny va så snäll, Bella och hennes kompis Emma red honom.. så jag satt bara upp 15 min i slutet och galoperade honom lite.. Så idag är träningsvärken värre än igår.. ajaj stackars mig :P Men iaf  de gick jätte bra i stallet.. Och i bilen på vägen hem sitter jag och Kari och snackar om medryttare, måste ju hitta nån som verkligen vill och lägger tid på honom. Vill ju att han ska må som en prins.. Sen hinner jag typ bara komma hem och kliva in genom dörren, så ringer min mobil. Då är de en mamma till en tjej som varit på läger i somras och haft Munin. Som dessutom bor i Trosa. Och dom undrar om hon kan få komma och rida nångång eller om jag behöver hjälp.. Hur skumt kändes inte de? Men jag har ju några som jag pratade me innan så dom får ju såklart testa först.  Men de bestämdes iaf att jag ska ringa upp inom några dagar..

Imorrn ska jag till ögonläkaren me Isabell. Hon hade visst lite synfel när hon var på undersökningen i skolan och då måste man gå till en riktigt ögonläkare och kolla.. Är inte ett dugg orolig. Tror jag hade märkt om de va nåt fel på mitt barn..

Jobbet rullar på som vanligt och nån fritid har jag inte :P småbarnsförälder, "hästägare" och "hundägare".. Kan man trolla fram fler timmar på dygnet? I helgen är jag iofs barnledig, men då har jag utsläppet kl 8 på morgonen.. Är inte livet underbart?

ny vecka

Ridning igår gick över förväntan.. Han kändes ganska mkt bättre än han brukar göra efter sommaren.. Fast tyvärr krökte han nackan och låste fast sig lite.. men de känns som de släppte rätt okay efter ett tag..  red ca 30 min, men idag känns de som jag red hela dan igår... Har så ont i kroppen... Fasen vilken träningsvärk jag har.. Undra om jag ens kommer upp idag.. :P

Jobbet idag gick åt helvete så de behöver vi inte ens snacka om.. Usch...
Men de känns iaf bätte och vara på jobbet än hemma.. Tänker utav nån anleding inte så mkt när jag är där.. Inte så negativt iaf.. Eller så är de stallet som fått mig att må bra.. Va vet jag..

Lämnade in en ledighetsansökan idag oxå.. Måste ju få semester när vi är utomlands, annars blir de jobbigt.. Känner att jag verkligen behöver komma bort härifrån nu..



Lär dig acceptera ett Nej, jag vill inte! Låt mig va då, snälla..

rida

Nu ska jag slänga på mig ridbyxorna och åka och rida.. :D



älskade vännen är hemma igen

Nu är han hemma.. var på taffsnäs vid ett idag och hämtade hem honom.. Åh så glad jag är.. Min lilla ögonsten och bästa vän..

Det är väldigt dålig uppdatering av min blogg just nu, jag vet. Men jag är inte alls på humör och känner mig ofta nere och hängig.. Över reagerar på småsaker, stöter bort människor i min omgivning, inte för att jag inte vill umgås utan mest för jag orkar inte helt enkelt.. Det är lite för mkt nu.. Hoppas de blir bättre nu när min gula psykolog är tillbaka..

Man kan väl inte ha höstdepp redan?

Men imorrn ska jag verkligen försöka ta mig i kragen och göra en ordentlig uppdatering..  Då kommer nog lite bilder på Munin oxå..

nege..... chokladbollar..

Igår bakade min älskade dotter chokladbollar.. då kom jag och tänka på den här.. :D


bikini

Har lite svårt för badmodet som är nu.. Jag vill ju bli brun inte täcka hela kroppen me tyg..  Men här hittade jag 2 som är nu är käääär i.. vilken tycker ni är finast?


.längtar till lördag.

Blev visst ingen uppdatering igår.. Är så jävla trött, ska strax sova och de va precis vad jag gjorde igår kväll oxå...

Ville bara berätta att jag pratade me Terese idag. Hämtar Munin på lördag vid13 tiden :D Snart är plutten hemma igen!!

Godnatt..





♥saknar min lovely♥

.börjat jobba igen.

Jaha då har an börjat jobba igen då.. Igår var första dan på jobbet efter fyra veckors semester.. På sätt och vis är de rätt skönt och komma tillbaka till alla rutiner igen, men de är ju inte så kul att gå till jobbet varje dag..  igår efter jobbet gick jag hem till mackan och käkade efter jag suttit hemma och slöat i 2 timmar, sen efter maten tog jag Cleo och drog på en cykeltur runt långnäs.. Gick över förväntan, men jag kom på lite sent att jag inte har några bromsar på cykeln :P När hon blev trött lämnade jag av henne och cyklade en tur själv.. Försöker inbilla mig att de är skönt och röra på sig.. Eller så är de väl dags att komma igång, hästen kommer ju hem i helgen.. 
Idag efter jobbet åkte jag till fritids och hämtade Bella.. vi vart nog båda lika glada över att se varann igen.. Vi har ju inte träffats sen i torsdags.. Nu sitterr jag hos mackan och har precis druckit lite kaffe, ska strax gå hem och själv dö ca 30 min innan de är dags att börja me maten... Undrar hur lång tid de kommer ta att ställa tillbaka dygnet, måste snart få sova lite..  Hoppas på tidigt kväll ikväll..
Uppdaterar säkert mer senare om sista dagarna på semestern..





♥LOVE♥

stjärnorna finns här


luspank


Efter maten igår gick vi till Snipan och spelade lite minigolf. Dom hade bara en 9håls bana, men de va mysigt ändå.. Sen gick vi vidare till Fyren, för barnen ville ha glass, men glassbaren va stängd, men grabbarna ville dricka lite så vi slog oss ner ändå. och efter en stund öppnade dom glassen bara för vår skulle.. Gulligt av dom. Så barnen fick sin glass till slut..  Va en jätte trevlig kväll..

