kriminalitet?

Sitter och funderar på vad som gick fel.. Hur kunde de bli så här.. ?

Tänk er en 11 årigt barn som gillar bus och är nyfiken utav sig.. Kanske testar på nåt den inte bör alt hamnar i slagsmål, flera gånger.. Förr eller senare kommer barnet hamna på ungdomshem om de fortsätter ett tag till.. Vems fel är det då?
När man är i den åldern kan man ju inte begära att man ska tänka på sin framtid och hur svårt de kanke kommer bli att få jobb senare i livet..  Är de då föräldrarnas fel?
Hur som hellst.. Det går nåt år och tonåringen har då förlorat kontakten med alla sina gamla vänner och har nu bara vänner som bor på samma hem, alltså människor med samma bakgrund. Detta är ju som sagt barn, dom peppar varandra, triggar varandra till bus och kanske även bråk.. Vilket resulterar i att ingen kommer där ifrån.. Tonåringarna har nu egentligen ingen verklighet som du och jag har.. En dag ska dom här barnen växa upp och anpassas till det "verkliga" livet.. Vilken arbetsgivare är intresserad av att ge den dom här personerna ett jobb. Vad ska du skriva i ditt CV?
Dom som då inte lyckas få jobb, kommer förmodligen inte träffa vänner i "verkligenheten" heller, utan kommer hålla kontakten me de som är deras vänner.. Precis som vi oftast håller kontakten me våra barndomsvänner.. Alla dom här vännerna har liknande uppväxt.. Ni vet vart jag vill komma va?
Ingen av dom får tag i ett jobb, för dom har ingen "vanlig" utbildning. Utan behöver fixa fram pengar på annat sätt och är fast i en ond cirkel.. Hur ska man sen hitta hem?
 Finna sitt rätta jag, när man bara blir motarbetad av oss, som kallar oss normala människor.. Tycker ni inte att dom här personerna är värda en andra chans? Ska man verkligen dömmas för att man var en busig och nyfiken lite tonåring?
Något är fel i dagens samhälle..



Tänk på det här nästa gång du snackar skit om folk du inte känner, folk som kanske gjort nåt du inte gillar..
Den kanske aldrig fick den chansen du fick??
Därför gör det ont när folk snackar skit om människor dom inte känner..







Har nog fortfarande inte förstått att vi inte kommer kunna ses på väldigt länge, men de gör ont att tänka på dig. Hoppas att du har det bra, ska göra allt jag kan för att tiden ska gå lite fortare för dig..


Fuck Off!

Mår skit och är alltmänt trött på allt och alla...

Inget går som jag vill....

Fuck Off!

inte rättvist

Finns inget att berätta, har ändå bara varit och druckit kaffe..


Vill att du ska veta att jag tänker mycket på dig.
Hoppas du förstår att jag saknar dig. Du är ju trots allt en riktigt bra vän.
Skiter i vad andra tycker och tänker om dig.. Kommer sakna våra nattliga samtal.
Minns du när vi kunde ligga hela nätterna och snacka skit och kolla på Tusenbröder och skratta åt ingenting.


bilder

Ibland är de lite svårt att hålla sig för skratt.. man borde inte skratta åt de, men när jag läser sörmlandsnyheter känner jag flera utav dom människorna de står om, dags att byta bekantskapskrets kanske..

men de var inte de jag skulle skriva om.. lovade ju att ladda upp lite bilder..

Det här va nån vi träffade när vi var ute i södertälje..


En lördag på Trosa Kök och Bar




Laura


Jag och Peter på Mcklubben


Sid


Personal på fel plats :P


Bella me sina Halloween kläder.


Jag poppar turk musik....
walla waaaaaaalla... :P

låg humor...

De här är vad vi asgarvar åt just nu..

