i väntan på att kaffet ska bli klart.

Sista dan som sjukskriven, fan så skönt de ska bli och börja jobba på måndag..
Får inte sova ordentligt på nätterna heller.. Har vaknat 03.48 3 nätter i rad nu.. Och kan inte somna om, så jag har varit vaken sen 4 idag.. Undra av det är som väcker mig, exakt samma tid..

Väckte precis lillsnorpan, men hon ville ligga och dra sig i sängen en liten stund.. Själv sitter jag och väntar på att kaffet ska rinna igenom.. Och funderar på vad dagen har att erbjuda.. bellsi åker ju till sin pappa idag, då blir det tomt och tråkigt här hemma..

Just nu är jag inne i en sån period då de är jobbigt att lämna bort henne, även om de bara är för en liten stund, så tycker jag det är jobbigt, kan liksom inte njuta av den lediga stunden.. Men då är hon helt tvärt om, hon verkar inte alls ha svårt att vara utan mig.. Men så länge hon mår bra, mår jag bra..
 
Min älskade lilla tjej uppsminkad till sitt Rockparty!


kaffe kaffe kaffe..

Min arm gör fortfarande mega ont! jävla arm, jag slå den.. :P

Blir galen av att bara vara hemma, fy fan så tråkigt det är.. vad finns det att fördriva tiden me? En jävla massa kaffe drickande var vad dagen gick ut på igår.. Först kaffe efter lunchen när vi hade käkat, sen drog jag till grannen och kollade hemsidejobb, då blev de mer kaffe. Sen till Mackan och käka semla och dricka kaffe.. Efter de fick jag samtal från Sportbaren om att dom ville ha sällskap, jag gick dit men tackade faktiskt nej till kaffet.. haha..

Funderar, tänker och vänder snart ut och in på mig själv.. Hur fan kunde det bli så här? Det var precis det här som inte fick hända. Det är så fel, så jag har inte vågat berätta det för nån, knappt en för mig själv. 

HaHa


negativ

Känner mig fortfarande lika negativ, det är verkligen inte kul att vara hemma när alla jobbar.. Trodde aldrig jag skulle säga det, men jag saknar mitt jobb. Hur kan folk välja att vara hemma? Finns ju fan inte ett skit att göra på dagarna..
Har precis varit och lämnat av Bella i skidbacken. Hela skolan skulle ha utedag idag. Lär bli mysigt för dom... Har letat som en galning efter hennes långfärdsskidor, för det va de hon ville åka idag, men inte hittat dom.. Tråkigt. Så hon fick ta me sig ett tefat istället. Tror det blir kul för henne iaf. Får fortsätta leta skidor, så kanske vi hittar dom till helgen :)

Igår ringde Maria efter hon slutat jobba och ville jag skulle följa me henne och käka. Så efter jag hämtat Isabell som var hon sin kompis Maja och åkte skriskor, gick vi ner till pizzan och käkade.. Har syndat igen, måste verkligen börja tänka på vad jag äter. Efter pizzan gick vi till Sportis och snackade skit me personalen. Blev en trevlig kväll..

Idag ska jag fortsätta städa här hemma, men min arm som bestämt sig för att göra skit ont idag.. Tur att man har två. :P

sviken?

Det är inte bra för mig att vara hemma när jag mår som jag gör, ångesten blir inte direkt bättre av att jag sitter hemma själv. Tänker alldeles för mycket..
Dessutom har jag precis kommit på att min vän har ljugit för mig, eller vad man nu ska kalla det. (Hoppas verkligen att de är ett missförstånd.) Om två saker samma dag.. Hur gör jag nu? Ju mer jag tänker på det desto värre blir det, men de har liksom blivit en ond cirkel, jag kan inte sluta. Jag trodde verkligen på dig och jag vill verkligen det här, men nu vet jag fan inte längre, är jag inte värd bättre? Är jag inte värd en vän som är ärlig mot mig?

Lunch och rastlös

Hände inte så mkt spännande idag, var nere och käkade lunch me Mackan och han arbetskamrat Kenneth..
När dom åkte tillbaka till jobbet gick jag till Sportbaren och betalade av min nota från helgen och tog en kaffe i väntan på att Jacob skulle ha tid att luncha..
Eftersom jag redan hade ätit så satt jag och tittade på när han käkade..
Sen drog även han tillbaka till jobbet..
Vid 2 tiden gick jag hemåt och hade bestämt mig för att göra vettiga saken, men hamnade så klart framför datorn.
Laddade iaf hem massa musik som jag lovat att bränna till Halil..
När jag tröttnat på de gick jag till Mackan en sväng och drack lite kaffe, käkade lite mackor och spelade backgammon..
Väl hemma igen fortsatte jag ladda hem musik och hade tråkigt och gjort fortfarande inget vettigt..
Nu på kvällen har jag och mackan kollat på en film, I want Candy tror jag den hette, den va väl sådär, dög som tidsfördriv..
Jag tror inte jag passar bra som sjukskriven, fasen så tråkigt jag har på dagarna..