Idag har jag inga planer än.. Kanske behöver vara barnvakt till Emilia senare, då Jenny ska klippa sig och Peter skulle till Nyköping och besiktiga bilen.  Jag coh Laura pratade lite lös om att ha myskväll ikväll..  och imorrn blir de nog Gröna Lund om Jenny kan fixa barnvakt och jag kan låna pengar av nån..  De suger att få taskig lön när man har semester.

Snart ska jag utomlands oxå, börjar fundera på att skit i och åka, kanske sälja resan till nån annan.. Är luspank nu, känns värdlös att åka då.. Kommer ju inte ens ha råd att gå ut på kvällarna. men de är ett tag kvar så vi får väl se hur de blir..

10 dagar kvar tills totto hästen är hemma... Saknar...


badat idag

På förmiddagen ringde min lillasyster och frågade om vi skulle åka och bada me barnen. Så vi packade lite bullar, bananer och läsk i en väska me handdukar, bikini och en filt så drog vi iväg till lammsjön. Va jättemysigt och barnen lekte i vattnet nästan hela tiden. Skönt för oss andra att Bella är så stor så hon kan "ta hand" om Emilia. Då kunde vi passa på och sola och bada lite..
Som vanligt så spårade de ur lite när Mackan och Peter satte igång, så de flög kottar, vatten och sand lite överallt :P Men kul va de..
Nu har jag röjt undan lite här hemma och tänt grillen, snart kommer Jenny, Peter och Emilia, då blir de grillat. mums! Sen kanske en sväng till hamnen och ta en runda minigolf..

Gisesjön

Blev inget Bråfalls såg.. Eller vi va där och tittade, men de va så igenvuxet så vi åkte till Gisesjön ist. De va jättemysigt.. vi började me att bada lite när vi kom fram, eller Emilia och Cleo badade och jag och Isabell vadade. Sen grillade vi lite korv. Sen gjorde vi barkbåtar, men de va bara Peters som inte flyta. Mackan och Peter kastade lite pinne me cleo, så hon har simmat massor idag, Nu ligger hon här på golvet och sover som en stock :D Hon öppnade knappt ögonen när de ringde på dörren.. :P Efter barkbåtsbygget och pinnkastningen plockade jag och barnen blåbär, men Emilia åt upp alla på en gång..  Isabell blir så stolt när hon får hjälpa till och ta hand om Emilia. Nästan som en storasyster..

Min otroligt fina Isabell
 

Min underbara systerdotter Emilia


Sista bilden är båda dom fina tillsammans. :D

Boktips

Nån som känner för att dela me sig av bra böcker? Sitter och väntar på  att Camilla Läckberg nya bok ska släppas, de är ju över en månad kvar. och jag har inget att läsa. Nån som har lust att dela me sig lite boktips?

hemma nu

Nu är jag hemma igen... Cleo önskar hon fick sova, men Isabell har byggt upp en hinderbana i vardagsrummet som dom hoppar.. Själv är jag hungrig och har "lurat" mackan och bjuda mig på frukost..
Snackade nyss me lillasyster på facebook om att kanske dra till Bråfallssåg och grilla lite korv och bygga barkbåtar som barnen kan leka me i bäcken... vore mysig, vi måste bara lura me dom två andra, dom me körkort ni vet? haha.. Barnen leker så bra tillsammans och de är så mysigt och sitta där vid eldstaden och bara ta de lugn..  får se hur de bli, annars blir de kanske en annan dag..
Bör ta mig ner till konsum idag oxå och hämta ut mina paket jag har ligger där.


vad skriver man här då?

Sitter nu ute i västerljung och tittar ut genom fönstret, va kul det är att se andra jobba :P Jonte står precis här utanför och tvättar sin lånehoj. Tror han skulle få tillbaka sin egen idag.
Hänt på sista tiden då? Inte så mycket, vi njuter av lugnet på semestern och hoppas att den sista veckan ska gå sakta.
Igår åkte vi hit, sen satt vi och kollade på bee movie och tog en grogg, så vi fick sova kvar här... Cleo bara älskar att vara här, då han har inhängnat utanför så hon får springa ut och in precis som hon vill..
Saknar min totto massor, men nu är de bara två veckor kvar sen är han min igen.. :D
På sättochvis ska de bli rätt skönt att börja jobba igen, komma tillbaka till alla rutiner och det vanliga vardagslivet. när man inte behöver tänka så mycket på vad man ska göra, för hela vardagen är redan fullbokad. Fast i höst/vinter kanske de kommer bli lite bättre, han eventuellt hittat 2 medryttare :D från att inte haft nån till 2.. Känns som de är lika bra att låta båda rida, för då kanske man iaf har en kvar när de gått en tid.. :P fanny kommer börja igen, hon får en chans till, men denna gång kommer jag inte vara lika snäll mot henne, har man sagt att man ska till stallet så åker man dit. sen är yasmine intresserad av att rida en eller två gånger i veckan, men hon måste ju provrida honom först och se om dom passar varann. Så de får vi hålla tummarna för att dom gör. då blir de nog bara två till tre dagar i veckan kvar till mig.skönt att kunna hitta på saker me sitt barn, utan att alltid ha dåligt samvete över att hästen blir lidande.. kommer ju dessutom gå upp i tid på jobbet från och me veckan 35.


filmer

här kommer två filmer från Tullen i torsdags när pappa Kari hade spelning där..

Tragedy~Break

Youtube är så segt.
 Tar typ en hel jävla dag att få upp en film jävel som är 4 min lång.. '
under tiden får man titta på sånt här och skratta lite..
 Pappa Kari:
 

bild


RSS 2.0