helgen

Fredag efter jag slutade jobba, kom Bella och Laura och mötte mig. Laura hade hämtat Bella efter skolan. Så gick vi ner till Sportis och käkade lite lunch tillsammans och drack kaffe som vanligt :P Sen gick vi hem och började städa lite innan de va dags att gå me Bella till fotbollsträningen.. Det va inomhusträning och hon var jätte duktig.. Sen lekte vi lite på Vitalis uteplan innan Kari kom och hämtade oss. Då åkte vi hem och fortfatte me städningen.. Sen blev de godis, mys och Idol..
Senare på kvällen kom Tobbe och Tommy hit på en fika. Alltid trevligt me lite sällskap.
Lördagen fortsatte vi me städningen, tog mitt äckliga badrum. De var väl behövligt.. När klockan närmade sig 2 körde Kari ut oss till stallet så vi kunde mocka, fodra och släppa in hästarna.. På vägen hem blev de en pizza, och då frågade Aleks om vi va sugna på att gå ut me honom på kvällen..
Laura pappa kom hit me en loftsäng som vi ska ha på Bellas rum, men två blondiner och en Ikea beskriving slutade i kaos.. haha.. känns som jag inte behöver berätta nåt mer om de..
Iaf, på kvällen när Bella somnat kom jätte snälla Jocke hit och var barnvakt, så jag och Laura kunde gå ut.. Så vi gick ner till Sportis och mötte upp Aleks och Nisse som satt där och drack lite.. Blev en trevlig kväll.. Trots att de inte va så mycket folk ute..
På söndagen kidnappade vi lilla Emilia och tog me barnen till badhuset. Emilia hade inte varit på badhus tidigare men hon hade jätte kul och var jätte duktig.. Bella övade på sin simning, så nu måste jag säga att NU KAN HON SIMMA.. Hon e så duktig.. och Jag e så stolt :D
Behöver jag berätta att det blev en kaffe på sportis efter de? :P
Sen hem och bygga färdigt sängen.. Och denna gång lyckades vi...
Vid 8 när jag hade nattat Bella blev jag godissugen och drog till trossen och handlade massa onyttigt, sen låg jag och Laura i sängen och kollade på Tre Kronor och åt oss feta.. haha
Idag har Bella varit ledig från skolan och fritids va stängt så hon och Laura åkte till Heron och lekte i leklandet, medans jag fick jobba.. Efter jobbet drog jag till soc och kollade igenom utredningen som nu är klar. Känns så skönt..
Nu är alla hemma och de är dags att få nåt i magen..
Fy på mig som inte gett mitt stackars barn mat ännu.. haha
Hoppas de inte är alltför mkt stacvfel, hinner inte kolla igenom.. maten är klart nu..
Uppdaterar lite senare me lite bilder..

Nu fick ni nåt att snacka om va?

Måndagen vart en riktigt segar dag.. Jobbade, sen hände inte mkt alls.. Var i stallet en sväng och kollade till hästen.. Sen slappa vi bara, om jag minns rätt..

Tisdagen började me jobba som vanligt.. Sen handlade vi lite, drog till stallet och krattade ridhuset.. Inte kul alls.. Tungt som fan.. Sen blev de sportis för en bit mat..Blev kvar där tills de va dags att gå hem och natta Bella..

Onsdagen hände inte heller så mkt.. Gick till albins och köpte halloween kläder till Bella, dom ska ha Halloweenfest på fredag.. Hamnade på sportis och drack alldeles för mkt kaffe som vanligt.. Måste sluta gå dit och dricka kaffe, kommer få magsår eller nåt.. Hur som hellst, när Bella blev trött körde Emre hem oss.. Sen när dom jobbat klart kom dom förbi en sväng och snacka skit och kolla kort.. Tills de va dags för oss att sova.. Men tyvärr fick jag inte sova så mkt, då Bella inte mådde okay..

Torsdag morgon vaknade jag av snarkande barn. Hon var jätte täppt i näsan och svullen i halsen. Så vi blev hemma. JUst idag när vi inte hade nåt vatten :/Men vi klarade oss bra och Bella piggade på sig, säkert bara samma skit som jag haft i flera veckor nu.. Så imorrn får hon gå till skolan igen. hade finbesök här idag, men de vet väl alla redan... Knas blev de iaf.. men jag hoppas de löser sig..
På kvällen hmm bli inte för chockade nu, men på kvällen hamnade vi på Sportis igen för en kopp kaffe.. Sen va de dags att gå hem och packa Bellas väska och natta henne. Nu sover hon som en stock och de ska jag me göra strax.

Imorrn är de äntligen fredag..


efterfest på efterfest..

Har inte haft varken lust tid eller ork till att uppdatera, dessutom har jag inte haft så mkt att skriva om.. Trots de har jag minst elva läsare dagligen.. de glädjer mig, dock vet jag inte vilka ni är, för dom flesta jag känner till använder bloglovin.

Helgen var trevlig men de blev lite för lite sömn.. Men de är helt okay..
I fredags var en arbetskamrat ute och provred min häst, nu ska hon rida tisdagar och fredagar ett tag. Så håll tummarna nu för att de funkar, känns som jag snart gått igenom hela registret me hästmänniskor i Trosa kommun..