Kan nån vara snäll och lära mig hur man lägger in en youtube klipp utan bild, asså bara ljudet?

asg

När man tröttnat på turkpop kan man alltid lyssna på lite sånt här....
Den är grym!!!


ingenting att skriva om

sitter här hemma framför datorn och är jävligt rastlös. Bestämde mig för att vara hemma idag, då min armbåge värker efter mitt snygga fall i trappan i torsdags.. Känns som jag klarar mig rätt bra utan att packa och lyfta kartonger då...

Gick ut på bloggportalen nyss för att söka på nåt ämne att skriva om i bloggen, bara för att fördriva tiden lite..
Dom har en lista där med mest sökta termer senaste veckan. Så jag tänkte jag kanske kunde hitta nåt intressant ämne som folk vill läsa om. men insåg rätt snart att jag inte hänger me i bloggvärlden.. haha Som nr 3 på listan ligger sex.. Tycker ni då asså att jag ska skriva ut om mitt sex liv här?

33 var otrohet och 47 cannabis, är det verkligen sånt folk vill läsa om?
Då kan jag berätta att om ni vill veta hur mitt sexliv ser ut, går det att läsa om här, det handlar väl även lite om otrohet..

själv har jag bestämt mig för att klä på mig och ta en promenad med hunden, det verkar mer givande än att läsa en massa skvaller på internet.. haha.

Hello Kitty!

Kolla fina tårtan vi gjorde till Isabell när hon fyllde år!



otrohet/äkta kärlek?

Ett mycket förvirrat inlägg, tankarna snurrade bara som vanligt..

Träffade en äldre herre häromveckan, och efter mycket prat kom vi in på ämnet otrohet..
Det finns så mycket att säga och tycka om det ämnet så det skulle kunna diskuteras i oändlighet..Och ibland känns det som alla man pratar med har olika åsikt och många ändrar åsikt då dom själv råkat ut för det, på något sätt, vare sig dom eller deras partner gjort ett snesteg..
För det är väl så man säger, det var ett snesteg, jag menade det verkligen inte, jag var full, jag älskar dig så frukansvärt mycket, jag förstår inte hur det kunde hända, kuken är blind, ja u name it..
Jag har själv inte varit den trogna typen om man säger så. Har gjort ganska många feltramp i mitt liv om man säger så och har nog även varit ganska respektlös mot min partner..
Men för ett tag sen fick jag igen, rejält!

Min pojkvän straffade mig
för alla gånger jag någonsin tänkt tagen att gör nåt dumt..
Där kommer vi till vad jag hade tänkt att inlägget skulle handla om.. Äkta kärlek, finns det?
Den här händelsen fick mig att tappa hoppet om att kärlek finns.. Och det blir inte ett dugg bättre när jag sitter ner och pratar med den äldre herren om det och han berättar för mig att han har ett barn vid sidan om.. Han berättar även att han och hans fru fortfarande lever tillsammans och har nu varit gifta i 50 år, men han vet inte vad kärlek är.. Han älskar sin barn, alla, även det sista som kom till med fel tjej.. Men han säger att han inte vet vad riktigt kärlek är..
Sånna ord gör ju att jag förstår varför jag gör som jag gör..
Sen jag fick reda på att man pojkvän var otrogen mot mig har jag gjort allt för att undvika kärlek.. Träffar jag någon, även om det bara är för en natt eller för en tid så är de någon jag aldrig skulle kunna bli kär i.. Därav är killarna väldigt ofta redan upptagna, för jag vet att jag skulle aldrig tillåta mig själv att överhuvudtaget ens börja tycka om en upptagen kille.. Och även om jag skulle göra det så skulle det aldrig bli nåt mellan oss, då jag vet att han inte är den trogna typen.. Mig spelar det ju ingen roll om han är upptagen så länge jag inte vet vem hon är.. Men där kommer det igen, finns det nåt som heter äkta kärlek? Varför kommer dom då till mig? Visst alla är inte sånna, men läskigt många..



Året som gått.. lista!

Hur har året 2009 varit för dig? ganska jobbigt faktiskt
Bättre än förra året? Nja ungefär lika
Har du träffat några nya vänner? Ja
Någonting du aldrig kommer glömma från 2009? När vi tog bort Melvin :(
Har du flyttat under år 2009? nej
Har du hittat en ny låt som du älskar? Oja!
Isåfall vilken? För många, haha
Har du druckit alkohol? Kanske lite för mycket
Har du kysst en främling? Ja

KÄRLEK.
Hur har din kärlek varit 2009? Har ingen
Har du varit kär? Nej
Har du sagt jag älskar dig till någon? Såklart jag har.
Har någon sagt jag älskar dig till dig? Ja
Har du haft ett hemligt förhållande? Skulle jag skriva ja är de ju inte hemligt längre :P

SORG&HÄMD.
Har någon i din närhet tagit självmord? Ja :( och fan va saknad hon är..
Har någon i din släkt avlidit? Nej
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? Japp
Har du varit i slagsmål? Typ ja 

PERSONLIGT.
Har du gjort någonting du ångrar? Eftersom jag har haft ångest halva året så bör jag väl gjort det..
Isåfall vad? Vill jag inte skriva ut här..
Har du skämt ut dig? Det har jag säkert 
Har du ljugit för en vän? Inte allvarligt hoppas jag. 
Har du varit ute en hel natt? Ja
Har du blivit tagen av polisen? Nej
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta könet? Ja
Har du sovit i samma säng med någon i samma kön? Ja

SKOLAN&FRITIDEN.
Vilken skola går du i? Ingen
Har någon varit elak mot dig i skolan? ... 
Hatar du någon i din skola? ...
Har du gjort något framsteg? ...
Har du haft alla rätt på ett prov? ....

