Bra helg..

Har haft en bra helg, har även mått bra under helgen.. Känns så skönt, hade nästan glömt bort hur det var att skratta på riktigt..
Att det kan pendla så mycket och så fort.. Idag är jag mer eller mindre tillbaka i stadiet där jag varken mår eller känner, inte har lust med nåt och inte kan ta mig för nåt.. Men lite glad är jag över att helgen var Bra...


Mot Nyköping

Den långa bussresan..

Som ni säkert läste igår, pendlar måendet fortfarande upp och ner.. Men tycker ändå att jag är lite stabilare än förr.. Kanske har dom hittat mediciner så passar mig.. Kämpar på två veckor till så får vi se sen..

Ju mindre jag bloggar, ju svårare är det att hitta nåt att skriva. Borde det inte vara tvärt om? Nu borde jag ju ha massor att berätta..

Mina SM planer sket sig nog i år igen :( är för fattig just nu för att ha råd att kvala.. Tråkigt nu när det äntligen var i närheten och allt :( blir så trött på att pengar alltid ska ha sån stor betydelse...

Kusen är min nu... Min bara min.. Känns helt underbart... Äntligen är det han och jag på riktigt.. :)


Vissa dagar är värre än andra..

Ibland blir jag så arg på mig själv.. Borde vara världens lyckligaste, har allt jag vill ha.. Men nej, jag fortsätter må dåligt och tycka synd om mig själv..


RSS 2.0