Fredagkvällen drog vi till Sportis och käkade och drack gott, när de stängde fick vi skjuts hem, sen kommer vi på ett avsnitt av Tre Kronor innan de va dags att somna..
Lördag morgon vaknade jag tidigt av att Cleo ville ut och kissa, eller egentligen tyckte hon nog bara att jag var tråkig när jag bara sov.
Hur som hellst så klev jag upp och gick ut me henne, sen blev de Tre Kronor race fram tills Tommy ringde och ville dricka lite kaffe, sen drog vi vidare till stallet och mockade.. Hem och ta de lite lugnt en stund innan duschen.. Sen drog vi till Sportis och träffade pizzabagaren som gjorde våra pizzor på dan, så han bjöd på lite öl, sen vart de efterfest me personalen och pizzasnubben.. När dom ville hem åkte vi me dom till mc-klubben där vi drack lite mer öl.. Senare när dom stängde hamnade vi hos Jimpa på efterfest.. Vid 15 tiden orkade jag inte mer och la mig för att sova.. Men vaknade två timmar senare och kunde inte somna om.. När magen började kurra gick jag ner till pizzan och käkade, sen blev de Wallander för hela slanten tills ögonen gick i kors..




bloglovin


så kul man kan ha.


övertid.

Brödsmula är tydligen ett väldigt roligt ord när man är lite övertrött.. Jag och Laura sitter och skrattar så tårarna sprutar..

Min älskade lilla Bella bus kom hem i tisdags, hade saknat henne massor som vanligt..
Hela tisdagen vart en liten kaos dag.. Först ringde hennes pappa på dan och hade "tappar bort" hennes cykel, och dom skulle visst ha cykeldag i skolan.. Hörde hur paniken växte i henne och hon vägrade lyssna på någon, men till slut kom vi fram till att cykeln va hos morfar och mormor, så morfar fick åka från jobbet och möta upp henne och hennes pappa. Sen löste sig allt. Men när man står på jobbet, år man ju som mamma själv panik.. haha.. Tur att allt löste sig iaf..
På eftermiddagen hade jag och hennes pappa en tid hos familjebehandlarna, de gick bra, vi bestämde att umgänget ska fortsätta som nu, alltså hon är hos pappa fredag eftermiddag till tisdag morgon varannan vecka.
Sen gick vi och tog en fika på hannas..
Sen cyklade jag vidare till Mackan för att möta upp honom och Bella för att sen gå till Bellas kör.. Gick så bra så.. Alla barnen var jätteduktiga..
Sen hann vi bara hem en snabbis och byta om för att sen åka vidare till stallet där jag skulle möta hovslagaren kl 19.30.. Men när jag kom dit vid strax efter 19 var han precis klar.. Fick en fin räkning och borstade av hästen, sen va de dags att åka hem och kasta Bellsibub i duscha och sen dums ner i sängen..
Om dagen finns inte mkt att saäga, jobbade mellan 08.00 och 20.00 och nu ska jag bums i säng..






♥LoVe♥


Helgen

Hade inga planer alls på vad jag skulle göra i fredags, satt hemma själv i mysisar när jag fick för mig att dra till södertälje..  Så de va bara fixa iordning sig och springa till bussen..  Drog till Lauras jobb och tog nån öl och käkade kycklingvingar, sen gick vi ut.. Blev väl kanske lite mkt alkohol, men de va trevligt ändå.. Slapp sällskapet när jag berättade att jag hade pitbull.. haha
När jag vaknat till på lördagen drog jag till stallet. När jag äntligen var klar där såg jag att något var fel me en av hästarna, så jag blev kvar i typ två timmar till..Va ingen fara, förmodligen vanlig gaskolik eller frossa..
När jag väl kom hem sen tog jag en lång dusch, hade blivit något nerkyld av mina blöta kläder, sen cyklade jag till maria.. och vidare till Sportbaren, va en rätt trevlig kväll..
Kom hem vid 5 i morse..
Idag har vi varit i kyrkan och kollat på Mora Träsk med Laura, Isabell och Emilia.. Sen hade dom lite ponnyridning, ansiktsmålning och andra aktiviteter utanför.. Allt var mycket uppskattat av barnen..
När vi hade lämnat tillbaka båda barnen, inte min helg, drog vi till TRossen och köpte ost och kex, sen har vi legat och tjockat oss i sängen och kollat på Tre Kronor...

Min första dag som rökfri. Känns faktiskt rätt okay, men jag är väldigt röksugen..


trött

Jag förstår inte hur du kan leva me dig själv och med det du gör. Hur orkar man vakna varje morgon och se sig själv i spegeln när man gör som du gör..

Det kan bara finnas en förklaring till det.. Man är sjuk, riktigt jävla sjuk i huvudet.

Jag vill aldrig mer se dig..

Du kommer aldrig kunna knäcka mig!


Finns inget att skriva om för jag är för trött.. dags att sova lite...
hmm ja just de.. Ni hörde att jag knarkar va?

RSS 2.0