Man måste våga för att vinna

 
Fick naglarna fixade igår.. Dom är så fina och jag är så nöjd..  Undra hur det kommer gå att rida med dom..

Är hemma från jobbet idag, förkyld till tusen. Och jag som ska på julfest imorgon. Hoppas det blir lite bättre. Jag bara ska gå på julfesten. Det enda som stoppar mig är magsjuka...

Psykiskt mår jag inte jag inte heller så bra. Provade sova utan sömntabletter i natt, det blev inte så lyckat :( trodde jag skulle sova bra för jag va så trött, men så blev det inte.. Idag känner jag mig helt slut trots massa timmars sömn.

Jag har bestämt mig för att fortsätta mitt förhållande, jag ger honom en chans och visa att han kan ändra sitt beteende. Man måste våga chansa för att vinna. Han sätts ju på prov redan på fredag, då han ska vara hemma med Bella medans jag är ute. Sen kommer jag åka bort ett par dagar efter julhelgen till en kompis, då kommer nästa prövning.
 
Hoppas verkligen vi fixar det här, jag är inte redo för att bryta upp. Jag älskar honom och vill verkligen att det ska funka.. Vill ju så småningom bilda familj och vara lycklig.. Och jag hoppas att det är menat att det ska vara med honom..
 

Att jag ska vara så jävla glömsk..

Sitter och har allmänt tråkigt, alla jobbar ju på dagarna.

Igår satt jag och letade nyårsklänning på internet, så hittade jag en bild på en tjej som hade grymt snygg frisyr. Tänkte för mig själv att jag vill ha den på fredag när jag ska på julfest med jobbet. Och nu när jag letar efter bilden kan jag inte hitta den, och kan inte minns var jag såg den.. Och inte heller exakt hur den såg ut.. Typiskt mig...
Nån som sett en bild på en tjej med snygg klänning, tuperat och flätat, tvåfärgat hår??

Skulle vilja fixa naglarna också innan julfesten, skickade precis ett mail och frågade om hon har tid innan fredag. Hoppas.. Håll tummarna för min skull..

Beställde en jätte fin klänning som jag ska ha, men den var en storlek förliten, måste hitta en lösning på det. Tror jag kommit på hur jag ska lösa det, måste handla resår och säkerhetsnålar´. Kan man göra det på Ica tro?

Om två timmar ska jag till vårdcentralen med Bella, hon om hem från skolan tidigare idag med kliande prickar på kroppen.. Stackars liten..

Själv mår jag rätt okay, men vet fortfarande inte hur jag ska göra med mitt förhållande. Det är svårt att lämna nån som man älskar. Han har lovat mig att han ska bättra sig och jag tror honom, men jag blir ändå rädd. Känns som jag har hört det förr och den gången slutade det illa.. Jag vet att man inte ska dra alla över en kam, men min hjärna gör det ändå.
Vågar jag chansa på att det inte blir likadant eller värre?

Kvällstankar..

Satt och tänkte ändra lite färger i bloggen.. Vill förnya lite men orkar inte göra om hela designen.. När jag äntligen hittade var det var va jag för trött så jag gör det en annan dag.. 

Idag har varit en bra dag.. Mina sömn- och insomningstabletter gör verkligen underverk.. Att lite sömn kan göra så mycket.. 

Saknar såklart att sova bredvid någon. Och saknar honom överhuvudtaget. Men jag sover tack vare piller. Så underbart..

Tillbaka till saknaden, trodde inte det skulle kännas så här jobbigt när jag var så säker i mitt beslut, men det var nog mycket ilska som tog beslutet.. Va bara så jävla less. Fick ju knappt gå utanför dörren.. Nu har jag gjort vad jag vill i några dar och njuter av det.. Kunna gå och ta en kaffe hos nån och vara snacka skit utan att det blir bråk.. Eller att jag måste ta med honom..
Men samtidigt är det ju han jag älskar och när ilskan lagt sig finns kärleken kvar. Då kommer saknaden...
Saknaden är ibland olidlig.. Det liksom hugger, skär, ilar och river i hela bröstet..

Jag vill vara men honom, men just nu går det inte.. Han måste ändra sig och acceptera mitt liv. 

i väntrummet på psyk

sitter i väntrummet på team 2 och väntar på psykologen..  känns skönt att jag ska få prata av mig lite om allt som hänt.. visserligen pratade jag med henne i telefon i måndags, men det var bara ett kort snabbt samtal. Nu har jag mer tid till att verkligen prata om vad som hänt och inte bara berätta.. 

Mitt förhållande har kraschat och det känns så jävla tråkigt. Men jag var tvungen att ta beslutet att lämna honom. Det har varit alldeles för stormigt på sista tiden. Mycket svartsjuka och bråk.. 
det går ju ut över Bella och då mår hon dåligt. Tycker det räcker med hennes oro för att hennes mamma ska skada sig själv.. och den lär ju inte bli mindre när vi hela tiden bråkat. 

Nej nu ska jag sätta mig och Bella i centum och bara koncentrera mig på att vi ska må bra. Ska få hjälp ifrån psyk oxå. Fattade inte riktigt vad dom skulle göra men dom ska hjälpa oss iaf.. 





Jag ger upp...

Problem problem problem..
Kan nånting gå bra nångång..
Sömnen är åt helvete.
Mitt förhållande är åt helvete.
Hela jävla livet är åt helvete..

Min psykolog ringde mig idag och berättade att hon ev behöver vabba på onsdag, då ville hon boka en ny tid till nästa vecka. Hon passade såklart även på att fråga hur det var med mig och med sömnen..
Då kom vi inte på vad som hände i helgen och förra helgen.. Sen var allt igång. Har inte pratat så mycket om mitt förhållande på sista tiden med henne, då det inte är nåt jag prioriterat. Eller det kanske lät fel. Det har liksom rullat på här hemma och jag har sett det som viktigare att försöka få mig själv på fötter..

Men efter vårat "lilla" gräl förra helgen och det som var nu i helgen kände jag att jag måste få ur mig det. Har legat hela natten och funderat på om det verkligen är det här jag vill...  Vill jag ha det så här¨? Den frågan vet jag ju svaret på, Nej jag vill inte ha det så här. Jag måste kunna få träffa mina vänner när jag känner för de. Jag kan ju inte alltid gör som han vill..
Tappade den röda tråden men ville iaf komma fram till att jag nu har både insomningstabletter och sömntabletter, så i natt ska jag SOVA!!  Då kanske måendet blir lite bättre och jag kanske iaf orkar börja ta tag i det. Man måste ju börja i nån ände.. Först sova sen livet...

RSS 2.0