VÄNSKAP.

Har du träffat nya vänner? Ja
Har du förlorat en vän? Ja
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? Nja
Har du många killkompisar? Ja



......

http://www.viraltrafik.se/?EnLitenAnna

Klicka på länken!

ett avslut?

Det finns oftast en anledning till allt man göra.. Nu "slutade" jag blogga för att jag tröttnade på att folk missuppfattade vad jag skrev och snackade sen om det bakom min rygg.. Nu har jag tänkt på vad jag vill och för mig är det kul och blogga och jag gör det för att hålla reda på mitt liv i all kaos med vardagen.. Det är min blogg och jag ska tycka det är kul och skriva den, gillar du inte och läsa den så skit i de, på ren svenska..

Mycket har hänt sen sist, eftersom jag inte skrivit på länge.. Men det kommer inte komma upp i "dagboksformat" men det kanske kommer upp nåt litet inlägg om det nåndag när jag känner för att pratat om det..

Hade däremot tänkt berätta lite om julen.. Är nog ovanligt nöjd me julen och vad den hade att erbjuda.. Den 23 december hade vi lovat att bjuda våra vänner på julbord, dock var alla muslimer så det blev lite svårt, men vi löste det på ett bra sätt, med hemmagjorda köttbullar på nötkött och lammfiol istället för julskinka.. Det blev en mycket trevlig kväll..

Julafton började här hemma me tomtegröt till frukost med närmsta familjen.. En riktigt mysig tradition som vi började med för bara några år sen.. När alla var mätta och belåtna åkte jag och Kari iväg och tände ljus på pappas grav, och till västerljung för att lämna min och Isabells julklapp till Lotta och Jens för att dom är världens bästa människor.. Sen skulle vi förbi stallet och mocka oxå, men bilen ville inte hela vägen fram, så vi hamnade i diket och jag fick gå sista biten i kort kjol och leggings.. Minns ni hur kallt det var på julafton?? Det gör jag och jag lär ju inte glömma det i första taget.. Men det är tur att det finns snälla människor som bor i närheten. Medans jag gick iväg och mockade kom stallgrannen och drog upp bilen med traktorn..

Eftermiddagen och kvällen spenderades hos mamma med barn och vuxna, fina julklappar, god mat och trevligt sällskap.. Rundade av kvällen med en massa uno spel och lite vin innan det var dax att ta en taxi hem..

Juldagen våldgästade mamma, kari, jag, Bella och Mackan min lillasyster och hennes familj med alla rester som blev över.. Senare satt jag och Jenny (lillasyster) och försökte övertala varann att ringa mamma och fråga om barnvakt till barnen så vi kunde gå ut och ta en öl.. Jag förlorade och ringde och snälla mamma ställde självklart upp.. Så vi gick dit mer barnen, sen vart det lite vin och uno spel innan det blev utgång..Vart en trevligt kväll ute oxå, men det vart tyvärr inte bara en öl... ;P

Dagarna efter satt jag hemma med min "familj" eller vad ni nu vill kalla det och spelade massa buzz..

Dagen innan nyårsafton ville Bella åka till Lotta, hennes fd kontaktfamilj.. Det hade blivit en liten tradition för henne att fira med dom.. Och jag är så glad för att hon förfarande vill träffa och umgås med dom, för dom har varit så stort stöd för oss båda.. Den dagen åkte jag med Laura till Gnesta och firade hennes kompis Lina som fyllde år då.. Blev än en gång en trevlig kväll med Buzz fast nu på vuxennivå..

På nyårsafton skulle vi till Sportis och "bara" ta en kaffe.. Vilket inte blev sant utan slutade med en massa öl.. Så vi va rätt söta när vi kom hem och skulle fixa hjortstek och potatisgratäng.. Efter maten gick vi och la oss eftersom vi inte kunde gå nånstans.. Vi vågade inte lämna Cleo själv. Vaknade till vid 12slaget eftersom det smattrade på rätt bra, men Cleosen brydde sig inte särskilt mycket..

Helgen som kom sen spenderades på Sportis som vanligt när min lilla ängel inte är hemma..

Men jag har inte bara supit och knullat runt som det kanske låter som när jag skriver här.. Jag har hunnit mer massa annat oxå.. Tex ta upp ridningen igen, vilket känns väldigt skönt.. Dom ångestdämpande tabletterna hjälper verkligen och jag tyckte att det var kul och åka till stallet, inte bara ett ont måste.. Men allt det kommer jag berätta mer om nån annan dag för nu tänkte jag verkligen sova.. det är tungt att börja jobba igen efter en lång ledighet..


RSS 2.0