Rubrik

Pratade med vårdcentralen igår.. Vi kom fram till att hon ska prova laktosfri kost fram till den 10:e feb då hon ska till en läkare som ska kolla hennes mage och se vad det kan vara.. Hoppas verkligen dom hittar nåt...Så här kan vi inte ha det längre..

Igår åkte Lilltjejen till sin pappa och käkade middag så jag passade på att åka till stallet och mysa med hästarna.. Har ju inte ridit den gula på nån vecka eftersom Bella "snott" honom.. Men igår fick jag chansen... Han gick som en klocka, pigg och framåt och jobbade på som fan... Blir så glad när han är så.. Syrran snackade om att hon ville hoppträna honom i helgen.. Då kommer han bli glad..

Efter den gula var klar var det dags att ta ut den bruna på en tur, han var inte alls lika arbetsvillig, han stannar och småstegrar så fort man kräver nåt av honom.. Han blir skitsur.. Men efter mycket om och men gick han iaf fram för skänkel, utan kängruhopp.. Dock inte i rätt form :/ Men det är bara kämpa vidare... Har vant in honom med back om track täcket, så nu tänkte jag hade ska stå med det i två veckor så får vi se om det fungerar.. Kan ju hoppas att det gör nån nytta med tanke på vad det kostar...

Nej nu får det bli en tur till trossen för lite Laktosfria produkter...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0