Om du var ett hav vore jag en våg

Hade en mycket jobbig natt inatt. Förmodligen för att jag hade varit hos psykologen och för att jag visste att jag skulle jobba idag.. Men fick iaf 1½ timmes sömn. Bättre än inget alls..
Jag till jobbet i morse, och det sket sig rätt snart.. Klarade inte av att vara kvar.. Ångesten tog över. Så nu är jag sjukskriven helvtid. Vilket betyder att jag jobbar mån-tors 8-11.54 och fre 8-10.36.. Lite skönt är det, men jag vill ju så jävla komma tillbaka till det normala.. Men som jag sagt tidigare, det får ta den tid det tar. Fast det tänkte jag inte när jag kom hem. Då kände jag mig så jävla misslyckad och satt på golvet och grät en skvätt. Undrar hur många liter jag gråtit dom senaste veckorna..

Hela dan idag har varit jobbig. Hade möte med skolan. och jag hade panik hela dan för att jag hade en tid att passa.. Sen var jag tvungen att gå och handla lite. Vände tre gånger innan jag vågade ta mig in i affären. Fan vad sjukt man reagerar när man har ångest.. Grät när lampan i badrummet gick. Grät ännu mer för att jag inte hade nån lampa hemma, sen samlade jag mina tankar och tog en av lamporna från köket och flyttade till badrummet. Egentligen så enkelt, så jag vet inte varför jag var tvungen att göra så stor grej av det.

Du finns fortfarande i min tankar hela tiden. Jag saknar dig så jävla mycket. Kan inte sluta tänka på dig. Kan komma på mig själv sitta och vänta på att du ska höra av dig..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0